Kızlar sizce testin pozitif mi? ( Resimli)

Bussraa1234

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
402
75
18
26
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Sat 27 temmuz. Bat 27 Ağustos.
21 Ağustosta öylesine kaset test yaptım negatif çıktı. Ertesi gün göğüslerim sanki dolgunlaştı ve biraz acımaya başladı. Sanki adet aörılarım da çok hafif geldi gitti. 23 temmuzda sabah yine aynı marka test yaptım. 1 dk bile geçmeden çook silik çizgi çıktı.
Bugün yine 25 Ağustos sabah aynı markayla test yaptım. Ve yine 1 dk bile geçmeden silik çıktı. Ama sanki diğerine bakınca kızarıklık artmış gibi. Sizce de hamilelik ola bilir mi?

20220823_102002.jpg
20220825_090303.jpg

21 Ağustosta öylesine kaset test yaptım negatif çıktı. Ertesi gün göğüslerim sanki dolgunlaştı ve biraz acımaya başladı. Sanki adet aörılarım da çok hafif geldi gitti. 23 temmuzda sabah yine aynı marka test yaptım. 1 dk bile geçmeden çook silik çizgi çıktı.
Bugün yine 25 Ağustos sabah aynı markayla test yaptım. Ve yine 1 dk bile geçmeden silik çıktı. Ama sanki diğerine bakınca kızarıklık artmış gibi. Sizce de hamilelik ola bilir mi?

Eki Görüntüle 3118790 Eki Görüntüle 3118791
alttaki test pozitif baya :) hayırlı olsun kan verin :)

Benimde böyle silikti günden güne koyulaştı. Teste göre pozitif kan verin :)
Geçtiğimiz aylarda gecikmelerim oldu. Çok fazla test yaptım bazılarında böyle silik çıktı. Ama bi kaç saat sonra.
Kan testi yaptırdım kocaman negatif. O yüzden koekuyorum. Yine öyle olur diye. Biraz daha beklemek istiyorum

Geçtiğimiz aylarda gecikmelerim oldu. Çok fazla test yaptım bazılarında böyle silik çıktı. Ama bi kaç saat sonra.
Kan testi yaptırdım kocaman negatif. O yüzden koekuyorum. Yine öyle olur diye. Biraz daha beklemek istiyorum
Benimde her ay birkaç saat sonra hep çizgi çıkardı kuruma çizgisi. Ama bu sefer 5 dakika içinde çıkmıştı :) sen bilirsin tabi nasıl istersen güzel sonuçlar alırsın inşallah

Benimde her ay birkaç saat sonra hep çizgi çıkardı kuruma çizgisi. Ama bu sefer 5 dakika içinde çıkmıştı :) sen bilirsin tabi nasıl istersen güzel sonuçlar alırsın inşallah
Bende de öyle oldu. 1 dk içindı çıktı ikisi de.
Teşekkür ederim 😇 sen de sağ salim kucağına alırsın 💚

Eki Görüntüle 3118790 Eki Görüntüle 3118791
Evet

Merhabalar adetime 5 gün var. Miratech early test yaptım. Sanki silik çizgi gördüm. Siz ne dersiniz?

Eklentiler

• B8E399BE-93B3-4B76-837E-0002756E0B1F.webp
    B8E399BE-93B3-4B76-837E-0002756E0B1F.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 222
Kızlar bugün yine test yaptım. Ve dünküne bakarsak daha belirgin oldu. Sizce bugün kan verirsem belli olur mu? Adetim yarın. Ama hiç gebelik belirtisi yok. Sanki normal hayatına devam ediyorum. Sizce kaset test yanılta bilir mi? 3 test yaptım hepsi ilk 5 dk da çıktı. Ve 3 ayrı günde yaptım
20220826_073129.webp

Canım kan ver bugün tabiki çıkar. Ben 7. haftama kadar neredeyse hiç belirti yaşamadım ilk haftalarda belirti olmasını bekleme. Sonra göğüs ağrısı kasık batması falan ufak şeyler hep. Belirtilere hiç bakma hamilesin işte

Canım kan ver bugün tabiki çıkar. Ben 7. haftama kadar neredeyse hiç belirti yaşamadım ilk haftalarda belirti olmasını bekleme. Sonra göğüs ağrısı kasık batması falan ufak şeyler hep. Belirtilere hiç bakma hamilesin işte
Kan verdim sonuç 1-2 saate çıkar. Çok heyecanlıyım.
Geçtiğimiz aylarda adet geçiktiği için bi kaç test yaptım. Bazılarında bi kaç saat sonra bir diğerinde ise ilk 10 dk da bile silik çıkan testlerim oldu. Saha sonra testi tekrarladım negatif çıktı. Kan testi yaptırdım o da negatif.
Ama bu ay 4 test yaptım hepsinde positif hatta ilk 5 dk çıktı ve adetim yarın

İnşaAllah öyledir canım benim 😇

Kan verdim sonuç 1-2 saate çıkar. Çok heyecanlıyım.
Geçtiğimiz aylarda adet geçiktiği için bi kaç test yaptım. Bazılarında bi kaç saat sonra bir diğerinde ise ilk 10 dk da bile silik çıkan testlerim oldu. Saha sonra testi tekrarladım negatif çıktı. Kan testi yaptırdım o da negatif.
Ama bu ay 4 test yaptım hepsinde positif hatta ilk 5 dk çıktı ve adetim yarın
Hadi haber ver canım ben de heyecanlandım seninle birlikte 🥰

ne oldu test sonucunuz? maşallah çizginin koyuluğu çok güzel artmış. ne zamandır deniyordunuz? özel bir şey yaptınız mı ya da neler yaptınız

Back
X