• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar size soruyorum bana akıl verin lütfen

mutsuz_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
207
40
48
Bir hafta once parasal mevzulardan ayrıldığım erkek arkadaşım henüz aramadı. Evlilik düşündüğümüz, bir aya kadar gelip isteyeceğini söyleyip hayaller kurup, yaza evlilik planları yaptığım ilişkim onun saçma sapan fevri çıkış ve kararı sebebiyle çok kötü bi şekilde bitti. Bugune kadar defalarca kez terkedip gitti ama bi şekilde arar geri döner yine bi araya gelirdik. Ama bu sefer beni her yerden sildi engelledi kullanmadığı sosyal medya hesaplarını bugun itibariyle kullanmaya başlamış. Seven insan nasıl vazgeçer. 30 yaşında çocukta değil. İnanın Hakaretlerinden, küfürlerinden dolayı benim artık aramaya, mücadele etmeye halim kalmadı kızlar. Gururumu defalarca kez ayaklar altına aldım sevdiğim için, yüreğimden gelen sesi dinlediğim için. Mutlu ama bi okadar da inişli çıkışlı bi ilişkimiz vardı. Onun küfür hakaret ve bazı zamanlar attığı tokatlar gönlümü, yüreğimi kısacası beni yordu. Ama pişman olsun istiyorum. Ben evde acı çekerken o nasıl vicdanı gönlü rahat hayatına devam ediyor aklım almıyor kızlar. Pişman olsun istiyorum, gözyaşlarım yanına kalmasın istiyorum. Bir haftadır dua ediyorum Rabbim hatasını anlasın pişman olsun diye. O istemiyor diye herşeyden herkesten vazgeçtim sırf huzurum bozulmasın diye şuan konuşabilecek bi arkadaşım bile yok. Kendimi, Ona muhtaç hissetmem normal mi kızlar ? O da bu durumu çok iyi biliyor ama aramayacağım beni bu denli üzen adamı arayan bu sefer ben olmayacağım :KK12:

vallahi sizi anlamakta mümkün değil bana göre.adami hayatin merkezine koyup onada hissettiriyorsunuz.sonra adam terkedip kendi hayatina bakinca, siz öyle kaliyorsunuz.sizde kendi yolunuza baksaniz.sizi tekeden adami düşünmek yerine baska seyler yapsaniz mesela.bence siz pisman olun verdiginiz emeklere ve bundan sonrasi icin daha dikkatli yol alin.emek hakedene verilir.bosa verdiginiz emeklerin adamdan pismanlik olarak donmesi beklemek yine bosa verilen bir emek..

Pişman olmasını istiyorsan bekliyorsan bu adam asla pişman olmaz .
Arkana bakma unut ve kendi hayatına yön ver .
Velev ki pişman oldu geti döndü ve evlendiniz sen mutlu olacak mısın ?
Evlenmeden önceki tokatların yerini dayaklar alacak evlenince , morarmış gözlerin patlamış dudağın olacak katlanabilecek misin ?
Pişman olmasını istiyorum. Çünkü çok emek verdim.

Pişman olmasını istiyorsan bekliyorsan bu adam asla pişman olmaz .
Arkana bakma unut ve kendi hayatına yön ver .
Velev ki pişman oldu geti döndü ve evlendiniz sen mutlu olacak mısın ?
Evlenmeden önceki tokatların yerini dayaklar alacak evlenince , morarmış gözlerin patlamış dudağın olacak katlanabilecek misin ?
Evlenince düzelir diye umud ettim, hep iyi tarafından baktım canım yansa da, kendime yediremesem de o da beni seviyor dedim

Evlenince düzelir diye bi olay yok ,evlenince daha da kötü oluyor ,sil kafandan evlenince düzelir cümlesini .
Seni sevse sana değer verse sana vurur mu ?hakaret eder mi ? küfür eder mi ?
Kendine yazık etme ...
Ömrün boyunca pişman olursun.
Evlenince düzelir diye umud ettim, hep iyi tarafından baktım canım yansa da, kendime yediremesem de o da beni seviyor dedim

Evlenince düzelir diye bi olay yok ,evlenince daha da kötü oluyor ,sil kafandan evlenince düzelir cümlesini .
Seni sevse sana değer verse sana vurur mu ?hakaret eder mi ? küfür eder mi ?
Kendine yazık etme ...
Ömrün boyunca pişman olursun.
Yaaa peki bişey sormak istiyorum o seviyorum üzerine titriyorum pozları neydi? Benden ayrıldığı zaman akıttığı gözyaşları bana bunu söyleyin nolur

