- 30 Nisan 2014
- 207
- 40
- 48
Bir hafta once parasal mevzulardan ayrıldığım erkek arkadaşım henüz aramadı. Evlilik düşündüğümüz, bir aya kadar gelip isteyeceğini söyleyip hayaller kurup, yaza evlilik planları yaptığım ilişkim onun saçma sapan fevri çıkış ve kararı sebebiyle çok kötü bi şekilde bitti. Bugune kadar defalarca kez terkedip gitti ama bi şekilde arar geri döner yine bi araya gelirdik. Ama bu sefer beni her yerden sildi engelledi kullanmadığı sosyal medya hesaplarını bugun itibariyle kullanmaya başlamış. Seven insan nasıl vazgeçer. 30 yaşında çocukta değil. İnanın Hakaretlerinden, küfürlerinden dolayı benim artık aramaya, mücadele etmeye halim kalmadı kızlar. Gururumu defalarca kez ayaklar altına aldım sevdiğim için, yüreğimden gelen sesi dinlediğim için. Mutlu ama bi okadar da inişli çıkışlı bi ilişkimiz vardı. Onun küfür hakaret ve bazı zamanlar attığı tokatlar gönlümü, yüreğimi kısacası beni yordu. Ama pişman olsun istiyorum. Ben evde acı çekerken o nasıl vicdanı gönlü rahat hayatına devam ediyor aklım almıyor kızlar. Pişman olsun istiyorum, gözyaşlarım yanına kalmasın istiyorum. Bir haftadır dua ediyorum Rabbim hatasını anlasın pişman olsun diye. O istemiyor diye herşeyden herkesten vazgeçtim sırf huzurum bozulmasın diye şuan konuşabilecek bi arkadaşım bile yok. Kendimi, Ona muhtaç hissetmem normal mi kızlar ? O da bu durumu çok iyi biliyor ama aramayacağım beni bu denli üzen adamı arayan bu sefer ben olmayacağım