kızlar şoktayım ben kimi sevdim böyle hepiniz haklı çıktınız:((

Hah simdi desen ki , o bendim seni kandirdim...

ben biliyordum der , bilerek yaptim der , derde derrrr ...
sakin inanmaaaaa....

Ve hiiiccc uzulme bence , canina yazik göz yasina yazik.

yol ver gitsin ....

Her şeyde var bir hayır, ben aslında sevindim gercek yüzünü simdiden göstermiş, daha fazla zamanını çalmamış senin. Umarım cok mutlu olursun...

kızlarrr beynimden vurulmuşa ddöndüm şuan şoktayım önceki konumu okuyanlar biliyor şeytan dürttü sahte bi kız facesi alıp ekledim onu dürtmüşsün tanışmak istiyosn heralde dedim hatırlamıyorm dürttüğümü dedi yalanmı söylüyorm dedim doğrudur dedi demekki hep yapıyo kızlar..........sonra tanısalımmı dedim kaç yasındasın dedi söyledim nerden dedi söyledim yarın görüselimmi dedim nerde oturuyosn dedi söyledim oraya gelemem sen butarafa gel dedi sevgilin yok dimi dedim yok dedi....... sok oldum kızlar ya yemin ederim bu kadarını beklemiyordum artık dönmesin nasıl güvenirimki inanamıyorum hala hüngür hüngür ağladım nasılda hic değmeyecek birini sevmişim böyle inanamıyorum dışardan ne kadar da karakterli gözüküyordu halbuki kimseye güvenmeyin kızlar cok kötüyüm.....ve siz haklı çıktınız kızlar kendi gözlerimlede şahit oldum artık beni hic sevmemiş ki artık gördüm gerçeği............

En azindan anlamissin...
Gecmis olsun...
Bundan sonra daha dikkatli adimlar at...
Canini da sikma, herkes boyle sacma sapan iliskiler yasayarak, deneyim kazaniyor...
Bunlar da gerekli, emin ol...

Bunu bütün erkekler yapar istisnasız hem de. Kimse benim sevgilim yapmaz diye güvenmemeli. Ayrıca böyle yaparak eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş oluyosunuz ki günlük hayatta hiçbir kadın sanmıyorum ki gidip bi erkeğe tanışalım vs. desin. Ha tabi birilerini dürtmesi vs olayı illa ki yanlış. Bunu deneyen herkes ayrılmayı göze alarak denemeli ve sonucunda da ayrılmalı diye düşünüyorum.

cok kesin konusuyorsunuz... ilgisizde gozukulse hatta terslenilse bile kadın erkek farketmeksizin cogu kisi bu kim ve niye yazıyor diye merak edebilir fakat herkesin tanısmak isteyecegini dusunmuyorum.
hatta cogu kisi heves etse bile saygısından yapamaz ya da eşinden sevgilisinden cekindiginden bulusmayı göze alamaz.

öyle olsaydı begendigimiz unlu sanatcılara da mesaj atar ertesi gun bulusurduk, var mı oyle bir dunya :1:

canım kaç yaşındasın bilmiyorum da şöyle bir konularına baktım daha pek bi ufaksın galiba. zaten bu sevgilim dediğin çocukla sevgili olalı daha iki ay ancak olmuş, onda da çocuk seni pek sallamamış en sonunda da ayrılmış zaten. biraz acımazsızca da olsa gerçekler bunlar.

e bu adamın facebookta ya da normal hayatta biriyle görüşmesine bu kadar şaşacak ne var ki? sanki uzun süredir berabersiniz delicesine aşıktınız da adam seni aldattı gibi bi şaşkınlıklardasın.

bırak ne hali varsa görsün. sen de devam et yoluna karşına neler neler çıkacak biraz ağırdan sat kendini. böyle adamlarla geçirdiğin zamana yazık