Bir hafta once parasal mevzulardan ayrıldığım erkek arkadaşım henüz aramadı. Evlilik düşündüğümüz, bir aya kadar gelip isteyeceğini söyleyip hayaller kurup, yaza evlilik planları yaptığım ilişkim onun saçma sapan fevri çıkış ve kararı sebebiyle çok kötü bi şekilde bitti. Bugune kadar defalarca kez terkedip gitti ama bi şekilde arar geri döner yine bi araya gelirdik. Ama bu sefer beni her yerden sildi engelledi kullanmadığı sosyal medya hesaplarını bugun itibariyle kullanmaya başlamış. Seven insan nasıl vazgeçer. 30 yaşında çocukta değil. İnanın Hakaretlerinden, küfürlerinden dolayı benim artık aramaya, mücadele etmeye halim kalmadı kızlar. Gururumu defalarca kez ayaklar altına aldım sevdiğim için, yüreğimden gelen sesi dinlediğim için. Mutlu ama bi okadar da inişli çıkışlı bi ilişkimiz vardı. Onun küfür hakaret ve bazı zamanlar attığı tokatlar gönlümü, yüreğimi kısacası beni yordu. Ama pişman olsun istiyorum. Ben evde acı çekerken o nasıl vicdanı gönlü rahat hayatına devam ediyor aklım almıyor kızlar. Pişman olsun istiyorum, gözyaşlarım yanına kalmasın istiyorum. Bir haftadır dua ediyorum Rabbim hatasını anlasın pişman olsun diye. O istemiyor diye herşeyden herkesten vazgeçtim sırf huzurum bozulmasın diye şuan konuşabilecek bi arkadaşım bile yok. Kendimi, Ona muhtaç hissetmem normal mi kızlar ? O da bu durumu çok iyi biliyor ama aramayacağım beni bu denli üzen adamı arayan bu sefer ben olmayacağım :KK12:
Hakaret tokat vs. Sizde evlilik dusunuyorsunuz boyle bir adamla. Adamin yasi 30 olmus ama adam olamamis belli ki. Bence siz 2 rekat namaz kilin birde yasin okuyun kurtuldugunuz icin..

Hayatiniza bir erkek alinca bütün arkadaşlarinizi satarsaniz tabii ki yapayalniz kalirsiniz.
Hata üstüne hata...size bagirip cagiran ,doven söven adam icin hala dua mi ediyorsun?
Senin yerinde olsam sükür nazami kilardim:)
Umursama,evde aglayacagina sen de cik disariya. Eskilerden en sevdigin arkadasini ara bir kahve icmek istedigini soyle mesela (ama ayrildim deme,tekmeyi yiyince aklina geldim demek der,uyuz olurlar) sen de ac sosyal medya hesaplarini,koy en neseli fotolarini... Ayrildiniz ve bitti
Ne onun hayati zindan olsun ne sizinki
Herseyi dram dizisi haline getirmeyi birakin bence. Şükredin kurtuldugunuz icin... Hayatinizi daha kaliteli bir hale getirmeye calisin.

*haricten gazel okumuyorum,26 yasindayim cok ayrilik yasadim,hepsinden daha mutlu bir kadin olarak ciktim

ona muhtaç hissediyorum kendimi demişsiniz de onun adı "alışkanlık" alışkanlıklardan vazgeçmek zordur ama imkansız değildir

Dayak kelimesine bile sinir oluyorum. Evlenmeden o haltı eden evlendikten sonra neler yapar :duduk: . Artık bırak o kalbini bir kenara ve mantığını devreye sok. Bu saf temiz kalbin ile sen daha iyilerine layıksın.

Yavrum sen Stockholm sendromu mu oldun?! Bu ne yaw böyle. Adam iş ciddiye binince her türlü şansını deneyip ayrılıp engelledi belki seni. En büyük ceza onun varlığını unut yaşamana bak. Aşık olan erkeği gördü bu gözler. Gerçek seven ayrılınca hayatına neşeyle devam etmez. Şimdiden böyle evlenince neler yapar. O aşk var ya işte hiç öyle olmuyor canım. Saygı kalıyor sevgi kalıyor.

Back
X