Kızlar sizinde sevgilileriniz hep iş iş iş diyenlerdenmi?

BosnakGuzeli

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
930
1
296
İzmir
Merhaba kızlar...
Benmi çok abartıyorum yoksa bu erkekler mi böyle ya sürekli iş iş iş sinir oluyorum biliyorum çalışmasa parada yok ama offf delircem ya yine kavga ettik bu yüzden ben mi çok abartıyorum bilmiyorumm...

hep iş iş demiyor ama çalışmak zorunda benim aşkım:(
şu anda da ayrı odalarda oturuyoruz
o çalışıyor
tabii sevgili olunca sorun olabilir
biz evli olduğumuz için çok problem olmuyor
en azından beni ihmal etmiyor

hep iş iş demiyor ama çalışmak zorunda benim aşkım:(
şu anda da ayrı odalarda oturuyoruz
o çalışıyor
tabii sevgili olunca sorun olabilir
biz evli olduğumuz için çok problem olmuyor
en azından beni ihmal etmiyor

Yani sonuçta gece birliktesiniz ne güzel yaa bizim öyle bir şansımız yok :1no2:

tam yarama bastın varyaa bende evli deilim nişanlıyım ama bide ayrı şehirlerdeyiz gündüz işten fırsat bulup msj fln atamıo akşamda yorgun oluo çünkü cidden temposu yüksek bi iş akşamlarıda mızmızlanarak konuşuo bazen kötü oluo ama napabiliriz mecburiyet..mirmirmirmir

tam yarama bastın varyaa bende evli deilim nişanlıyım ama bide ayrı şehirlerdeyiz gündüz işten fırsat bulup msj fln atamıo akşamda yorgun oluo çünkü cidden temposu yüksek bi iş akşamlarıda mızmızlanarak konuşuo bazen kötü oluo ama napabiliriz mecburiyet..mirmirmirmir

Off aynen benimkide böyle aynıı biz birde aynı şehirdeyiz

canım yinede sevgisinden eminsen çokta takma napacaksınki sen msj at yani ben ole yapıorum snir bozucu oluo ama bişey diemiyorum maalesef.. sen hem benden şanslısın aynı şehirdesin görüşebiliosundur arada:sinifsinif:

canım yinede sevgisinden eminsen çokta takma napacaksınki sen msj at yani ben ole yapıorum snir bozucu oluo ama bişey diemiyorum maalesef.. sen hem benden şanslısın aynı şehirdesin görüşebiliosundur arada:sinifsinif:

Evet görüşebiliyoruz arada Allah'a şükür sevgisinden eminim ama işte yinede kızıyorum

keyfinden sizi ihmal etmiyorsa bu sıkmalarınız sonucu ileride zamanı gelince keyfinden sizi ihmal edebilir

böyle bir duruma zemin hazırlamamak için adamı sık boğaz etmemek gerekir.

nazlanmayı daha müsait zamanlara bırakmakta fayda var :lepi:

[/B]
keyfinden sizi ihmal etmiyorsa bu sıkmalarınız sonucu ileride zamanı gelince keyfinden sizi ihmal edebilir

böyle bir duruma zemin hazırlamamak için adamı sık boğaz etmemek gerekir.

nazlanmayı daha müsait zamanlara bırakmakta fayda var :lepi:

Doğru ne yapalım başka zaman nazlancaz artık kaydirigubbakcemile3

Back
X