KIZLAR SİZE SORUYORUM OLURMU

O çocuğa düzgün bir aile ortamı sunmadiktan sonra dunyaya getirmek çok da matrak bişe değil anne bir tarafda baba bir tarafta bi de o çocuğun psikolojisi ni düşünün

Senin durumun çok farklı. Sen buna mecbur edildin. Eşlik ve babalık yapmayan bir adam olduğunu çocuğun doğunca anladın.
Ben de eşim çalışırken hasta hasta baktım çocuğuma. Hatta öyle zamanlarda dinleneyim derken oğlum inadına az uyurdu :)
Şimdi eşimden boşansam kendi başıma ayakta durmak için uğraşırım tabiki. Zorluğunu da yaşayan bilir yalnız..

Ama konu sahibi henüz fikir aşamasındayken ucu bucağını düşünmeden hareket etmesin amacındayız.
Allah bir ömür boyu ağzınızın tadı bozulmadan yaşamayı nasip etsin size İnşallah :KK200:

Dokuz yıl evlilikten sonra üç ay önce eşimden ayrıldım. Yaşım 37 ve çocuğumuz yok. Geçen yıl, eşimle aramızın en kötü olduğu zamanlarda sözde en yakın arkadaşım olacak kişi, bana hiç değilse (!) önce bir çocuk doğurup daha sonra boşanmamı ısrarla tavsiye etmişti. Hiç bir zaman çocuk özlemi çekmemiş olduğumu da biliyordu. O dönemde çok hassas psikolojide olduğum için bu tavsiye epey düşündürmüştü beni. Ama bugün baktığımda anlıyorum ki gerçekten saça sürülecek akıl yokmuş bu kişide. Burda okuduğum tüm yorumlar da benim kararımı destekler nitelikte. Allaha her gün şükrediyorum böyle saçma bir şey yapmadığım ve boşandığım adamdan ölene dek kurtulabildiğim için.
Konu sahibi, sana da tavsiyem bu fikri acilen sil kafandan. Kalbinin kapılarını açık tut. Bu yaştan sonra vs ile başlayan hiç bir cümle kurma. Dilerim Allah sana güzel bir aşk nasip eder de o adamla bir evlat sahibi olursun.

Mantıklı değil başkasından bir cocugu oldu icin boşamısınız eşinizi ve birdaha asla olmaz bir bagım olmasını asla istemiyorum diyorsunuz ama ex eşinizden cocuk istiyorsunuz cok sacma

Koruyucu aile olun.
Veya hayatınıza yeni bir adam alın, onunla evlenip çocuk yapın.
Neden olmasınki,tüm erkekler eski eşiniz gibi değil.
Vardır doğru bir adam bir yerlerde

insanlara güven varmıki 20 yılımı heba ettim ne oldu koca bi sıfır ama ne bileyim haklısın belkide
Kalbinizdeki insan sevgisine saygı duyuyorum fakat bu karakterde birinden çocuk yaptığınızda çocuk sadece sizin genlerinizi taşımayacak. Babayı da görecek belli zamanlarda. Siz acaba başka birinden yapmış olmasından dolayı içerlediniz de inat mı yapıyorsunuz?
İnsanız çok normal. Kırıcı ve ağır bir süreçten geçmişsiniz. Sizinle bağını koruyarak diğer kadını da rahatsız etmek isteyebilirsiniz.
Kendinizi yeniliklere ve güzel bir aşka açın bence. Dünyadaki tek erkek sizin yirmi yılınıza acımayıp aldatan adam değil.
Karşınıza sizi çok seven ve değerinizi bilen birinin çıkmasını ve babasıyla bir bebek büyütebilmenizi dilerim.

Acın çok taze olduğu için önünü göremiyorsun fakat nereden biliyorsun yarın belki aşık olacağınve çocuğun babası olacak adamla tanışmayacağını? Bence kendine biraz daha zaman ver. Acele etme. Çok sıcak bakmadım bu fikre açıkcası

Bence siz diger kadindan cocugu olmus diye bu kadar ayni adamdan covuk istiyorsunuz adamla degil savaşiniz diger kadınla...

