Kızlar Size de böyle oluyor mu ?

Buroz7106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
53
20
3
32
Ankara
kızlar ben 18+6 gebeyim ama 16 haftadan beri bende ne mide bulantısı ne de kusma var 5 gün önce bebeğimin kalp atışını duymuştum 19 haftaya gitçem ama sanki ben hiç hamile değilim gibi ilk gebelik birde bebek hissetmedim henüz ya böyle rahat geçiren var mı bende ne Ağrı ne sızı var böyle olan var mı

Uc ay bitdikden sonra kusmada mide bulantisida geciyor zaten.Bu kadar takinti haline getirmeyin.Bebeginizide hiss etmemeniz normal.Doktorlar bile 20 haftadan once hiss etmemek normal diyor.benimde ilk gebeliyim.19 haftamda hiss etdim bebegimin haraketlerini.simdi 25 haftalik olduk hic durmuyor.

İlk hareketi nasıl dı peki
İlk haraketi cok yavas sanki biri parmagiyla karnina dokunuyor ve elini cabuk cekiyor.bebek buyudukce haraketide gucleniyor.19 haftamda cok hafif hiss etdim 20 de baya hiss etdim.simdi 25 basini falam karnima dayiyor dokundugunsa hiss ediyorsun basini o derece.Rabbim her kese nasib etsin o kadar guzel duygularki

İlk gebeliğimde ne kusma ne bulantı hiçbişe yaşamadım kafanıza takmayın .bebeğinize bişe olmuş olsa mutlaka anlarsınız ya bir kanama ya bir ağrı aşırı sancı vs. Gibi şeylerle belli eder kendini Allah korusun hepimiz sağ salim alalım kucagımıza inş

Back
X