20yasındayım ufak değilim daha ayrıldık bile dememişken aradan on gün gecms gidip hemen yeni biriyle görüşmeye atlaması cokmu normal beni sevmediğini göstermezmi bu ayrıca kendisi ayrılmadı hic bizamanda öyle bisey demedi ben aklı basına gelsin diye sessizliğe gömüldüm ama gayet hayatından memnunms

aslında bakarsan ben bu tarz oyunlara girmem erkek bu ister istemez güzel bir kız görünce yazar ve sonundada sen kendini böyle yer durursun sevgi azlıgındanmıdır bilemem ama o an basit bir kız onun gözünde senin oyun oynadıgın face ama bana kalırsa normal biçimde devam et sorarsan üste cıkar bakarsın yanlısı oldu gözünle gördün o zaman ayrıl:D

iyide güzel kız diye hemen görüsmesimi gerekiyor bunu anlamıyorum yaptığı normal yani o kızla görüşüp bana gelecek ne demek bu ya seven insan baskasyla görüşmek deil konuşmak bile istemez kızın niyetini anladığı an silmesi gerekirdi ki facesini bana göstermemesinin nedenlerini simdi daha iyi anlıyorm demekki böyle haltlar yiyo hep...........

O kızı merak etmiştir,kimdir,nedir,durduk yere neden kız da ok tamam görüşelim desin diye daha da merakı artmıştır? Akıl mantık var kızım. Hemen görüştü diye,seni aldatdı anlamına gelmez bu. Hem sana bir şey deyimmi?

"Birini seviyorsan onu serbest bırak zira gelirse seni seviyordur, gelmezse hiçbir zaman senin olmamıştır."- deyimini aklında tut. Bir abla tavsiyesi.

Acaba siz hangi kafadasiniz? :53:
Siz iliskinizde baya bi genissiniz heralde..

İyi de ayrıymışsınız zaten... Ayrılıktan hemen sonra başka bir kızla görüşmek istemesi biz kızlara göre hiç doğal değil .Erkeklere göre gayet doğal bu.Üstelik sevgilisinden ayrılmış bir erkekten bahsediyoruz siz onu başka kız olarak ekliyorsunuz,buluşalım mı diyorsunuz o da kabul ediyor.Neden etmesin ki hiç uğraşmadan karşı taraf ona ulaşmak istiyor. Sapıklık yapmayacak erkeği bile yoldan çıkarır bu plan :ssz: Bence sizin erkek arkadaşınızı denediğiniz yol yanlış.

İyi de ayrıymışsınız zaten... Ayrılıktan hemen sonra başka bir kızla görüşmek istemesi biz kızlara göre hiç doğal değil .Erkeklere göre gayet doğal bu.Üstelik sevgilisinden ayrılmış bir erkekten bahsediyoruz siz onu başka kız olarak ekliyorsunuz,buluşalım mı diyorsunuz o da kabul ediyor.Neden etmesin ki hiç uğraşmadan karşı taraf ona ulaşmak istiyor. Sapıklık yapmayacak erkeği bile yoldan çıkarır bu plan :ssz: Bence sizin erkek arkadaşınızı denediğiniz yol yanlış.

Selamun Aleyküm.
Beğeni butonu çalışmadığı için buradan yorumunuza yorum yapayım dedim :128:

ayrılmadan öncede facebookunu açmadı yanımda bide yalan söyledi telim girmiyor diye gece 3te 5te saatlerce mobilden giriyor görüyorm telfonunu yeni aldı ve zaten önceden evdeki wifidn bağlanıyorm paketim yok demsti bu yalanın üstüne denemek istedm o yüzden böyle bisey yaptm ayrıca üzgün olsa hemen kızla görüsürmü sevse insan görüsürmü hemen kızla ya sonra anladı zaten sahte olduğunu küfür falan etti kimsen cesaretn yok falan sonradan dank etti anladı belkide benim olduğumu ama sonradan tabi

Son düzenleme:
ayrılmadan öncede facebookunu açmadı yanımda bide yalan söyledi telim girmiyor diye gece 3te 5te saatlerce mobilden giriyor görüyorm telfonunu yeni aldı ve zaten önceden evdeki wifidn bağlanıyorm paketim yok demsti bu yalanın üstüne denemek istedm o yüzden böyle bisey yaptm ayrıca üzgün olsa hemen kızla görüsürmü sevse insan görüsürmü hemen kızla ya sonra anladı zaten sahte olduğunu küfür falan etti kimsen cesaretn yok falan sonradan dank etti anladı belkide benim olduğumu ama sonradan tabi

