Kızlar sizi dinlemedim ilk adimi ben attim.

Berbat bir ilk adım, ki buna ilk adım değil taciz demek daha doğru olur. Evet, hatalı davranmışsınız.
Numarayı izinsiz almışsınız reelde bir ayaküstü sohbetten dahi sakınıp, kendinizi tanıtmadan mesaj yollamış ve hatta sanırım soru işareti ile açılış yapmışsınız. İlk adımı attım diye kendinizi cesur da görmeyin lütfen, en korkak ve bir o kadar hadsiz yollardan biri bu kusura bakmayın, üstelik diğer taraf için de oldukça ürkütücü.

Adam en azından "Küfrü basacağım bak kimsin" demiş, ya direkt küfür etseydi?
O da kaba bir yol tabi, engelleyip muhatap almama varken ama sizin yolu aklayacak kadar değil. Etki-tepki gibi. :)

Yani... Her kötü başlangıç kötü gidecek diye bir şey de yok, adam "Arayabilirsiniz" filan demiş.
Dilerseniz tanıyın, dilerseniz koşarak uzaklaşın.
Belli olmaz, belki ileride birbirinize ve diğerlerine anlatacak bir "Aptallaşma-ne yapacağını 30 küsur yaşında dahi karşısında bilememe anı" hikayesi olur ilk adımlarınız.

Siz bilirsiniz.

Yaş 18-19 olmalı. Ben de yapmıştım zamanında 😂😂😂ama iş arkadaşımdı. Direk ima etmemiştim. Zaten sonra kız arkadaşı olduğu çıkmıştı. İlerleyen zamanlarda bu haline gülersin. Ah gençlik 🤣

Ergen kız bu nerden buldun bunu ? Yok küfürü basacam falan saçma sapan laflar.Adama yazan yok demek ki biri yazınca şok oldu.Hemen atladığına göre abaza bence bu dikkat et .

Abaza olması daha iyi bence ne güzel hemen buluşmak tanışmak istiyor... öbür türlü ağır abilerin havası çekilmiyor

Ay amma buyutmussun adam tanımamış biri dalga geçiyor filan sandı herhalde. Olabilir . Niye konuşmuyorsun bide üzerine sen bilirsin diyince bozulmuşsun. Hayır bisey yaptın devamını getir yani. Ilk adım atabilirsin ne var bunda sanki incilerin dokulcek bisey olmaz. Bence bekle yazar bisey olmamış gibi bi konuş tanımaya calis

Berbat bir ilk adım, ki buna ilk adım değil taciz demek daha doğru olur. Evet, hatalı davranmışsınız.
Numarayı izinsiz almışsınız reelde bir ayaküstü sohbetten dahi sakınıp, kendinizi tanıtmadan mesaj yollamış ve hatta sanırım soru işareti ile açılış yapmışsınız. İlk adımı attım diye kendinizi cesur da görmeyin lütfen, en korkak ve bir o kadar hadsiz yollardan biri bu kusura bakmayın, üstelik diğer taraf için de oldukça ürkütücü.

Adam en azından "Küfrü basacağım bak kimsin" demiş, ya direkt küfür etseydi?
O da kaba bir yol tabi, engelleyip muhatap almama varken ama sizin yolu aklayacak kadar değil. Etki-tepki gibi. :)

Yani... Her kötü başlangıç kötü gidecek diye bir şey de yok, adam "Arayabilirsiniz" filan demiş.
Dilerseniz tanıyın, dilerseniz koşarak uzaklaşın.
Belli olmaz, belki ileride birbirinize ve diğerlerine anlatacak bir "Aptallaşma-ne yapacağını 30 küsur yaşında dahi karşısında bilememe anı" hikayesi olur ilk adımlarınız.

Siz bilirsiniz.
Aynisni bende dusundum en azindan kufuru direk basacak kadar kaba degilmis 😂

Back
X