Tüp bebek merkezleri işlem öncesi evlilik cüzdanı istiyor, yani Türkiye'de kocanız olmayan birinden tüp bebek yapamazsınız. Çok fazla istiyorsanız Kıbrıs'ta sperm donasyonu ile tüp bebek yapabilirsiniz. Yani hayırsız eski kocanız bu iş için şart değil. Yumurta kaliteniz iyi değilse embriyo donasyonu da olur.

tabi edinir. ama 1 yaşında en küçük edinebileceği. arasında 40 yaştan fazla yaş olamaz
ne kadar küçük çocuk alırsa o kadar iyi olur. ilk terbiyesini anneden alır uyum süreci kolay olur.
bir de tek başına alacak sorumluluğu en kolayı olmalı. hemen de sıra gelmiyor. birkaç yıl bekliyor aileler sırayı. bunu da hesaba katarsak. 43-44 yaşında sıra gelse, çocuk 3-4 yaşlarında olur en küçük
Hım anladım..
Peki neden bu kadar çok sıra bekleniyor bende onu anlamıyorum.
Şartlar uygunsa hemen verilsin, ya belki de mantıklı açıklaması vardır.bilemedim.

Hım anladım..
Şartlar uygunsa hemen verilsin, ya belki de mantıklı açıklaması vardır.bilemedim.
Herkes doğal olarak bebekken evlat edinmek istiyor , büyük çocuk kimse istemiyor sıranın nedeni muhtemelen bu durumdur.

yumurtalarını dondurtabılırsın.ılerde çocuğum olmaz dusuncesıne kapılıyorsan.belkı karsına bırılerı çıkacak evleneceksın.yumurtalarında hazır olur.

Hım anladım..

tabi mantıklı açıklaması var.
çocukların sağlığı ve mutluluğu öncelikli.
aileler önce gerekli sağlık testlerinden geçiyor. bulaşıcı hastalığı var mı, alkol-madde kullanımı var mı, psikolojisi hazır mı diye.
sonra çocuğu gerçekten istiyor mu diye konuşmalar ev ziyaretleri yapılıyor. çünkü bu bir insan bugün aldım yarın olmadı vereyim olmaz. evleri çocuk için uygun mu ona gerekli hayat şartları sağlanabilir mi ona bakılıyor.
tabi bir de evlat edinmeye uygun çocuk gelmesi gerek. her çocuk verilmiyor. bir de talep edilen çocuk kriterleri var. erkek-kız, terkedilmiş ya da aile rızasıyla bırakılmış, rahatsızlığı olan veya olmayan gibi.
başvur al yok.

Hayırlı geceler arkadaşlarım beni bilenler bilir özetle eşimden tek celsede anlaşmalı boşandım donunuda alıcaktımda neyse eşimin başkasından çocuğu olduğunu öğrendim kaynanam sayesinde.Ara ara telefonda konuşuyoruz arıyor hal hatır sormak için çok lazımmış gibi.Neyse pisikolojik destekle kendime geldim ilçlarımı yarı yarıya indirdi doktorum işime geri döndüm tekrar ahben oldum.Tekrar benim ayaklarımın üstünde duruyorum dahada güçlü olarak ailem yok kimsem yok manevi olarak tek tabancayım anlıyacağınız.20 yıllık evlilikten sonra hoş evlilikte denmezmiş benim evliliğime yalanla güvensizlikle nasıl yürürdüki.Evet şimdi size sormak istediğim bir konu var bilirsiniz hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu zorunlu kürtaj oldum kaybettim.Ben tekrar hamile kalmak anne olmak istiyorum şimdi diyeceksinizki kimden hamile kalacaksın yine eski eş kişisinden zaten gel desem hoplaya zıplaya koşa koşa gelir tüp bebek yöntemiyle çünkü bana dokunmasını istemiyorum çokmu saçma olur yada abesmi olur yaşım geçiyor bu fırsatı kaçırmak istemiyorum eş kişisiyle tekrar beraber olma düşüncem asla yok sadece kimlikte baba olucak istediği zaman görücek.Kızmayın bana nolursunuz çok yanlızım ben hayatta bana destek olucak yada yanlızlığımı giderecek kimsem yok.Ama yüreğimde o kadar çok sevgi varki helede çocuk sevgisi ilgi delisi olur benim bebeğimm.Neyse çok uzatmıyayım olurmu kızlar bu iş nasıl olur tekrar söylüyom insan sevgisiz güvensiz yaşayamazki benimde bu hayatta bir gayem amacım olur .Allaha emanet olun nolur kötü yorum yapmayın düşüncelerinizi artısı eksisiyle bekliyorum
Boşandığın eşin artık sana helal değildir.Belki ilerde birini sever çocuk sahibi olursun.Çocuk için fevri kararlar verme.Kimsem yok diyorsun sen çalışırken kim bakacak.Sonra ilerde sana dava açar çocuğunu bile elinden alır ,babalık davasıyla.SEn macera arıyorsan bu iyi bir macera olmaz.

Back
X