Kızlar size ihtiyacım var..

Bir kadın erkek arkadaşına (sevgili değil) sadece arkadaşken bakire olmadığını niye söyler ki.Dertleşecek başka birini bulamadınız mı.Adamda zaten niyeti bozukmuş balıklama atlamış.
Sizde hala bir tarafdan mideniz bulanıyor ama zaafınız var gülüşüne hayransınız.Ne dememizi bekliyorsun tabiiki uzakdur.Adam sapık.

Ya o kadar salaklaştım ki ben 5 gündür bana yalvarıyor bu nasıl denemedir ya bakire olmasam bile yani olsam nasıl deneyecekti acaba gerçekten dürüst olmak yaramıyor uzun süre sonra ilk defa birine birşey hissettim o da böylesi çıktı. Ben böyle birşeyi asla kabul edemem çok iğrenç ya. Sonradanda kabul etsen zaten seninle ciddi düşünemezdim dedi şaka gibi. Ben cahil biride değilim yaşım 28 ama salak gibi hissediyorum kendimi.

Kimimize göre belki de pek çoğumuza göre (ki benim için de öyle) şok olunacak ve sanırım çok da rastlanmayacak ve asla kabullenilemeyecek, çok rahatsızlık verecek bir durum bahsettiğiniz durum.

Yine aynı şekilde muhtemelen pek çoğumuz için, ne yapmalıyım? Ona bir şans vermelimiyim? diye sormayı bile düşündürmeyecek kadar kesin uzaklaşılması gereken bir insan olarak görülecektir erkek arkadaşınız. Ben de dahil.

Oysa siz eğer bir şans vermeli miyim? bu sorusunu kendinize sorabiliyorsanız, bunun cevabını bizlerden çok daha iyi verebilecek kişi yine siz olacaksınızdır.

Bazı şeyler görecelidir veya size göre bu kişinin, durumu gözardı edebileceğiniz kadar bir yeri veya özellikleri vardır. Bir başkası için böyle bir durum hiç de tepki verilecek birşey bile olmayabilir de.

Kısaca; tüm bu saydıklarım nedeniyle, kendi adınıza sorunuza en doğru cevabı, kendi içinizde bir durum sorgulaması yaparak yine kendiniz verebileceksinizdir, diye düşünüyorum.

Ama hiç hoş bir teklif olmadığı gayet aşikar ve üzücü bir durum.

Ya o kadar salaklaştım ki ben 5 gündür bana yalvarıyor bu nasıl denemedir ya bakire olmasam bile yani olsam nasıl deneyecekti acaba gerçekten dürüst olmak yaramıyor uzun süre sonra ilk defa birine birşey hissettim o da böylesi çıktı. Ben böyle birşeyi asla kabul edemem çok iğrenç ya. Sonradanda kabul etsen zaten seninle ciddi düşünemezdim dedi şaka gibi. Ben cahil biride değilim yaşım 28 ama salak gibi hissediyorum kendimi.

Salak gibi hissetme kendini.
Onunla her yoldan iletişimini kes.

Bunun yolu belli.
Pislik.
Kendini kötü hissetme lütfen.

Yok artik, yok artik, yok artik :53:
Nasil yaa .
Onun annesine, kiz kardeşine, bacisina böyle bir teklif gelse ne yapar acaba kendileri .
Terbiyesize bak ya,
Bazen bu tarz insanlarla ayni gezegene ayak bastigim için, ayni havayi soludugum için utaniyorum .
Rezil herif .

şaka bile osla deneme bile olsa ne haddine!!

o kim ki böyle iğrenç bir şekilde kız arkadaşını denemeye kalkıyor..

bu yalvarmalara kanarsanız büyük hata işlersiniz.

Valla böyle fantazide olmaz bu nasıl fantazi ya ama böyle tipler var yani çok uzun seneler önce liseye gidiyordum annemin çok yakın arkadaşı var onun alt katta komşusu vardı yeni evli ve eşini terk edip sonra boşanmıştı annemin arkadasına ağlayarak anlatmış 7 -8 aylık evlilerdi yanılmıyorsam oraya gelin gelmişti zaten eşi buna " ben arkadaşımı getireyim sen onunla ol bende seyredeyim" demiş. 10 yıl belki daha fazla oldu halen unutmuyorum. Beynimde yer etti resmen Adamın eşi ya namusu... Yani bunun senin bakire olman yada olmamanla alakası yok karşındakinin karakteri ile alakası var. Allah herkesi korusun böylelerinden..

ayyyyyyy iğrenç insan.sakın ha dönme.bu sana ilerde neler yapar neler teklif eder tahmin bile edemezsin bence....:47::47::47::47::47::47::47:

Herşey bir yanada bu nasıl bir deneme kriteri yahu ?

