Kızlar sizce?

hilalkaraaslan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
7
1
6
26
İkinci çizgi çok silik hatta gölge gibi bir şey çıktı sizce hamile miyimmm??

Eklentiler

• IMG_20221205_190153.webp
    IMG_20221205_190153.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 117
Evet artımed silik çıkan çizik yaklaşık 10 dakikada cıktı şimdi ki de böyle
Senın baya belırgın olmuş canım adetin gecıktı mi aynı testten bende aldım 3 tanesınde silik cızgı çıktı 10 dakıka ıcınde bu seklı aldı

Eklentiler

• F47F046A-245F-4D51-A24D-084524A7885D.webp
    F47F046A-245F-4D51-A24D-084524A7885D.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar ben de çok kez yaşadım, kuruma çizgisi diye düşünüp sabah ilk idrarla yapmanızı tavsiye ederim.
5 dakikada çıkan sonuç önemli.
İnşaAllah gönlünüzce olsun♥️

İlk 5 dk da çıktıysa yüksek ihtimal biraz daha

Kızlar ben de çok kez yaşadım, kuruma çizgisi diye düşünüp sabah ilk idrarla yapmanızı tavsiye ederim.
5 dakikada çıkan sonuç önemli.
İnşaAllah gönlünüzce olsun♥️
İşte o yüzden o çift cızgılerı goremeyınce ınsan umut edıyor 5 dakika ıcınde çıktı ama yalancı pozıtıf de olabilir diye düşünüyorum yarın olmam lazım ovulasyonla takıp ettim 3 yılın sonunda umarım bu defa bende görürüm diye bekliyorum

İşte o yüzden o çift cızgılerı goremeyınce ınsan umut edıyor 5 dakika ıcınde çıktı ama yalancı pozıtıf de olabilir diye düşünüyorum yarın olmam lazım ovulasyonla takıp ettim 3 yılın sonunda umarım bu defa bende görürüm diye bekliyorum
Gerçi ben 3. Dakikada çıkan yalancı pozitifi de gördüm bu testlere güven olmaz.
Testi tekrarlayın 🙏🏼♥️

Gerçi ben 3. Dakikada çıkan yalancı pozitifi de gördüm bu testlere güven olmaz.
Testi tekrarlayın 🙏🏼♥️
İşte sanıyesınde çıktığını görsem o zaman ınanıcam bize denk gelmıyor cıdden arkadaşım yapıyor çıkmıyor saatler sonra baktığında silik görüyor sonuç pozitif şimdi çocuğu kucağında nasıp ne dıyelım

bende daha belirgin çıkmıştı ilk beş dkda çıkmadıysa çok ümitlenme inşallah bebişin vardır allah hayırlısıyla nasip etsin

Back
X