Yok uzman çavuşIşi gücü vardır adamın yahu.
Tabii boş gezene kalfa degilse.
Bilmemki ya herhalde aramaya aliştirdiya ondan bu halim:)Yahu adamın işi gücü vardır. Günde 10 kere ne konuşulur ki?
Hep ben arıyorum diye laf işiten tek kadın benim galiba :)
E daha ne?Yok uzman çavuş
Bilmemki ya herhalde aramaya aliştirdiya ondan bu halim:)
Yok uzman çavuş
Aynen haklisiniz vallaazalması normal ama sen yinede bğlanma erkenden..
kimseye yüzde yüz güvenmeyeceksin babana bile
Öyle yaptim hep ben bir yada iki kez döndüm ona genelde o ararDaha ikinci haftadan aramıyorsun falan deme. Bence gayet makul. Ağırdan sat kendini. o 3 4 arıyorsa sen 1 ara..
Kesinlikle haklisiniz yüz yüze onun işinden dolayı vaktimiz olmuyorartık 29 yaşındasınız sizin de sevgilinizin de sorumluluklarınız var yani birbirinize vakit ayırıp arayamamanız normal bence,bi de zaten telefonla çok konuşunca mutlaka kavgaya varıyor sonu mümkün mertebe yüz yüze görüşün ileriye yönelik planlarınızı dan dan söyleyin
:)) canm ya yaşadiklarimdan işte sanirimSiz nefes alırkende böyle full kaygı eşliğinde mi alıyorsunuz?Hayır ben burdan sizin için huzursuz oldum da onun için soruyorum
Evet haklisiniz artik zamana yayip görücem ve güvenmeyi öğrencemyavrum kimseye guvenme elbette ama guvenmeden de iliski olmaz be.. iliskinin en onemli tasidir guven. gecmisini yeni buldugun insana mal etme bence. her insan yeni bi sayfa. eger hazir degilaen ya hic baslama yada basliyosan guvenmeyi ogren. sonucta asker diosun yarin bigun gorev cika gitse napcan. kendine bi is mi bulirsun hobi mi neyse artik bos kalma yoksa sarip sarip kafayi surekli dolarsin. birak o seni arasin sorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?