Kızlar size önemli bi sorum var. 16 haftalık hamileyim. Geçen ay doktor kıza benziyır dedi. Bu ay erkek dedi. Kafam karıştı. Erkek deyip de cinsiyet.

Sare nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
17
2
1
45
Kızlar
Şuan 16 haftalık gebeyim. Geçen ay doktor bebeğin cinsiyetine kız demişti. Bu ay erkek dedi. Sizde erkek deyip bir sonraki ay cinsiyeti değişen oldu mu?

Bana da 12.haftada erkeğe benziyor demişti haziranın ilk haftası randevum var rüyamda 2 kere kız bebek gördüm acaba benimki de kız mı

15. haftadan önce söylenen cinsiyetler kesin değil. O yüzden geçen aykini unutabilirsin.

Bana da 12.haftada erkeğe benziyor demişti haziranın ilk haftası randevum var rüyamda 2 kere kız bebek gördüm acaba benimki de kız mı
Ruya da genelde tersine yorumlanir bende gormustum cok tatli bi bebegim olmuştu rüyamda erkek 1 hafta aklimdan çıkmadi meger o sira ablam hamileymis bana nasip oldu görmek bi tane kızı oldu ruyamn yorumna baktm ayni cıktı yani kız gorduysen Bence erkek olcak neyse cinsiyeti ne olursa olsun rabbim saglıcakla kucagına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…