KIZLAR SİZE SORUYORUM OLURMU

Yasin kacki? Eski esinden hamile kalmak hic mantikli degil. Bebek bu tek basina mi buyuteceksin? pislik bi babasi oldugunu ogrenince sana hesap sormayacak mi? Annelik cok guzel anliyorumda duygularini ama..bu sekilde gercekten gene cok yipranirsin
vaz geçtim zaten olmayacak bir iş allaha bırakıyorum kalbimi dualarımı ama evlat edinicem kismetse

Insallah rabbim gonlune gore versin canim. Annelik icten gelen birseydir ve dogurmak sart degil.
evet bende öğle düşünüyorum bende bir müddet orda kaldığım için biliyorum oraların durumunu sevgiye aç onlarca masum yavru gittim bi kaç kez ama yüreğim kaldırmıyor deli oluyom hepsini alıp eve kaçırasım geliyo

Yeniden aşk dene.
Aşk konusunda şansını zorla bence.

Ama eski esten çocuk kötü bir fikir bence.

Hayırlı geceler arkadaşlarım beni bilenler bilir özetle eşimden tek celsede anlaşmalı boşandım donunuda alıcaktımda neyse eşimin başkasından çocuğu olduğunu öğrendim kaynanam sayesinde.Ara ara telefonda konuşuyoruz arıyor hal hatır sormak için çok lazımmış gibi.Neyse pisikolojik destekle kendime geldim ilçlarımı yarı yarıya indirdi doktorum işime geri döndüm tekrar ahben oldum.Tekrar benim ayaklarımın üstünde duruyorum dahada güçlü olarak ailem yok kimsem yok manevi olarak tek tabancayım anlıyacağınız.20 yıllık evlilikten sonra hoş evlilikte denmezmiş benim evliliğime yalanla güvensizlikle nasıl yürürdüki.Evet şimdi size sormak istediğim bir konu var bilirsiniz hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu zorunlu kürtaj oldum kaybettim.Ben tekrar hamile kalmak anne olmak istiyorum şimdi diyeceksinizki kimden hamile kalacaksın yine eski eş kişisinden zaten gel desem hoplaya zıplaya koşa koşa gelir tüp bebek yöntemiyle çünkü bana dokunmasını istemiyorum çokmu saçma olur yada abesmi olur yaşım geçiyor bu fırsatı kaçırmak istemiyorum eş kişisiyle tekrar beraber olma düşüncem asla yok sadece kimlikte baba olucak istediği zaman görücek.Kızmayın bana nolursunuz çok yanlızım ben hayatta bana destek olucak yada yanlızlığımı giderecek kimsem yok.Ama yüreğimde o kadar çok sevgi varki helede çocuk sevgisi ilgi delisi olur benim bebeğimm.Neyse çok uzatmıyayım olurmu kızlar bu iş nasıl olur tekrar söylüyom insan sevgisiz güvensiz yaşayamazki benimde bu hayatta bir gayem amacım olur .Allaha emanet olun nolur kötü yorum yapmayın düşüncelerinizi artısı eksisiyle bekliyorum

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de benzer durumu yaşadım. İçkici ve kumarcı bir kocadan boşanacağımı bile bile çocuk istedim. Bir kızım oldu. Terkedip boşanma davası açtım. 9 yıl ayrı yaşadım. Kızım tek kaldı. Şimdiki aklım olsaydı bir tane daha doğururdum. Menopoza girdim çünkü. Kocamla barıştık uç aydır aynı evdeyiz. Kumarı bıraktı. İçkisi devam. Siz boşanmışsınız. Başkasından çocuk varmış. Karışık bir durum. Yumurta dondurun. Çevremizde sorun soruşturun uygun biri olursa evleneceğim diyin. Hemen de çocuk yapın. İleri yaş evliliklerde boşanma olmaz. Korkmayın.

Hayırlı geceler arkadaşlarım beni bilenler bilir özetle eşimden tek celsede anlaşmalı boşandım donunuda alıcaktımda neyse eşimin başkasından çocuğu olduğunu öğrendim kaynanam sayesinde.Ara ara telefonda konuşuyoruz arıyor hal hatır sormak için çok lazımmış gibi.Neyse pisikolojik destekle kendime geldim ilçlarımı yarı yarıya indirdi doktorum işime geri döndüm tekrar ahben oldum.Tekrar benim ayaklarımın üstünde duruyorum dahada güçlü olarak ailem yok kimsem yok manevi olarak tek tabancayım anlıyacağınız.20 yıllık evlilikten sonra hoş evlilikte denmezmiş benim evliliğime yalanla güvensizlikle nasıl yürürdüki.Evet şimdi size sormak istediğim bir konu var bilirsiniz hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu zorunlu kürtaj oldum kaybettim.Ben tekrar hamile kalmak anne olmak istiyorum şimdi diyeceksinizki kimden hamile kalacaksın yine eski eş kişisinden zaten gel desem hoplaya zıplaya koşa koşa gelir tüp bebek yöntemiyle çünkü bana dokunmasını istemiyorum çokmu saçma olur yada abesmi olur yaşım geçiyor bu fırsatı kaçırmak istemiyorum eş kişisiyle tekrar beraber olma düşüncem asla yok sadece kimlikte baba olucak istediği zaman görücek.Kızmayın bana nolursunuz çok yanlızım ben hayatta bana destek olucak yada yanlızlığımı giderecek kimsem yok.Ama yüreğimde o kadar çok sevgi varki helede çocuk sevgisi ilgi delisi olur benim bebeğimm.Neyse çok uzatmıyayım olurmu kızlar bu iş nasıl olur tekrar söylüyom insan sevgisiz güvensiz yaşayamazki benimde bu hayatta bir gayem amacım olur .Allaha emanet olun nolur kötü yorum yapmayın düşüncelerinizi artısı eksisiyle bekliyorum

Mantikli degil. Ama sizi anlayabiliyorum. Inanin o kadar ihtiyaci olan cocuk varki ana sevgisine koruyucu aile olabilirsiniz.. sperm bankasindan sperm alip dogurcam deseniz daha mantikli gelirdi ki eş kisisiyle alakanizi kesin. Konunuzu hatirliyorum ve cok uzulmustum.

Tabiki bir bebegin yerini tutmaz. Benide yanlis anlamanizi istemiyotum ama yavru bir kedi veya kopek alip yanlizliginiza yoldas olabilir. Ya da koruyucu aile.. kendi cekirdek ailenizi kendiniz kurarsiniz.

Bence sorunsuz birini bulmalisiniz. Yasiniz kac bilmiyorum heralde 40li yaslardasiniz . Bence sorunsuz (daha onceki evliliginden koca koca cocuklari olmayan ve maasi olan) birini bulsaniz evlenseniz daha iyi sanki. Bebek icin olabilir yani.. :/
Bekarsaniz zaten tup bebek de yapamazsiniz ki bence..

Back
X