Tamam kızım,her kes hata yapar,ikiniz de yapmışsınız,geriye dönüp bakma artık,sen şimdi yarını düşün. Ikinci hatayı da yapma ki,karşı tarafın dili uzun olmasın. Sen bir hanım olarak ağır ve dikbaşlı dur. Bekle ve sessiz ol bir müddet. Eğer aranızda ciddi bir sevgi yaşanmışsa,o adam kendisi senin suskunluğunu merak edecektir.
Ve de unutma kızım,erkekler ağırlaşalım kızlardan etkilenirler.

başkasını vs. bilmem de, öncelik olarak zaten bu ilişki hiç sağlıklı gelmedi bana..
10 gündür de size ulaşmamışsa çok değer veriyormuş belli...
dönse falan diye düşünmeyin artık.

Son düzenleme:
Öncelikle konuşma tarzınıza dikkat edin,karşınızda anneniz yaşında bir hanım var. Ikinci olarak tecrübe konusunda sizlerden çok bilen ve psikoloji ve felsefe uzmanı olarak yorumladım arkadaşın konusunu.

Özür dilerim, annem yasindaki hanimlara herzaman saygim var. :42:

erkeklerin hepsi böylemi ya illa dedektif gibi bunları araştırmak mı lazım, bende bi şok yaşadım, erkek arkadaşım yeni bi face açmış eski sevgilisini eklemiş benide engellemiş, tesadüfen öğrendim ve hala pişkinlik yapıp inkar etme beni suçlama havasındaydı ortaya çıkardım, dediki kıymetli olsaydı senin olduğun facede olurdu dedi, ben her şeyi bitirdim şimdi bu facesinede ekledi kızı, onca verdiğim emeğe zamana acıyorum başka bişeye değil

kızlarrr beynimden vurulmuşa ddöndüm şuan şoktayım önceki konumu okuyanlar biliyor şeytan dürttü sahte bi kız facesi alıp ekledim onu dürtmüşsün tanışmak istiyosn heralde dedim hatırlamıyorm dürttüğümü dedi yalanmı söylüyorm dedim doğrudur dedi demekki hep yapıyo kızlar..........sonra tanısalımmı dedim kaç yasındasın dedi söyledim nerden dedi söyledim yarın görüselimmi dedim nerde oturuyosn dedi söyledim oraya gelemem sen butarafa gel dedi sevgilin yok dimi dedim yok dedi....... sok oldum kızlar ya yemin ederim bu kadarını beklemiyordum artık dönmesin nasıl güvenirimki inanamıyorum hala hüngür hüngür ağladım nasılda hic değmeyecek birini sevmişim böyle inanamıyorum dışardan ne kadar da karakterli gözüküyordu halbuki kimseye güvenmeyin kızlar cok kötüyüm.....ve siz haklı çıktınız kızlar kendi gözlerimlede şahit oldum artık beni hic sevmemiş ki artık gördüm gerçeği............

Keşke benim gibi sevgilinin şifresini alsaydın :50:

erkeklerin hepsi böylemi ya illa dedektif gibi bunları araştırmak mı lazım, bende bi şok yaşadım, erkek arkadaşım yeni bi face açmış eski sevgilisini eklemiş benide engellemiş, tesadüfen öğrendim ve hala pişkinlik yapıp inkar etme beni suçlama havasındaydı ortaya çıkardım, dediki kıymetli olsaydı senin olduğun facede olurdu dedi, ben her şeyi bitirdim şimdi bu facesinede ekledi kızı, onca verdiğim emeğe zamana acıyorum başka bişeye değil

yuh diyorum başka bişey demiyorum o adama. sakın dönmeyesin ona.:50:

Tecrübeler konuştu ama yine de yanlışın neresinden dönsen kardır :34:
Yaşaya yaşaya öğreneceksin sende...

Tecrübeler konuştu ama yine de yanlışın neresinden dönsen kardır :34:
Yaşaya yaşaya öğreneceksin sende...

aynen tecrübeler konuştu ama ben kalbimi dinlemiştim ama bu olaydan sonra aklım basıma geldi .Evet yasaya yasaya öğreniyorum artık ilk ilişkim hüsranla sonuçlandı bundan sonra kimseye kendimden fazla değer vermemem gerektiğinide çok iyi anladım. sağolun yorumunuz icin

Back
X