• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sizin fikriniz ?

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
bazı kızlar ilişkilerinde karsı tarafı parmagında oynatıyo . ne yaparlarsa yapsınlar erkek ayrılmıyo falan . bu erkeğin karakteri mi yoksa kızdan mı kaynaklı sizce :)

Sevgiyle alakalı bence tamamen.
Sevmeyen bir adamı istediğiniz kadar elde tutmayı çalışın başaramazsınız.
Bahsettiğiniz durum benim ilişkim için geçerli mesela.
İlişkinin sorunlu kişisiyimdir, büyütürüm, abartırım.. vs. ama sevgilim hep alttan alır bütün tavırlarıma, kaprislerime, şımarıklıklarıma katlanır.
Bitme noktasına geldiğimiz zamanlarda dahi arayan hep oldu, hiçbir zaman vazgeçmedi benden.
Ha, hep bir tarafı alttan almakla ilişki yürür mü? Elbette hayır, sevgide bir noktaya kadar gider.
Karşılıklı özveri önemli ve taviz vermeden tabii ki.

bazı kızlar ilişkilerinde karsı tarafı parmagında oynatıyo . ne yaparlarsa yapsınlar erkek ayrılmıyo falan . bu erkeğin karakteri mi yoksa kızdan mı kaynaklı sizce :)

Bir sürü etken var.
1- Erkeğin kendine güveni yoktur, başka bir ilişkiye başlamak zor gelir.
2- Erkek kızı cinsel obje olarak görüyordur, bağlantıyı kesmek istemez, kaprislerine katlanır, kızla beraber olur.
3- Erkeğin hayatında başka biri vardır, mevcut kızı da elinde tutar, ilişkileri devam eder.
4- Erkek iş, okul hayatını ilişkisinden daha ön planda tuttuğu için kavga gürültüyle uğraşmak istemez, kız ne derse "he" der geçer, ilişki devam eder.
5- Arada aileler, ortak arkadaşlar vardır, ilişkiyi bitirmek güçleşir.

Sebep ne olursa olsun karakteri oturmuş hiçbir erkek kimsenin nazını, kaprisini çekmez. Çeker görünür ama eninde sonunda kız her şeyi yolunda sanırken ilişkiyi bitirir.

Etrafınızdaki ilişkilere bakarsanız görürsünüz zaten, ilişkinin başında sevgilisine el bebek gül bebek davranan erkekler eninde sonunda rolleri tersine çevirir. Aksini düşünen, ne yaparsam yapayım benden ayrılamaz diyen kızlar eninde sonunda terk edilirler, kendilerinden daha çekilebilir birisi bulunduğunda...

Zaten ne yaparsanız yapın sizden ayrılmayacak, parmağınızda oynatacağınız adamın bir duruşu yoktur. İdeal olanı ilişkide her iki tarafta da kaybetme korkusu ve ihtimali olmasıdır ki ilişkinin heyecanı bitmesin...

Bir sürü etken var.
2- Erkek kızı cinsel obje olarak görüyordur, bağlantıyı kesmek istemez, kaprislerine katlanır, kızla beraber olur.
3- Erkeğin hayatında başka biri vardır, mevcut kızı da elinde tutar, ilişkileri devam eder.
4- Erkek iş, okul hayatını ilişkisinden daha ön planda tuttuğu için kavga gürültüyle uğraşmak istemez, kız ne derse "he" der geçer, ilişki devam eder.

Sebep ne olursa olsun karakteri oturmuş hiçbir erkek kimsenin nazını, kaprisini çekmez. Çeker görünür ama eninde sonunda kız her şeyi yolunda sanırken ilişkiyi bitirir.

Etrafınızdaki ilişkilere bakarsanız görürsünüz zaten, ilişkinin başında sevgilisine el bebek gül bebek davranan erkekler eninde sonunda rolleri tersine çevirir. Aksini düşünen, ne yaparsam yapayım benden ayrılamaz diyen kızlar eninde sonunda terk edilirler, kendilerinden daha çekilebilir birisi bulunduğunda...

Zaten ne yaparsanız yapın sizden ayrılmayacak, parmağınızda oynatacağınız adamın bir duruşu yoktur. İdeal olanı ilişkide her iki tarafta da kaybetme korkusu ve ihtimali olmasıdır ki ilişkinin heyecanı bitmesin...

hepte parmakta oynatanlar degerli ya ona kızıyorum aşık onlar bence bi taraf çok seviyosa bırakamıyo diger tarafta bundan faydalanıyoo
:47::47::47::47:

Bir sürü etken var.

cok haklısın :46:

biz her ne kadar öyle kızlara özensekte,biz parmakta oynatma olayını beceremesekte:1:
en iyisi bu galiba..
hiç o tür olaylara girmemekk

canım erkeğin üzerine asla gitmeyeceksin ve olduğundan fazla değer vermeyeceksin ben onu bilir onu söylerim aslında bu sadece ikili ilişkilerde değil tüm ilişkilerimizde geçerli dost, arkadaş v.s sen böyle olduğun zaman herşey ayarında işliyor

Ne yaparsa yapsın ondan ayrılmıyorsa bu nasıl ilişki bi tarta gurur bir tarafta sevgi kalmamış demektir..

benim sevgilim herşeyime evet dese her istediğime tamam dese ve ben ona her istediğimi yaptırıyor olsam, aksine ben ona karşı kılımı kıpırdatmasam kendimi onu kullanıyor gibi hissederim ve vicdanım sızlar açıkçası...

Mesela ben şimdi kpss ye hazırlanıyorum bu aralar çok boşladım.. haftasonu bana matematik notlarını ve soruları getirip göztermezsem yüzüne bakmam gerisi geri eve dönersin dedi.. Bu dediğini yapar mı yapmaz ben iki şirinlik yaparım yumuşar =) ama ona saygı duyuyorum benim iyiliğim için yapıyor ve iteklenmeye ihtiyacım var azcık..

Yani velhasıl kelam, ben parmağım da oynatayım, vay efendim ne istersem yaptırırım falan olayı yalan.. Eğer ki olursa da bir süre sonra kadın-erkek ilişkisi değil de kadın-uşak ilişkisine döner diye düşünüyorum..

Naçizane fikrim tabi..:42:

haklısınız kızlar . bazen bi bakıyorum adam yerine koymayan tersleyen falan kızlar el üstünde . ben haddinden cok sevdim değer verdim katlandım ve sonuc . ne biliyim iyi niyetten mi kaybediyoruz böylesi mi denk gelmiyo anlamadım gitti :)

valla parmağımda oynatan olamadım hiçbir zaman..demekki sevilmemişim..benimkiler ilk başlarda önemsediler beni sonradan terkedilen hep ben oldum :(

evet haddinden fazla deger verirsen deger görmüyosun bende çok taviz verdm kendimden herşeyine katlandım sonuç yeri geldmi öyle laflar ediyoki yaptıklarıma pişman oluyorm . bazı kızlar hiç söz dinlemez her istediklerini yaparlar sadık olmazlar onlar el üstünde tutulurlar hiç anlamadım bu işten...:26:

haklısınız kızlar valla . bu millet bunu nasıl başarıyo çevrenizde hiç deger verip yaranan gördünüz mü :)

Back
X