- 5 Kasım 2025
- 11
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi almilaninannesi
-
Bu marka kullanmadım ama benimde 2 günlük gecikmemde çookk silik bir çizgi vardı 2 gün sonra tekrar yaptım sonra kan verdim değerm 16ydı hemen çıkması önemli olanKızlar merhaba adet gecikmemin birinci günü prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. Akşam yapılan test silik gözüküyor ama gecikmem var belirgin olması gerekmez mi? Bir fikir verebilir misiniz? Aranızda bu marka gebelik testini kullanan var mı?
Aslında bi çizgi var gri mi pembe renk mi onu sen daha net görürsün belki geç döllenmedir ben geçen ay bu markayla testte çizgi görmüştüm kuruma çizgisi çıkarmıştı bendeKızlar merhaba adet gecikmemin birinci günü prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. Akşam yapılan test silik gözüküyor ama gecikmem var belirgin olması gerekmez mi? Bir fikir verebilir misiniz? Aranızda bu marka gebelik testini kullanan var mı?
Buda testin görüntüsüKızlar merhaba adet gecikmemin birinci günü prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. Akşam yapılan test silik gözüküyor ama gecikmem var belirgin olması gerekmez mi? Bir fikir verebilir misiniz? Aranızda bu marka gebelik testini kullanan var mı?
Bu marka kullanmadım ama benimde 2 günlük gecikmemde çookk silik bir çizgi vardı 2 gün sonra tekrar yaptım sonra kan verdim değerm 16ydı hemen çıkması önemli olan
Evet geç döllenme 20 haftalık olması gerekirken 19 haftalığım şuanGeç döllenme diyorlar sizinki öyle mi olmuştu?
Testi yaptığımın 3. Dakikasında içini açtım sonra çizgi görünür hale gelince kapattım sabah da yapmıştım hayali bir çizgiydi o bu kadar gözükmüyorduAslında bi çizgi var gri mi pembe renk mi onu sen daha net görürsün belki geç döllenmedir ben geçen ay bu markayla testte çizgi görmüştüm kuruma çizgisi çıkarmıştı bende
Yarın yada diğer gün tekrar yapın kesinleşir o zamanTesti yaptığımın 3. Dakikasında içini açtım sonra çizgi görünür hale gelince kapattım sabah da yapmıştım hayali bir çizgiydi o bu kadar gözükmüyordu
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet geç döllenme 20 haftalık olması gerekirken 19 haftalığım şuan
Cuma günü yapacağım eğer çizgi netleşirse ve adet olmazsamYarın yada diğer gün tekrar yapın kesinleşir o zaman
3.dk da kuruma çizgisi olacağını sanmıyorum belki geç döllenmeden dolayıdır bugün benimde testim öyle 5.dk da çizgiyi gördüm ama emin değilim benim adetim 7 kasımda testin varsa sabah ilk idrarla tekrarla bence belki daha görünür olurTesti yaptığımın 3. Dakikasında içini açtım sonra çizgi görünür hale gelince kapattım sabah da yapmıştım hayali bir çizgiydi o bu kadar gözükmüyordu
Amin inşallah sizinde hakkınızda hayırlısı olsun Allâh kalbinize göre versinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbir kızım var onda çatlatma iğnesi olmuştum 3 haftalıkken öğrenmiştim şuan hiçbir şey kullanmıyorum böyle bir sonuç var karşımda çok beklediğim birşey değil ama hayırlısı
Bence de beklemek daha mantıklı ben 2kere düşük yaşadığım için çok sabırsızdım sürekli kan vermek daha yorucu emin olunCuma günü yapacağım eğer çizgi netleşirse ve adet olmazsamkan veririm diye düşünüyorum
Sizin de hakkınızda hayırlısı olur umarım3.dk da kuruma çizgisi olacağını sanmıyorum belki geç döllenmeden dolayıdır bugün benimde testim öyle 5.dk da çizgiyi gördüm ama emin değilim benim adetim 7 kasımda testin varsa sabah ilk idrarla tekrarla bence belki daha görünür olur
Evet öyle gerçekten aynı yollardan geçtim öncesinde biliyorum ama işte insan çok akıllanmıyor merak ediyoruz biz kadınlarBence de beklemek daha mantıklı ben 2kere düşük yaşadığım için çok sabırsızdım sürekli kan vermek daha yorucu emin olundüşük değer de strese sokuyor
Aynen öyle maalesefEvet öyle gerçekten aynı yollardan geçtim öncesinde biliyorum ama işte insan çok akıllanmıyor merak ediyoruz biz kadınlar
Her testte yanlışlık oluyor en iyi dediğin test bile yanıltabiliyor aslında en iyisi kan testi ama onda negatif görürsem diye gidemiyorum her gün test yapmaya devam ediyorumSizin de hakkınızda hayırlısı olur umarımbakalım stres yapmamak elde değil testte sorun var mıdır ben onu düşünüyorum aslında ama yanlışlık olma olasılığı nedir?
Aslında testlerin çoğu doğru çıkarıyor ama bazen değer düşüyor kimyasal gebelik oluyor falan insanlar test yanılttı diyorlar ben predictor kullanmıştım ama eski ambalajlı açık pembe çubuğu vardı belki biliyorsunuzdur o benim 23 olan değerimi gösterdi düşünün daha yeni vücudum hamile olduğunu anlamış testte çıktı ben şokHer testte yanlışlık oluyor en iyi dediğin test bile yanıltabiliyor aslında en iyisi kan testi ama onda negatif görürsem diye gidemiyorum her gün test yapmaya devam ediyorum
Yok bilmiyorum onu biz yeni düşündüğümüz için 2 aydır bu kadar çok test yaptımAslında testlerin çoğu doğru çıkarıyor ama bazen değer düşüyor kimyasal gebelik oluyor falan insanlar test yanılttı diyorlar ben predictor kullanmıştım ama eski ambalajlı açık pembe çubuğu vardı belki biliyorsunuzdur o benim 23 olan değerimi gösterdi düşünün daha yeni vücudum hamile olduğunu anlamış testte çıktı ben şok
Hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYok bilmiyorum onu biz yeni düşündüğümüz için 2 aydır bu kadar çok test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?