emsallll canımmmm
esımde tabıkı cok uzgunnnn ama bazen benı anlayamıyorrrrr nede olsa erkek kendımı yannız hıssedıyorum
etrafımda tup bebek yapan bebeği olmayan kımse yokkkk en yakın arkadasım dostum bıle sızler kadar bana destek olmadı bazen kendımı ıyı hıssetmeyınce yannız hıssedınce hemen buraya geliyorum ınannın cok hemde çok rahatlıyorum
canım arkadaşlarımmm yarını beklıyorum ama bana 10 sene gıbı gelıyor yarın nasıl olucakkı offfff
aslında dayanılı bır ınsanımdır ve pozıtıf ama ard arda kotu seyler yasadım o yuzden dıygusalım kusuruma bakmayın
kızlar hep yanımdasınız sağolunnnn
canımmmmmm neler hissettiğini nasıl psikolojide olduğunu çok iyi anlıyorum Allah a sığın canım inşallah herşey yoluna girecek. yakınlarından birilerinin seni anlamasını bekleme tatlım zaten kimseyide takma. eşine gelince erkek onlar aslında eminim onlarında içlerinde neler var ama dökemiyorlar saklıyorlar bunuda bazen agresifleşerek yapıyorlar ellerinde olmadan. bizler için anne olamamak ne kadar zor sa emin ol onlar içinde baba olamamak o kadar zor. yarını bekle canım ama gözünü seveyim kendini üzme sabırla bekle strese girme yavrunla konuş hepimizin duaları sizinle canım