Kizlar size de oluyor mu??

Bende oyle bır agrı olur kı yerlerde sürünürüm basım agrır yatamam ayhhhhh

Bıde benım adetten once goguslerim siser agrıları cabası elliyemem bile bide şişerım ..

Ay sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim ama tek olmadigim icin sevinicem galiba :))

Arkadaslarim falan 'ya ben hic oyle olmuyorum senin ki cok garipmis' falan diyordu da kafama takildi. Tabi herkesinki farkli olur biliyorum ama kac yakin arkadasima sorduysam hicbiri ne regl oncesi ne regl haftasi hic bacaklarinin agrimadigini soyluyorlar ki benim bacaklarim asiri derecede agrir zaten bacaklarim agrimasa diger agrilari hic takmiyorum zaten. Bi hastalik olabilir mi diye dusundum.

Neyse oluyor demissiniz ama dogru anladim degil mi regl gununu sormuyorum regl gumumden once 1hafta boyunca suruyor bunlar :s

Ilk gun deli sancim olur 4 saatte bir majezik yuvarlarim, yoksa duvarlari tirmaliyorum zaten duramam ilacsiz

Adet oncesi 1 hafta psikopata baglarim sinir kupu olurum adet olunca stresim gecer

adet öncesi bu durumlardan kurtulmak için adaçayı çok iyi geliyor.
birde agnucaston diye bitkisel bi hap var hayıtmış içeriği bunlar bütün sendromları yok ediyor.

Agnucaston; premenstrual sendrom, (adet öncesi sendrom, sinirlilik, depresyon, baş ağrısı, göğüs gerginliği, hassas memeler gibi) siklüs bozukluğu, (düzensiz adet görme) ve mastodini (memenin duyarlı ve ağrılı olması) durumunda kullanılır....

adaçayı:
  • Zararlı toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar
  • Beyin fonksiyonlarını geliştirir
  • Bronşit ve astım belirtilerini hafifletir
  • Karaciğeri temizler
  • İdrar yolu enfeksiyonunun tedavisine yardımcı olur
  • Aşırı terlemeyi azaltır
  • Stresi azaltır
  • Sakinleştirir
  • Menopoz sonrası belirtileri hafifletir
  • Saçların beyazlamasını yavaşlatır
  • Mantar enfeksiyonlarına karşı kullanılır
  • Hafızayı güçlendirir
  • Alzheimer’a karşı yardımcı olarak kullanılır
  • Kan şekerini düşürür
  • Dişeti iltihaplanmasına karşı kullanılır
  • Ağız yaralarının tedavisinde kullanılır
  • Sinirsel baş ağrısını hafifletir
  • Safra kesesini çalıştırır
  • Gargara suyu olarak kullanılır
  • Boğaz ağrısını alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…