Kızlar sizce testin pozitif mi? ( Resimli)

Hadi haber ver canım ben de heyecanlandım seninle birlikte 🥰
Kan sonucumu aldım. 57.49. 3 haftalık gözüküyo Allahıma şükürlər olsun kaç aydır miniğimin yolunu bekliyoduk. Allah isteyen herkese nasip etsin ❤️❤️❤️💚🤲🏻
Sizlere de ayrıca teşekkür ederim bana destek olduğunuz için ❤️

ne oldu test sonucunuz? maşallah çizginin koyuluğu çok güzel artmış. ne zamandır deniyordunuz? özel bir şey yaptınız mı ya da neler yaptınız
Adetten direk sonra 1 hafta aslanpencesi içtim. Ve yumurtlama günümü ben bilmiyordum. O yüzden ilk 2 haftayı feğerlendirdik

Kan sonucumu aldım. 57.49. 3 haftalık gözüküyo Allahıma şükürlər olsun kaç aydır miniğimin yolunu bekliyoduk. Allah isteyen herkese nasip etsin ❤️❤️❤️💚🤲🏻
Sizlere de ayrıca teşekkür ederim bana destek olduğunuz için ❤️
Çok şükür canım nasıl mutlu oldum harika bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın gerçekten. Belliydi zaten testin koyulaşmıştı. Gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın 💕

ne oldu test sonucunuz? maşallah çizginin koyuluğu çok güzel artmış. ne zamandır deniyordunuz? özel bir şey yaptınız mı ya da neler yaptınız
8 aydır deniyorduk soğan kürü yaptım 5 gün sonra yapamadım. Çok stress yapıyordum. Bi keresinde biri bana " Sen çocuk mu istemiyosun? Yoksa çocuğunmu olmuyor ? " Çocuğum olmuyor dedim ben de. Doğruyu söyledim. Onun da stressi, artık herkes bana sorunun var olmazsa çoktan tutardı. İşte şu küre iç dr görün bilm neler neler. Allahıma şükürler olsun hamd olsun ki bugün hamile olduğumu öğrendim.
Hiçbirşey yapmadım. Sadece dua ettim. Muharrem ayı hurmetine. Peygamberimizin torununun kafasız bedeninin hurmetine Allahtan istedim. Ya Hüseyn seni and veriyorum şu muharrem ayına. Kafasız bedenine benim hacetimi Allahtan sen iste. Şüphesiz ki, ben çok günah işledim. Sen masumsun. Allaha şükürler olsun herşey için.
Allah isteyen herkese nasip etsin 💚🤲🏻😇

Çok şükür canım nasıl mutlu oldum harika bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın gerçekten. Belliydi zaten testin koyulaşmıştı. Gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın 💕
Çoook teşekkür ederim gerçekten. İsteyen herkese nasip olsun. Sen de sağ salim kucağına alırsın İnşaAllah 🤲🏻💚😇

Tebrik ederim soğan kürünü nasıl yaptınız?
Teşekkür ederim.
İbrahim Saraçoğlu videolarını izliyodum. Sabah ve akşam kaynayan suya 1 soğanı 4 e bölüp 5-10 dk daha kaynatıyordum. Daha sonra ılıklanmasını bekleyip içiyodum. Aslında onu 10 gen yapmam gerekiyodu ben 5 gün yapdım. Düzenli olan adet gecikmesinden başka bişey olmadı. Ama doğru yapmadığımı biliyordum. Saraçoğlunun dediği gibi yapmıyordum ve 5 gün yaptım

Beyaz soğan mı? Farkeder mi yemeklik soğan falan. Maşallah size
Vallah beyaz soğan kullandım ben. Mor renkte olan soğan değil. Kahverengi olanından.
Ama bana dualar yardlm etti. Muharremlikte camiiye gidiyoduk o kadar insan dua etti ki anlatamam. Dualar havada uçuşuyodu resmen.
Ben adetten hemen sonra 1 hafta aslanpencesi demleyip içtim. Onu da yanlış hatırlamıyorsam sabah akşam yemekten 1 saat falan sonra yapmam gerekiyodu ben günde 1 defa yemekten 15-20 dk önce yapıyodum. Bazen içerdim 1-2 saat sonra yemek yerdim. Arada 1 gün yapmadım. İşte böyle yani üzerinde ciddi durmuyodum

Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Sat 27 temmuz. Bat 27 Ağustos.
21 Ağustosta öylesine kaset test yaptım negatif çıktı. Ertesi gün göğüslerim sanki dolgunlaştı ve biraz acımaya başladı. Sanki adet aörılarım da çok hafif geldi gitti. 23 temmuzda sabah yine aynı marka test yaptım. 1 dk bile geçmeden çook silik çizgi çıktı.
Bugün yine 25 Ağustos sabah aynı markayla test yaptım. Ve yine 1 dk bile geçmeden silik çıktı. Ama sanki diğerine bakınca kızarıklık artmış gibi. Sizce de hamilelik ola bilir mi?

Eki Görüntüle 3118790 Eki Görüntüle 3118791
Hamilesiniz hayırlı olsun☺️

Back
X