Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emoşcum aynı dertten ben de şikayetçiyim walla c.tesi dr'a gideceğim özellikle bu kaşıntım için ilaç yada krem ne varsa versin akşam olunca dayanılmaz tatlı bir kaşıntım oluyo ve benim göbeğimde kaşınıyo badem yağı ve hakiki zeytin yağını aynı oranda karıştırıp her banyo sonrası sürüyorum ama malesef yeterli gelmiyo...
çatlaklar oluşmaya başlıyor sanırım(((((
evet bende kaşıntıdan ölücem. bazen kendimi kaptırıp işyerinde kaşınırken yakalıyorum kendimi.bigün biri görücek çok fena rezil olucam valla :roflol:
benim karnım ve göğüs uşlarım çok kaşınıyo yaa. göğüs uçları ne alaka onu anlayamadım ama..
bende büyür diye düşünüyordum ama fazla büyümedi gögüslerim( acaba süt gelirmi diye endişe ediyorum bazen gögüs büyüklüğüyle sütün bir alakası varmı acaba...
ben hamile değilim ama bu ay çok kaşınıyor uçları kaşınmaktan bıktım hatta acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi? 17 gün gecikti adetim ve pembe pembe geliyor yoğun gelmiyor yerleşme kanamasımıdır acaba????