- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Senin zaten adet günüm gelmiş iki gün sonra 29 oluyo inşallah olmazsın da hamilesindirBi de yumurtlamadan sonra acayip sivilcelendimm ya her yerimden sivilce çıkıyo normalde adet günümde çıkardı ya da 1-2gün önce
Gayet belirgin 2. Çizgi. Hayırlı olsun,inşallah sağlıklı olsun canımKızlar meraba benim adetimde 5 gün geçti test yaptım 2.çizgi Silik çıktı sizce hamile olabilir miyim
Yaa öyle mi dersiniz kan testi vermeye korkuyorum bişey yoktur diye kendimide çok ümitlendirmek istemedim ama çokta heyecanlıyımGayet belirgin 2. Çizgi. Hayırlı olsun,inşallah sağlıklı olsun canım
Git yaptır canım beta en az 300 varYaa öyle mi dersiniz kan testi vermeye korkuyorum bişey yoktur diye kendimide çok ümitlendirmek istemedim ama çokta heyecanlıyım
Ya inşallah öyledir yarın yaptırmayı düşünüyorum inşallahGit yaptır canım beta en az 300 varhamilesiniz
Erken gebelik testi yapin yada adete yalın kan verin var gibi ama bu kadar erken görününce yalancı çizgi de olabilirKızlarr bugün test yaptım tekrar sabah adetimin 23.günü aşağı yukarıda 6- 7gün falan var adetime Bi bakar mısınız
Yumurtam 14-15 ağustos gibi çatladı canımErken gebelik testi yapin yada adete yalın kan verin var gibi ama bu kadar erken görününce yalancı çizgi de olabilir
Görüyorum ben çizgi, hemen mi çıktı?Kızlarr bugün test yaptım tekrar sabah adetimin 23.günü aşağı yukarıda 6- 7gün falan var adetime Bi bakar mısınız
Gebelik var ama yeni gibiKızlar merhsba ben bugün kan testi yaptırdım 9,5 çıktı doktora göstermedim sizce nasıl
Hamile degilimdir umutlnmyim diye kan vermedimKan verdiniz mi durumunuz nasıl
Değerin düşük gibi ama katlanması lazım iki güne. Erken baktın belki. Doktora gittin mi sonraKızlar merhsba ben bugün kan testi yaptırdım 9,5 çıktı doktora göstermedim sizce nasıl
canım bence bu test pozitifKızlar adet günüm fakat henüz olmadım belirtide yok hiçbir şekilde. Test şu şekilde sizce?Eki Görüntüle 2685871 Eki Görüntüle 2685884
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?