Hani herşey tamamda , maske takıp sevişen ve bunu başkalarına izleten kadınla evlenmem.

Ne prensipli adammış :ssz:

niyeti oysa söyleyecek bi şey zaten yok da, seni denemek için bile yaptıysa ayıp etmiş. böyle deneme mi olur insan sevdiği insanı böyle denemez ayrıca sen ona güvenip başından geçeni anlatmışsın eğer bunu denemek için yaptıysa seni hep böyle deneyecek, senden şüphelenecek, yanlışını yüüne vuracak demektir. bu uluorta deneme tahtası yapılacak ya da ağızlara sakız olacak bir konu değil. haddini bilmemiş, sen bildirmişsin. tebrik ederim...

bu salak orda azmış heralde..aklından geçirmiştir ya zaten olan olmus bende yapsam ne olacak diye..erkeklerın içinde var bu..e sende ne cesaret anlatıyorsun o da akıl işi değil zaten...senın zaafından yararlanacaktı,aklın varsa o kişinin adını bile unut....

:28: hakikaten böyle bir site var mı :26: :17:

gerçekten böyle iğrenç insanlar mevcut mu :50:

Allahım kimseyi şaşırtma, şaşanları da uzak eyle... (amin)

"Kendimi salak gibi hissediyorum " demişsin ya; şu an için böyle hissetmene gerek yok.

Amma sen tutup da yok zaafım var yok bilmemne diye bu sapıkla beraberliğine devam edersen işte o zaman "salak gibi" hissedebilirsin.

Herşey bir yanada bu nasıl bir deneme kriteri yahu ?

Hani herşey tamamda , maske takıp sevişen ve bunu başkalarına izleten kadınla evlenmem.

Ne prensipli adammış :ssz:

Prensipleri de pek süslü püslü :9:

Yalan olduğu çok bariz arkadaşım. Bize güven sen :ssz:
Sen göremiyorsun belki görüyorsun ama görmek istemiyorsun ama kendini salak gibi hissetme, salak değilsin ve aşağılama kendini lütfen.
Sen iyi niyetler beslemişsin adama karşı ama onun gözü dönmüş belli ki.
Ne kadar saf bu erkekler ya, hep ucuz yalanları var.

way way way adma bak ya şimdi salak bu adam madem deniyecek başka bişey bulamadımı insan sevdiği bırıne hayatta böyle bir deneme yapma z salak kendı kazdıgı tuzağa düştü amaaaaaaan tak sepetı koluna herkez kendi yoluna bu arada öyle damar basan konu açmişsın bütün kadınlar kulübu üyeler buda

Denemişmiş,sen kabul etsen bak nasıl çatır çatır o siteye videoları yüklerdi.Sana yem atmış oltaya gelmediğin için denedim demiş,ve bu adam sadece senin bakire olmayışından yararlanmak istiyor kendini lütfen kullandırtma ona böyle yalanlara da inanma sakın.

bu erkekler kadınları "denemeye" ne meraklı yaa!! kimmiş ki seni deniyormuş!! Kendini ne zannediyormuş sormak lazım!! Ne haddine!!!!!! :47: Ki deneme falan yok, bahane bulmuş çok zeki bey :47:
yok sayılacak insan üzülmeye değmez,kurtulduğuna şükret!! rezil insan!!

Herkes soruyor annem falan kimseyede söyleyemiyorum benim önceki ilşkimden aldığım çok ağır yaradan dolayı uzun süre kimse girmedi hayatıma sonradan birkaç denemem oldu ama hep bnm güvensizliğim yüzünden ayrıldık herkes gene benim hatalı olduğumu düşünüyor ne yaptın çocuğa diyorlar insanlara güvenmeyi öğrenmen lazım yada güvenmediğini belli etmemeyi öğrenmen lazım diyorlar. Gerçekten çok etkilenmiştim ondan bende şans yok ya valla. Biz cafede oturmuştuk benim kahvemi o hazırlamıştı şekerini o koymuştu karıştırmıştı falan o davranışı bile bana öyle sevimli gelmişti ki bana bakın ne kdr masumca yaşamışım birde ona ilk aşkımıda en yakın akrabama kuzenime kaptırdım sözlendikten sonra valla ben bahtsız bedeviyim ya :(

denemek bile olsa böyle saçma sapan igrenç bir şekilde deneme yapılmaz. pisslik adam. kesinlikle uzak durmalısın !:51:

Back
X