Kızlar şokkk dün kanama geçirdim çok kötüyüm...

amin cnm dualarınızı eksit etmeyin.bugün sabah yine az bi kanamam oldu çok korkuyorum allah yardım etsin napıcam bilmiyorum yataktan çıkmıyorum.bebeğim iyi olsun 9 ayda yatarım napim o ii olsun yeter.yarın 3 ayım bitecek ama onu utrasonda gördükçe böle bişey yok kendimi tutamıyor ağlıyorum kıpırdıyor dönüyor bebişim benim.. off neyse onun için ii olmam lazım allah biazn önce hepimize kucağımıza sağlıklı sihatli bebişleri almamızı nasip etsin inş.

canım cookk geçmiş olsun, önce stres yapma kendine doktorunu dinle ve dinlen biraz zaman geçsin, kitap oku yemek tariflerine bak. Bende 12 haftada kanama yaşadım bikaçgün sürmüştü artan bir kanamam vardı ama bebişim saglıklıydı kalp atışları ve hareketleri gayet normaldi. Olabilir dedi doktor banada igne ve progestan vermişti düzenli olarak yaptırdım. inşallah saglıkla kucagına alıcaksın minişini. Yorulma istirahat et aklına kötüyü getirme arkadaşım kaydirigubbakcemile5

çok tşk ederim verdiğin bilgiler için sağol .inş. bebişimi kucağıma aldıktan sonra sağlıklı bi şekilde başka ne isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…