kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

melek19824

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
347
1
16
Adana
arkadaslar hepinize taaaaaaa sirnaktan selamlar gonderiyorum aslinda ben sadece sizinle tanismak istiyorum arkadas olalim ben sirnakta koyde oturuyorum 27 yasindayim iki kizim iki oglum var buyuk kizim 6 yasinda bu sene bire gidicek oglum polat ana sinifa baslicak bu sene cok heycanliyim sizinle paylasmak istedim.burda pek arkadasim yok bu k kulubunu kesfettigimden beri artik yalniz deyilim ama ben dahada yakindan tanimak istiyorum simdiden hepinize ilginiz icin tesekkurler........

O zaman İstanbul'dan Şırnak'a slm olsun diyelim

Hayir canim esim zaten burali amcamin oglu benim ailem yaklasik 30 yildir istanbul'a yerlesmis simdide ordalar bende 7yildir evliyim akraba evliligi anliyacagin ama pisman deyilim cok sukur cocuklarimda saglikli sorun yok.sadece ilk zamanlar seviyodum burayi ama artik zor geliyo kaldikca gordukce dahada anliyorum zorlugunu bikere cevre yok komsulara gidip gelme yok koy yeri ya iki kere gitsen dedikodu oluyo

anaammmmmmmmmmm bu internet super birsey teeee dunyanin bir ucundan bir ucuna simdi yazmayim nerde oldugumu malum akraba ve arkadaslarda var burda yurtdisi diyelim sirnakli kardesimize bende evli 3 cocuklu azicik gobuslu bir anneyimkizim 10 yasinda 5.sinifa gidiyor oglum 2.sinif bide cimcime var teyzesi evlere senlikkkkkkk 2011 modelli kk bagimlisiyim buraya hergun bakmadan ise baslayamiyorum o derece

antepten selamlar

abim zorunlu hzmetini silopide yapmıstı pek iyi duyumlarımız yok yani istanbuldan sırnaga zor olmustur ama seviyosan sorun yoktur herhalde

burdan buldugn arkadaslar daha degerlidir. arkandan konusmaz cıkar ilişkisi olmaz.. sanal arkadaslıklar bence gercege nazaran bazen daha saglıklı olabılıyor burda tanısma formu var sanırm orayada yazablrsın

almanyadan selamlar
senin icin zor olmustur istanbulda buyuyup koyde yasamak imkanlar daha kisitli cunku
ben 4senedir burdayim ve bana burasi zor geliyor ama istedigim gibi cikip gezebiliyorum am dil sorunum vardiye cekiniyorum dili cozmeye calisiyorum kendine bir mesgale bulsan belki okadar yalniz hissetmezsin kendini

Allah huzur versin canım gerisi boş...komşuluk ilişkileri çoğu yerde öyle yani köyle ilgili değil malesef..

ailende uyanıkmıs he sende kalaydın istanbulda

sera arkadasim vallahi haklisin bagimlilik gibi bisey inan bebegim suan uyandi agliyo 7 aylik ellerinizden oper ama ben cvp yazma telasindayim hic tanimadgi teyzesi onun o guzel yanajciklarindan kooooocamaan opuyor....cik saolun ayrica antepten yazan arkadasada slm olsun bende tam silopinin koyunde kaliyorum dogrudur heryerin oldugu gibi buraninda iyisude var kotusude

canimhemen kurslara basla asla ama asla gec kalma ben cok gec basladim coooookkkk pisman oldum keske geldigimde trizm bolumu gibi bana gore gereksiz bolum okuyacagima simdiki ogretmenligi okusaydim bugun isim gucum rayina oturmus olacakdi ayriyeten dilimi ilk yillar ara vermeden gitseydim kurslara bugun pismaligini yasamazdim hemde o zamanlar 19 yasindaydim

amanin opmezmi teyzesi o kadar cok seviyorki cocuklari 3 tane dogurdum doyamadim gittim birde ogretmenlik okuyorumhemde kocaman op annesi benim yerime allah nazarlardan saklasinbebisi

vaaaay Almanya mi? sanada mrb arkadasim suan cok tuaf hissediyorum kendimi aslinda bu hep yapmak istedigim biseydi yeni arkadaslar tanimak ama cesaret edemedim.ama cok guzel bi duygu varya sanki issiz bi adada ilk defa insanlarla karsilasiyorum bana gulmeyin lutfen....helal olsun hem cocuk hem kariyer yapan ogretmen adayi arkadas yok ya bizde nerde bu imkanlar kiz koyde bakkal yok dogru duzgun......;-)))

Eşimin köyüne gittik geçen hafta,dağın başı çokkkkk güzel ama bakkal yok biraz zorluk çekmiştik ama çok güzeldi

Canım benim, inan heryerin bir sıkıntısı var, bende hollandada yaşıyorum, evinde eşinle çocuklarınla mutluysan heryer cennettir bence, ama iyi bak burdan buluşup dertleşme şansımız var

gecici gidinci boyle bi yere idare edersinde ama surekli orda kalinca cok zor insansin sonucta ihtiyaclarin oluyo cocuklarinin ihtiyaclari oluyo giyim . okul ihtiyaclari vs. aninda alamiyosun ya tum ihtiyaclarini liste yapip bigun gidip alicaksin 40 km uzakta oda silopi. gezecek bi yer yok her yer dag bahce offfffffff

evet canim cok haklisin burdan taaaaaaa hollandaya selamlarimi gonderiyorum bide bu kk de tanisma yeri varmi yani sadece burda kalmasin siteden cikinca hersey bitmis olmasin nasil yapalim ?

melek arkadasim dua et kiz internetin var babam yillar once cikmis koyunden dusun yani adam ortaokul lise universite istanbulda bitirmis kac yil sonra annemle evlenmis yillar yillari kovalamis ben bile oldum kac yasinda daha 2 yil oldu evlere su baglandigi artik millet evde cesmenin basinda hortlak gormus gibi bakiyorlarmis babaannemi aradim gecen oyle dedi ustelik hic gelismemis 1 tane bakkal varmis halil amca olmus ogluda olmus simdi torunu isletiyormus ustelik cok kazik satiyor urunleri koylude mecbur aliyor ne yapsinlar baska bakkal yokama acayip neseli insanlari var bizim ev var orda kucukken giderdik allahim aninda ev dolardi muhabbet muhabbet gece 2 ye kadar oturdugumuzu biliriz hele amca kizlari senelik anlatirlardi olaylari toplu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…