- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
kağıtçılardan koliler alıp sınıflandırabilirsin mesela canım mutfak,yatak odası,salon gibi hemen kullanıcaklarınıda güzelce hurçlara yerleştirip süsleyebilirsin sana bi link atıcam mesajla ordan bakabilirsin
cnm bayıldım çok teşekkür ederim bakalım becerebilirsem bende böyle bişiler yapabilirim
kağıtçılardan koliler alıp sınıflandırabilirsin mesela canım mutfak,yatak odası,salon gibi hemen kullanıcaklarınıda güzelce hurçlara yerleştirip süsleyebilirsin sana bi link atıcam mesajla ordan bakabilirsin
hiç bir şeyini paketinden ve kutusundan çıkarma. evi tutmuş olacaksınız herhalde çeyizlerin giderken?
evi temizleyin eşyalar gitmeden, mutfak dolaplarının içine kadar. eşyalarını da büyük koliler al onlara koy. benzer şeyler bir arada olsun, örneğin nevresimler havlular bir kolide, bardaklar tabaklar bir kolide. üzerlerine de boardmarkerla yaz kolilerin, mutfak yatak odası vs diye.
önce mobilyaları yerleştirin sonra kolileri açın. mutfak kolileri mutfakta olunca yerleştirmesi de kolay olur. evi yerleştirmeyi düğüne yakın yapacaksanız mutfak dolaplarına koyacağın eşyaları makinanın kısa programına at yıkansın öyle koy dolaplara. nevresimleri de gelin yatağını serersin zaten ilkin yatağa bir tane de günlük nevresim yıkayıp ütülersin yeterli ilk etapta. bunları da kendi evinde yap taşınırken eşyalar kirlenir kırışır o kadar emeğin boşa gider. havlu da yıka nevresimlerinle iki tane yüz havlusu bornoz setlerinizi yıka öyle kaldır dolaba. en önemlileri onlar çünkü. gerisini de zamanla halledersin benim daha paketi açılmamış bir sürü nevresimim var duruyor öyle. ne gerek var ki hepsini yıkayıp ütüleyeyim di mi ama :)
Harfi harfine katılıyorum
Ben böyle yaptım
Nişanlımla ikimiz götürdük eşyalarımı
Kimseyi istemiyoruz kendimiz götürüp yerleştireceğiz dedik
Her şeyi kolileri ve kutularıyla götürdüm, ev temizlendikten sonra.
Mutfak ürünleri mutfağa, tekstil yatak odasına, salona konsola koyulacaklar da oraya
Hiçbir tekstil ürünümü hala! açmadım
Mutfak eşyalarımı da kısa programda yıkayıp yerleştirdim.
Günlük kullanılacak tabak bardak çatal vs vs
Bir akrabamın sülale boyu herkes gitmişler iki taraftan da
Bardaklarına varana kadar anne evinde açılmış yıkanmış kurulanıp beyaz kağıtlara sarılıp tekrar kolilenmiş
Nevresimlerinin tamamı yıkanıp ütülenmiş
Bence hiç gerek yok bu kadar teferruata
Yanında illa istersen bir kuzen, en yakın arkadaş biri olsa yeter.
Çünkü herkes bi yerlere bişeyler yerleştirecek ya da
herkes sürekli evde adını söyleyip duracak o nereye bu ne bilmem ne diye.
Şu son 1 hafta zaten her şeyden rahatsız oluyor hassas oluyorsun.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
hiç bir şeyini paketinden ve kutusundan çıkarma. evi tutmuş olacaksınız herhalde çeyizlerin giderken?
evi temizleyin eşyalar gitmeden, mutfak dolaplarının içine kadar. eşyalarını da büyük koliler al onlara koy. benzer şeyler bir arada olsun, örneğin nevresimler havlular bir kolide, bardaklar tabaklar bir kolide. üzerlerine de boardmarkerla yaz kolilerin, mutfak yatak odası vs diye.
önce mobilyaları yerleştirin sonra kolileri açın. mutfak kolileri mutfakta olunca yerleştirmesi de kolay olur. evi yerleştirmeyi düğüne yakın yapacaksanız mutfak dolaplarına koyacağın eşyaları makinanın kısa programına at yıkansın öyle koy dolaplara. nevresimleri de gelin yatağını serersin zaten ilkin yatağa bir tane de günlük nevresim yıkayıp ütülersin yeterli ilk etapta. bunları da kendi evinde yap taşınırken eşyalar kirlenir kırışır o kadar emeğin boşa gider. havlu da yıka nevresimlerinle iki tane yüz havlusu bornoz setlerinizi yıka öyle kaldır dolaba. en önemlileri onlar çünkü. gerisini de zamanla halledersin benim daha paketi açılmamış bir sürü nevresimim var duruyor öyle. ne gerek var ki hepsini yıkayıp ütüleyeyim di mi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?