Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben de çok kez yaşadım, kuruma çizgisi diye düşünüp sabah ilk idrarla yapmanızı tavsiye ederim.
5 dakikada çıkan sonuç önemli.
İnşaAllah gönlünüzce olsun
Kızlar ben de çok kez yaşadım, kuruma çizgisi diye düşünüp sabah ilk idrarla yapmanızı tavsiye ederim.
5 dakikada çıkan sonuç önemli.
İnşaAllah gönlünüzce olsun
İşte o yüzden o çift cızgılerı goremeyınce ınsan umut edıyor 5 dakika ıcınde çıktı ama yalancı pozıtıf de olabilir diye düşünüyorum yarın olmam lazım ovulasyonla takıp ettim 3 yılın sonunda umarım bu defa bende görürüm diye bekliyorum
İşte o yüzden o çift cızgılerı goremeyınce ınsan umut edıyor 5 dakika ıcınde çıktı ama yalancı pozıtıf de olabilir diye düşünüyorum yarın olmam lazım ovulasyonla takıp ettim 3 yılın sonunda umarım bu defa bende görürüm diye bekliyorum
İşte sanıyesınde çıktığını görsem o zaman ınanıcam bize denk gelmıyor cıdden arkadaşım yapıyor çıkmıyor saatler sonra baktığında silik görüyor sonuç pozitif şimdi çocuğu kucağında nasıp ne dıyelım