• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar size bişey anlatacağım !!!!!

seni anlıyorum çünkü bende öyleyim susuyorum susuyorum en ufak birşeyde hiç olmayacak laflar söylüyorum çok takma desemde takılıyor ama gerçekten takma çünkü bunlar geçiyor zamanla ya söylemiyorlar ya da söylediklerine alışıyosun biraz zaman tanı kendine çok üzülme canım benim

cok tesekuur ederim ihtiyacım oluo bu sözlere inan konuscak dertleşcek kimse yok kimseyi tanımıyorum burda...bi burda derdimi paylaşıyorumolumunekankayizsmile

Ben sizin dediğiniz lafları kayınpederime söylesem eşim beni o an bırakır.
Aynı şekilde bende babama ters cevap versem yuvasını yaparım o an.
Bilemiyorum karşınızdaki kayınpederiniz nasıl bu kadar rahat cevap veriyorsunuz şaşırdım vallahi?

kızlar ya her haklı olduğumuzda cevap vermek zorundamıyız. susuversek anlamamazlıktan gelsek şakaya vursak tamam deyiversek nolur. insan yeri geliyor kendi anne babasıyla bile tartışıyor ama bu insanların kendi kızları değiliz gelinleriyiz ve bişey dersek daha alıngan olabilirler. biraz alttan alsak bizden bişey kaybettirmez saygı kazandırır. sonuçta yaşları bizden büyük insanlar. valla hiç burda birbirinizi gaza getirmeyin. sussak incilerimiz dökülmez yani.

Ben sizin dediğiniz lafları kayınpederime söylesem eşim beni o an bırakır.
Aynı şekilde bende babama ters cevap versem yuvasını yaparım o an.
Bilemiyorum karşınızdaki kayınpederiniz nasıl bu kadar rahat cevap veriyorsunuz şaşırdım vallahi?

herşeye karışan biri olursa kayınpederin sende gayet rahat cevap verirsin....

aman ne takıyosun kafana aramasın işde uzak dursun sende gidince hiç bişe yokmus davranırsın sonra yine yakana yapışır bırakmaz zaten :bbo:

açık konuşacağı okuduklarımdan anladığım kayınvalide ve kayınpeder hep laf söyler laf sokar aman cevap vereyim şeklinde bir önyargınız var gibi ve bence o şekilde cevaplar vermeniz hiç hoş değil...kusura bakmayın ama ben sizi pek haklı göremedim...

size "ben göstereyim de sen yine bildiğini yap" denmiş bir büyüğüm bana bu şekilde bişey söylese vardır bi bildiği der göstereceği şeyi öğrenmeye çalışırdım ki siz ona bile karşılık vermişsniz...üstelik daha çok yenisiniz size, tarzınıza hayat biçiminize belki zamanla alışacak o insanlar...böyle karşılık vererek bi yere varılacağını zannetmiyorum ben de bir çok arkadaş gibi....cadı gelin imajı herzaman hoş olmayabilir karşınızdaki insan iyi niyetliyse boşyere kırıp üzebilirsiniz....

Son düzenleme:
bence biraz sert konuşmuşsunuz.ütü konusunda ve şarj konusunda eşinizin ailesinin söylediklerinde çok da büyütülecek birşey yok

Konuyu silmenizden dolayı , konunuza isveçli kaldım :bbo:

Arkadaşlara sanki vahiy gelmiş de , yorum yapıyorlar gibi olmuş :delphin:

Back
X