- 24 Ağustos 2015
- 1.091
- 594
- 73
Kizlar konu acmistim kv nin süt hakki dolsun bebegi bana ver seklinde konusmasini anlatmistm..eşimle bu durumu konustum ve sadece anne papatyami korkutma demekle yetindi uzatmadm bende konudan bigun sonra seker yukleme testi icin hastaneye gittik kv bu testi asla istemiyordu bende doktorumu dinledim ve yaptirdm sonucu alip doktorn yanina ciktik esim ben kv..seker çıkmadi fakat kansızlik cikti kv doktorn yaninda bana cekisti resmen bosuna yaptn yuklemeyi sende seker yoktur demistm ac ac geziyon kan kalmamis tam kizcam esim anne yeter dedi doktor da siz nerden biliyorsunuz biz doktorlar yukleme yapmdn karar veremezken dedi kv sustu receteyi uzatti doktor ,kv kendi almak istedi ben aldm ciktm eczaneye esim arkamdn geldi özür diliyor bende bana karisamaz annen yeter bu ne cehalet ustelik kabul da etmiyor bunu doktora da ayip oldu dedim kv geldi eczanede de susmadi cocuga bakamamisim ya daha dogmadan neler soyluyor bana bende arabaya gectim kv geldi sizi ilgilendirmez ben elimden geleni yapiyorum bebegimi benim kadar düşünemezsiniz heralde ben anneyum sizde annesiniz bence kendi cocuklarinizla ilgilenin dedim esim de anne lütfen karisma artik cok abartiyosun bilmeden kinusuyorsun dedi basladi aglamaya kp aradi gel beni al diye indi arabadan bizde bu sekilde ayrildik ne aradi ne sordu taki gecen gun onlara gittik kp cok israr etti 2 gece kaldik esim eve donecegimz sabah yikandi cikti isi vardi benide 3 saate alicakti kv yasini serif okuyalm dedi bende okuyamicagimi söyledm sebebini sordu midem bulaniyo dedim isim var dedim cok israr ettu sanki bilmiyo e musait degilim yikanmalym dedim bana bi bagirdi bastigin yer bile kirlendi haramsn sen kahvalti yaptn o yemek bile haram sana dedi halbuki iki namaz arasi yikanilabilir sabah ezanindn sonra ise oglene kadar vaktin var ayy ben bi utandm basladm aglamaya esimi aradm geldi beni aldi o gün bu gundur ses yok ..esim simdi annemi arayalm diyor bende senin annen sen ara arama diyemem ama ben asla aramam dedim..eksik yazmis olabilirm ozet bu
Son düzenleme: