Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar 2 gündür kasik agrisi cekiyorum sol kasigim ara ara cok agriyor ben tam 9 hafta 3 günlük hamileyim dr terminim 28 de acaba doktora gitsem mi ama hicte gitmek istemiyorum cünkü korkuyorum......
benimde kasıklarımda çok ağrı olmuştu özellikle yürürken ve ayağa kalkarken... normal demişti doktorum çok şükür bebeğimde benimle halayani normaldir inşallah endişe etmeyin.. ama kendinizide çok yormayın... buarada kanamanız falan yok değil mi? bende yoktu sadece ağılarım olmuştu adet sancısı gibi... Allah tamamına erdirsin inşallah
buarada ilk 3ay srdü bu ağrılarım sonra geçti son 3-4 haftadır yine var :)))
canım benim hala oluyor sol kasık ağrım ara ara sağda da oluyor korkma kendinide yorma sıklaşır ve artarsa bi git dr içinde rahatlar ben 2 haftada bi dr dayım öyle oldu böyle oldu diye kadında gülüyor artık olacak onlar ama ağrın çok şiddetli olmazsa
hayir kanamam yok..... icimi biraz olsun rahatladi insallah bebeyim benimledir kalbide insallah atiyordur ....
Bende daha yeni hamileyim 4haftalık önce kanamam vardı az geliyodu o bitti 2 gündürde belim sol kalça tarafı ağrıyo bacağıma vuruyo agrısı düşük tehlikesi var ama çok korkuyorum.Agrı oluyormus normalde insallah hayırlısıyla bişey olmaz sizede çok şiddetli olursa doktora gidin bencede Allah korusun.Banada dua edin inşallah düşmez.
Ben de 27 haftalık hamileyim. Benimde sol kasığımda 2 gündür ağrı var. Doktora gitsem mi diye düşünüyorum. Hepimiz inşallah bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz.