kızlar sizce var mı ikinci çizgi????

Uzunnn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
85
37
8
36
kızlar varmı sizce de silikde olsa bi çizgi ya da ben mi var görüyorum?

Eklentiler

• DSC_0049.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 165
Silik de olsa var ilk gebeligimde benim de böyle çıkmıştı

evet silikte olsa görünüyor kan testi ile netleştirin.. tebrikler

Kesinlikle hamilesin benim iki gebeligimdede bu sekilde cikti icin rahat etsin diyosan kan ver ama istersen 10 gun sonra bi kere daha test yap daha belirgin cikar hayirli olsun

Kesinlikle hamilesin benim iki gebeligimdede bu sekilde cikti icin rahat etsin diyosan kan ver ama istersen 10 gun sonra bi kere daha test yap daha belirgin cikar hayirli olsun
aynen bi kaç gün bekleyip tekrar yapayım diye düşündüm ben de.çok teşekkür ederim

hay hadi inşallah ya :))) çok saol canım bi iki sonra tekrar yapayım doktora öyle mi gitsem acaba
Benimde ilk yaptığım test seninki gibi silik çıkmıştı. Ertesi gün kan testi yaptırdım ve kesinleşti. Bence en kısa zmnda kan testi yaptır kafan rahatlar. Allah gönlüne göre versin

Benimde ilk yaptığım test seninki gibi silik çıkmıştı. Ertesi gün kan testi yaptırdım ve kesinleşti. Bence en kısa zmnda kan testi yaptır kafan rahatlar. Allah gönlüne göre versin
Amin canım hepimizin inşallah dayanamam zaten heralde giderim kan testi için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…