Kızlar sizi dinlemedim ilk adimi ben attim.

Birkaç yıl önce bana sosyal medyadan bir mesaj geldi, adamın biri bir süredir bakıştığımızı ve artık tanışmak istediğini yazmış. Kendisine baktığımdan haberim bile yok adamı ilk kez görüyorum ve gözlerim 3 numara miyop :KK70: Her şeyi hoşlantıya yoruyor olmaları midemi bulandırıyor artık
Şunun aynısını yakın zamanda yaşadım. Sizin durum nasıl sonlandı? Ben kimseyle bakışmıyorum dedim ki gerçekten bakışmıyordum. Sadece çevreyi seyrederken 5 saniye gözüm takılmış olabilir o da herkeste oluyordur. Adam trip atıp engelledi beni.

Şunun aynısını yakın zamanda yaşadım. Sizin durum nasıl sonlandı? Ben kimseyle bakışmıyorum dedim ki gerçekten bakışmıyordum. Sadece çevreyi seyrederken 5 saniye gözüm takılmış olabilir o da herkeste oluyordur. Adam trip atıp engelledi beni.
Israrla bakışmadığımıza inanmak istemedi :D en sonunda rencide edip kabalaşıp kendimden uzaklaştırmayı başardım. Sizi uğraştırmamış neyse ki

E hazir adim atmışken ikinizde müsaitseniz öğle bi konuşsaydın bence, ilk mesaj olarak ne yazdiniz ki küfürü bascam falan demiş. Ama özelden yada yabancı numaradan biri arayınca bende geriliyorum bi tuhaf oluyorum resmi konusuyorum kim oldugunu ogrenene kadar kufuru bascam falan baska biri oldugunumu düşündü acaba
Evey işletiyor birisi sandim dedi

Hata ettin. Berbat bir ilişki başlangıcı olmuş.

Ayrıca bir mucize olsa ve sevgili olsanız bile, bu mal erkek milleti ilk adımı sen attığın için kıymet bilmeyecek. Onu peşinden koşturmalıydın.

Bir sipariş verip, gelince haber verir misiniz gibi bir bahane ile numaranı vermeliydin
Aile iş yeri babasi abisi vs birileri var adım atmak istesede yapamayacak gibi geldi hem boyle ergence bakismak nedir yahu tanımak adına ben adim attim gerisini kendisi bilir

Aile iş yeri babasi abisi vs birileri var adım atmak istesede yapamayacak gibi geldi hem boyle ergence bakismak nedir yahu tanımak adına ben adim attim gerisini kendisi bilir
Attığınız adım hiç ergence değil, çok olgunca bir davranış olmuş 😂

Back
X