Kızlar sizinde böyle mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cngz44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cngz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
554
215
33
31
Oğlum şuan 9 aylık düzeltilmiş 7 aylık bir kaç gün dür aşırı huzursuz hastaydı öksürük burun akıntısı vardı toparladı baya dişten diyeceğim 6 tane dişi var ağzında hiş birini çıkartırken böyle olmadı odaya bırakıyorum oynasın diye mutfağa geçmem gerekıyor ona birşeyler hazırlayacağım yada çamaşır asıcam mesela peşime bakıyor kapıdan dışarı bir adam atsam kıyamet kopuyor sadece bana karşı değil anneme eşime bana tek kalmak istemiyor çok ağlıyor ve iki gündür de aşırı derece fazla yaşıyoruz bu durumu uykuya dalması çok zorlaştı gece ve defalarca kalkıyor çığlık atarak korkuyorum başka birşey mi var siye kan idrar testi temiz birde yemek yemek istemiyor ağzını kilitliyor randevu buldum pazartesi gününe

Kızlar neden böyle olur çalışıyorum birde gebericem artık uykusuzluktan yorgunluktan

Bebeğiniz sizi görmeyince kaybolduğunuzu düşündüğü için üzülüyor. Ayrılık kaygısı yaşıyor. Nerdeyseniz oraya götürün ce ee oynayın odadan gitmiş olsanız bile geliyorum annecim gibi sesinizi duyurun. Birkaç ay bu şekilde oluyor. İştahsızlık da sıcaktan olabilir soğuk çorbalar yapın meyveleri biraz buzluğa koyun o şekilde verin

Bebeğiniz sizi görmeyince kaybolduğunuzu düşündüğü için üzülüyor. Ayrılık kaygısı yaşıyor. Nerdeyseniz oraya götürün ce ee oynayın odadan gitmiş olsanız bile geliyorum annecim gibi sesinizi duyurun. Birkaç ay bu şekilde oluyor. İştahsızlık da sıcaktan olabilir soğuk çorbalar yapın meyveleri biraz buzluğa koyun o şekilde verin
Öksürük var hala ilk defa hasta oldu o yüzden veremiyorum soğuk şeyler şuanda ve gecede çok uyanıyor normal mi kesintisiz 3 4 saat uyumuyor hiç sağlık sorunumudur diye içim korkuyor şuan dekolman doğum ve bir kere subdural hemotom atlattı kanama yani beyinde ama çok küçük birşeydi bir hafta 10 gün önce tomografi çekildi sorun yok denildi ama bir kaç gündür böyle zorlayınca da kusuyor yemek vermekle vermemek arasındayım yani zorla vermelimiyim bir sürü vitaminli şeyler yapıyorum yemiyor mama kabul etmiyor sadece dün muzlu arı mama aldım onu verdim doya doya yedi😔

Yapıyorum sesleniyorum geliyorum annecim burdayım aşkım annesinin canı falan diyorum ama o katıla katıla ağlamaya çalıştığı için beni duymuyor be yapsam sakinleşmiyor kucağıma alıyorum biraz duruyor oynuyoruz sonra hemen başlıyor ağlamaya yani bu ağlama krizleri falan hiç yoktu bebeklik dışında 0.3 ay sonrası böyle olmadı

Öksürük var hala ilk defa hasta oldu o yüzden veremiyorum soğuk şeyler şuanda ve gecede çok uyanıyor normal mi kesintisiz 3 4 saat uyumuyor hiç sağlık sorunumudur diye içim korkuyor şuan dekolman doğum ve bir kere subdural hemotom atlattı kanama yani beyinde ama çok küçük birşeydi bir hafta 10 gün önce tomografi çekildi sorun yok denildi ama bir kaç gündür böyle zorlayınca da kusuyor yemek vermekle vermemek arasındayım yani zorla vermelimiyim bir sürü vitaminli şeyler yapıyorum yemiyor mama kabul etmiyor sadece dün muzlu arı mama aldım onu verdim doya doya yedi😔
Ya 9.ay tam atak haftaso aşırı huzursuz olurlar ağlarlar. Bizi göremeyince kıyamet kopar falan bunlar normal. Ama bebeğibiz biraz rahatsızlık geçirmiş o yüzden bi şey diyemiyorum. Doktorunuz varsa ve kötü şeyler hissediyorsanız bir sorun derim.

Ya 9.ay tam atak haftaso aşırı huzursuz olurlar ağlarlar. Bizi göremeyince kıyamet kopar falan bunlar normal. Ama bebeğibiz biraz rahatsızlık geçirmiş o yüzden bi şey diyemiyorum. Doktorunuz varsa ve kötü şeyler hissediyorsanız bir sorun derim.
Teşekkür ederim

9 ayda ayrılık kaygısı oluşuyor

Dönem dönem olacak bol bol sarılın dünyayı öğreniyor ve henüz sadece ağlayarak kendisini anlatıyor. Benim tuvalete bile kucağım girdiğim zamanlar oldu ağladığı için. O nedenle zamanla hafifleyecek uykusu da bozuluyor gündüz uykularını düzenlerseniz rahat edersiniz akşamları. O aylarda kızımın gündüz ikinci uykusunu azaltmıştım gece uyuyordu o şekilde

Back
X