KIZLAR SİZE SORUYORUM OLURMU

Ahben1234

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
263
409
23
49
Hayırlı geceler arkadaşlarım beni bilenler bilir özetle eşimden tek celsede anlaşmalı boşandım donunuda alıcaktımda neyse eşimin başkasından çocuğu olduğunu öğrendim kaynanam sayesinde.Ara ara telefonda konuşuyoruz arıyor hal hatır sormak için çok lazımmış gibi.Neyse pisikolojik destekle kendime geldim ilçlarımı yarı yarıya indirdi doktorum işime geri döndüm tekrar ahben oldum.Tekrar benim ayaklarımın üstünde duruyorum dahada güçlü olarak ailem yok kimsem yok manevi olarak tek tabancayım anlıyacağınız.20 yıllık evlilikten sonra hoş evlilikte denmezmiş benim evliliğime yalanla güvensizlikle nasıl yürürdüki.Evet şimdi size sormak istediğim bir konu var bilirsiniz hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu zorunlu kürtaj oldum kaybettim.Ben tekrar hamile kalmak anne olmak istiyorum şimdi diyeceksinizki kimden hamile kalacaksın yine eski eş kişisinden zaten gel desem hoplaya zıplaya koşa koşa gelir tüp bebek yöntemiyle çünkü bana dokunmasını istemiyorum çokmu saçma olur yada abesmi olur yaşım geçiyor bu fırsatı kaçırmak istemiyorum eş kişisiyle tekrar beraber olma düşüncem asla yok sadece kimlikte baba olucak istediği zaman görücek.Kızmayın bana nolursunuz çok yanlızım ben hayatta bana destek olucak yada yanlızlığımı giderecek kimsem yok.Ama yüreğimde o kadar çok sevgi varki helede çocuk sevgisi ilgi delisi olur benim bebeğimm.Neyse çok uzatmıyayım olurmu kızlar bu iş nasıl olur tekrar söylüyom insan sevgisiz güvensiz yaşayamazki benimde bu hayatta bir gayem amacım olur .Allaha emanet olun nolur kötü yorum yapmayın düşüncelerinizi artısı eksisiyle bekliyorum

Böyle birsey olursa eğer o adamla ömür boyu bağınız olacak farkinda misiniz?Hep bir sekilde görüsecek,iletisim halinde olacaksiniz.Peki böyle iğrenç bir adami hayatinizdan atmis,yeni bir sayfa açmis,tekrar benliğinizi bulmusken tekrar bir sekilde hayatiniza dahil etmek niye?Değer mi sizce.
Çocuk seviyorsunuz evet ama yalniz kalmamak adina çocuk yapmak bencilce bence.Belki çok daha iyi baba adaylari çikacak karsiniza.Yasiniz kaç bilmiyorum ama artik tıp baya ilerledi.En son gördüğüm bir haberde 56 yasinda bir kadin doğurmustu.Yumurtaliklari falan da donduruyorlarmis daha sonra hamile kalabiliyormussun falan öyle seyler var yani.
İçinizde kocaman bir çocuk sevgisi varsa eğer o kadar sevgiye aç çocuklar varki yuvalarda,onlara gönüllü annelik yapabilir koruyucu ailesi olabilirsiniz.Her hafta biraraya gelir iyi vakit gecirirsini.
Yada belki karsiniza iyi biri cikar evlenirsiniz.Çocuğunuz olmazsa evlat edinirsiniz.Çocuk sahibi olmak için kendime bu kötülüğü yapmazdim ben.Kusura bakmayin düşünceniz çok saçma.Akil alir gibi değil.

Böyle birsey olursa eğer o adamla ömür boyu bağınız olacak farkinda misiniz?Hep bir sekilde görüsecek,iletisim halinde olacaksiniz.Peki böyle iğrenç bir adami hayatinizdan atmis,yeni bir sayfa açmis,tekrar benliğinizi bulmusken tekrar bir sekilde hayatiniza dahil etmek niye?Değer mi sizce.
Çocuk seviyorsunuz evet ama yalniz kalmamak adina çocuk yapmak bencilce bence.Belki çok daha iyi baba adaylari çikacak karsiniza.Yasiniz kaç bilmiyorum ama artik tıp baya ilerledi.En son gördüğüm bir haberde 56 yasinda bir kadin doğurmustu.Yumurtaliklari falan da donduruyorlarmis daha sonra hamile kalabiliyormussun falan öyle seyler var yani.
İçinizde kocaman bir çocuk sevgisi varsa eğer o kadar sevgiye aç çocuklar varki yuvalarda,onlara gönüllü annelik yapabilir koruyucu ailesi olabilirsiniz.Her hafta biraraya gelir iyi vakit gecirirsini.
Yada belki karsiniza iyi biri cikar evlenirsiniz.Çocuğunuz olmazsa evlat edinirsiniz.Çocuk sahibi olmak için kendime bu kötülüğü yapmazdim ben.Kusura bakmayin düşünceniz çok saçma.Akil alir gibi değil.
çocuk yuvalarına bi kaçkez gittim yüreyim dayanmıyo arkamdan anne anne değişleri öldürsünler beni daha iyi hepsini alıp eve getiresim var gönüllü annelik bana göre değil

Back
X