kizlar sizdede hamillelikte kasik agrisi oldu mu? LUTVEN BIR CEVAP

beyza1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
137
1
46
Almanya
kizlar 2 gündür kasik agrisi cekiyorum sol kasigim ara ara cok agriyor ben tam 9 hafta 3 günlük hamileyim dr terminim 28 de acaba doktora gitsem mi ama hicte gitmek istemiyorum cünkü korkuyorum......

benimde kasıklarımda çok ağrı olmuştu özellikle yürürken ve ayağa kalkarken... normal demişti doktorum çok şükür bebeğimde benimle hala :16: yani normaldir inşallah endişe etmeyin.. ama kendinizide çok yormayın... buarada kanamanız falan yok değil mi? bende yoktu sadece ağılarım olmuştu adet sancısı gibi... Allah tamamına erdirsin inşallah:49::49:
buarada ilk 3ay srdü bu ağrılarım sonra geçti son 3-4 haftadır yine var :)))

Son düzenleme:
benim de regl ağrısı gibi ağrılarım olmuştu bu normal diye biliyorum ama yine de bu endişeyle oturma evde git doktora muayene etsin bi sorun olmadığının garantisi olmaz.geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırsın kucağına..

kizlar 2 gündür kasik agrisi cekiyorum sol kasigim ara ara cok agriyor ben tam 9 hafta 3 günlük hamileyim dr terminim 28 de acaba doktora gitsem mi ama hicte gitmek istemiyorum cünkü korkuyorum......

canım benim hala oluyor sol kasık ağrım ara ara sağda da oluyor korkma kendinide yorma sıklaşır ve artarsa bi git dr içinde rahatlar ben 2 haftada bi dr dayım öyle oldu böyle oldu diye kadında gülüyor artık olacak onlar ama ağrın çok şiddetli olmazsa

benimde kasıklarımda çok ağrı olmuştu özellikle yürürken ve ayağa kalkarken... normal demişti doktorum çok şükür bebeğimde benimle hala :16: yani normaldir inşallah endişe etmeyin.. ama kendinizide çok yormayın... buarada kanamanız falan yok değil mi? bende yoktu sadece ağılarım olmuştu adet sancısı gibi... Allah tamamına erdirsin inşallah:49::49:
buarada ilk 3ay srdü bu ağrılarım sonra geçti son 3-4 haftadır yine var :)))

hayir kanamam yok..... icimi biraz olsun rahatladi insallah bebeyim benimledir kalbide insallah atiyordur ....

canım benim hala oluyor sol kasık ağrım ara ara sağda da oluyor korkma kendinide yorma sıklaşır ve artarsa bi git dr içinde rahatlar ben 2 haftada bi dr dayım öyle oldu böyle oldu diye kadında gülüyor artık olacak onlar ama ağrın çok şiddetli olmazsa

ben de öyleyim hemen birsey olsun dr a kosuyorum almanyada oldugum icin randevo almam gerekiyor oda dolu oluyor bazen beklemek cok kötü birde almancam iyi olmadigi icin hep esime göre ayarlamam gerekiyor....

Ben 22 hafta 4 gunluk hamıleyım neredeyse 1 haftadır hergun ozelıkle sabahları adet agrısı gıbı agrılarım oluyor..Kendımı yordugum zaman gun ıcerısınde yatasıya kadar bu agrılar suruyor...:49:

ben de ilk dört ay kasıklarımda ve belimde çok yoğun ağrı hissettim. beş dakikadan fazla ayakta bile duramıyordum. gayet normal yani..

Bende daha yeni hamileyim 4haftalık önce kanamam vardı az geliyodu o bitti 2 gündürde belim sol kalça tarafı ağrıyo bacağıma vuruyo agrısı düşük tehlikesi var ama çok korkuyorum.Agrı oluyormus normalde insallah hayırlısıyla bişey olmaz sizede çok şiddetli olursa doktora gidin bencede Allah korusun.Banada dua edin inşallah düşmez.

Bende daha yeni hamileyim 4haftalık önce kanamam vardı az geliyodu o bitti 2 gündürde belim sol kalça tarafı ağrıyo bacağıma vuruyo agrısı düşük tehlikesi var ama çok korkuyorum.Agrı oluyormus normalde insallah hayırlısıyla bişey olmaz sizede çok şiddetli olursa doktora gidin bencede Allah korusun.Banada dua edin inşallah düşmez.

insallah allah büyük hepimizin bebeyini korusun hayirla saglikli kucagimiza almak nasip etsin...

kasık ağrılarının tam zamanı diyorum benimde adet sancısı gibi olmuştu o haftalar ..

cnm kanaman olmadıktan sonra hiç korkma benimde çok oldu az koşmadım doktora o ağrı yüzünden her defasındada doktorum güldü bana korkacağına otur evinde sevin ağrın var diye bebeğinin yerleşiyor yerini garanti ediyor çok normal dedi hep

Ben de 27 haftalık hamileyim. Benimde sol kasığımda 2 gündür ağrı var. Doktora gitsem mi diye düşünüyorum. Hepimiz inşallah bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz.

Back
X