kızlar sizdede oluyomu ya.............

emoxsx32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
209
0
96
Tokat
kızlar ya göğüslerim çok büyüdü ve acıyo neyse bunlara katlanıyorum ama 1 haftadır da kaşınmaya başladı ölüyom kaşıntıdan badem yağı sürüyorum o biraz rahatlatıyo ama bi süre sonra yine başlıyo çatlıycakmı acaba sizdede oluyomu!!!!!!!

Ara ara oluyor ama rahatsız etmiyor ben gün aşırı Mustelanın göğüs bakımı kreminden sürmeye başladım.

emoşcum aynı dertten ben de şikayetçiyim walla c.tesi dr'a gideceğim özellikle bu kaşıntım için ilaç yada krem ne varsa versin akşam olunca dayanılmaz tatlı bir kaşıntım oluyo ve benim göbeğimde kaşınıyo badem yağı ve hakiki zeytin yağını aynı oranda karıştırıp her banyo sonrası sürüyorum ama malesef yeterli gelmiyo...
çatlaklar oluşmaya başlıyor sanırım:((((((

ewet cnm benımde acayıp sekılde kasındı veeee sonunda catladı:( kremde kullanıyorum ama üzgünüm

emoşcum aynı dertten ben de şikayetçiyim walla c.tesi dr'a gideceğim özellikle bu kaşıntım için ilaç yada krem ne varsa versin akşam olunca dayanılmaz tatlı bir kaşıntım oluyo ve benim göbeğimde kaşınıyo badem yağı ve hakiki zeytin yağını aynı oranda karıştırıp her banyo sonrası sürüyorum ama malesef yeterli gelmiyo...
çatlaklar oluşmaya başlıyor sanırım:((((((

sevdoş canım bende pazartesi gidicem doktora bende krem falan isteyim barii akşama kadar delririyorum kaşıntıdan valla bu badem yağı yetrli gelmiyo çatlıycaz galiba canım çok sağol.............:1hug:

bende 17-2 haftalığım ve bendede kaşıntılar çok oluyor özlelliktlede akşamları ya bende bebe yağı kullanıyorum iyi geliyor

kızlar ben bi krem kullanıyorum kasıntı ve catlamaya ıyı gelıyormus yenı aldım artık catladı benım memişler ama genede feci kaşınıyor
yanı aldıgım krem hem catlamaya hemde kasıntıya cok ıyı gelıyor adı da LANSİNOH(brand)LAMOLİN bilginize bide bu krem dogum sonrasında emzırırken yara olan goğüslerede iyi gelıyormus ben kullanıyorum 2 gundur cok iyi geldi isterseniz kullanabılırsınız ama drunuza bı sorun :)

NEeeeeeeeeeeeee!!! kaşıntı çatlamayla alakalı bir şey mii??? :((( Ya ben kaşıntıdan ölüyorum. Göğüslerim iki gündür de kalçalarım. Ben de Rocun bir kremini kullamıyorum ama bilmiyorum ki çatlaklık oluşacak mı. Allah korusun! İstemiyorum.

evet bende kaşıntıdan ölücem. bazen kendimi kaptırıp işyerinde kaşınırken yakalıyorum kendimi.bigün biri görücek çok fena rezil olucam valla :roflol:
benim karnım ve göğüs uşlarım çok kaşınıyo yaa. göğüs uçları ne alaka onu anlayamadım ama..

bende büyür diye düşünüyordum ama fazla büyümedi gögüslerim :(( acaba süt gelirmi diye endişe ediyorum bazen gögüs büyüklüğüyle sütün bir alakası varmı acaba...

evet bende kaşıntıdan ölücem. bazen kendimi kaptırıp işyerinde kaşınırken yakalıyorum kendimi.bigün biri görücek çok fena rezil olucam valla :roflol:
benim karnım ve göğüs uşlarım çok kaşınıyo yaa. göğüs uçları ne alaka onu anlayamadım ama..

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yakalandığında insanların bakışlarınu tahmin edebiliyorum :1shok: :1shok: :1shok: inşallah yakalamazsın köpüklü kahve güldürdün beni kaydirigubbakcemile3

evet kaşıntıdan bi süre sonra çatlıyor bende çatladıktanm sonra anladım deli gibi kaşınıyor çatlamadan önce nedense kaşımamaya çalışayım diyosun ama bu pekte mümkün olmuyor ben bi ara yara yapıcam kaşırkan diye korktum okdar çok kaşınıyor Köpüklü kahvenin de dediği gibi biri görse ne oluyor bu kadına ya pirelenmiş yada çok ateşlenmiş der :roflol: :roflol: napalım kızlar fazla kafanıza takmayın oluyor işte ölede bölede ben bizmanlar burda okmuştum bi tarif paylaşayım sizinle ;
bir tatlı kaşığı türk kahvesi
bi,r adet limon sıkıp bulamaç haline getirip çatlak olan bölgeye iyice ovuşturaraks sürün sanki keseleniyormuşsunuz gibi çok iyi geliyormuş bu tarifi veren arkadaşın topiğini baya bi takip ettim baya yararlanan olmuş bilmiyorum denemesi size kalmış benden sölememsi he tabi bnu olayı banyoda yapıp sonrasında ılık bi duş almanız sizi daha çok rahatlatır.

ben hamile değilim ama bu ay çok kaşınıyor uçları kaşınmaktan bıktım hatta acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi? 17 gün gecikti adetim ve pembe pembe geliyor yoğun gelmiyor yerleşme kanamasımıdır acaba????

ben hamile değilim ama bu ay çok kaşınıyor uçları kaşınmaktan bıktım hatta acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi? 17 gün gecikti adetim ve pembe pembe geliyor yoğun gelmiyor yerleşme kanamasımıdır acaba????

benimde göbek deligimin oldugu yer kaşınmaya başladı yeni yeni kaşındıkça yag sürüyorum çokta önemsemiyoeum çünki biliyorum ki bu çatlak olayı genetik bişe çatlıycaksa ne sürersen sür çatlıyo

canım günün 17gün geçtiyse neden hala duruyosun bi test alıp yapsana yada doktoruna git biran öncee burda sormakla olmazz

ya arkadaşlar benimde kaşınıyo ama ben sanmıyorum çatlamadan diil benimki arası kaşınıyo büyüdüğü için artık sütyen takınca daha bi yapışıyo birbirine sıcaktan pişik gibi bişi oldu heralde benim böyle olan varmı ne yapıcamı bilmiyorum acaba pişik kremi veya budra alsam komikmi olur yaaa :):):)

Back
X