Kızlar son konum ve son sözlerim bıtrdıgım sevgılıye sızce nasıl olmus yollasam mı??

Denisee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
130
0
96
İstanbul
bı ılıskı kurmakk beraber oldugun ınsana karsı bı sorumluluk kazanmakk... ve hayatına onuda sokup onnla bırlıkte herseye devam etmekk herkesın yapabılcegı bırsey değil.. baslarda onu elde etmek ıcın yapmıcaın sey olmaz elde edıldkten snra tum hevesın kacarrr ..hele gecmısınde onune gelene deger verdyse bu kısı bole davranması kacınılmazdır...ben hıcbır yanlıs yaptıgımı duusnmuyorumm.. herseyı olması gerektıgı gıbı yaşadım..beraber oldugun kısının yannda olmak ıstedıınde ızın vermıosaa veya o kısıye ıhtıyacın varsa o an ve o yoksa ne kdr kotu bılıyomusun belkı yaşamıssındır...cocuksam ewet cocugumm ama senın benden gerı kalır bı yanın olmadı hıc bırzaman kendınnı cok onemsıyosunn..! bu yuzden karsındakıne yeternce deger veremıyosun..! belkıde bu yuzden bu yasına kadar hala kmseyle tam bır ılıskı yasayamadın.. Sen bıle tam anlamıyla kendını tasıyamazken benım mı senı tasımamı bekledın yazık.. burda bana ayak uydurcak bırı varsa o da sendınn... ama hep dogru bıldıın yanlıslarla hareket ettın.. saglık olsun zararın neresınden donersen kardır.. cunku kaybeden Ben olmadımm..
Herkez Gıbı Sen de yanlış yaptın banaa ama hayatta herşey karşılıklı unutma... Icımde sana karsı söylemek istediğim o kdar çok şey var ki ama hıc bırının umrunda bile olmayacagını bıldıgım ıcın boşver diyorum.. Sen benim sevgimi haketmyecek kadar değersizsinn.. Sen benim gibi birini haketmıyorsun..! Kısa Ve Öz BİTTİ..!Sımdı Mutlu Olabılırsın.. Unutmaa Umut ınsanlar hayatta hep ıkı defa karsılasır.. Ve hıcbır seyy yanına kalmaz.. Kendıne Iyı bakk ... Yolun Acık olsun..!!:enbuyukkk:

çok uzun olmus dıkkatım dagıldı benım sevgılım yollamıs olsa sıkılırdım bunu okurken
neden ayrılıyorsun kı hem ?

şu gibi;
ewet, yapmıcaın, bıldıın, duusnmuyorumm,vermıosaa ...
ben türkçede böyle kelimeler görmedim gören varmı bilemiyorum.neyse umarım doğru karar vermişsindir.
hayırlısı olsun arkadaşım.

kızlarrr bunları yazıcaımaa dırek aradım bıttı dedım neden diye sorduu ole olması gerekıo dedım msne gır dedı msndeydım zaten ama bana yazmıodu zatenn snraa sole felan dedı soledım bole bı ılıskım olmasını ıstemıyorum dıye o da bısıler dedi ve engellyp sıldı bende sıldım bu kdr basıt ıste yazık.. ama uzulmuorum..!

O da pek tezcanlıymış... hemen engellemiş silmiş...:umursamaz:

Neyse sende üzülmediysen.. sorun yok... gecti bitti o zaman
:teytey:

cidden baya basitmişşş hakkınızda hayırlısı

iyiki yollamamışsın yazdıklarını,bukadar uğraştığını görmemiş onun için.baksana dünden razıymış görüşmemeye maşallah hemencik siliwermiş.çok iyi yapmışsın tatlım.herşeyin hayırlısı.

o mail bana gelse bende ciddiye almazdım yazdıklarını ama içini dökmüşsün ne diyim? zaten sağlam olmayan bi ilişkiymiş bittiği senin için iyi olmuş

geçmiş olsun..ama o da bu kadar çabuk kabullendiğine göre beklenen sonmuş..sıkma canını.

zatenn onun kafasnda ayrılık vardı canım bı kere daha ayrılmstık yıne bısıler yazdı kapanmıstı konu ama sılmemıstı smdı daha cok sınırlendı ve sıldıı o kaybettı onume bakıorum cnm onun gıbı bırını ıcın moralımı bozamam kafamı hıc yoramam..!

hayırlısı olsun.
bu kadar uzununa gerek yokmuş zaten.
üzülme sen de.

Türkçe'yi düzgün kullanmak hakkında ne gibi demişsin ya..
eski sevgiline mesaj çekerken bu şekilde yazabilirsin belki ama buraya konu açarken biraz daha özenli olmalısın.

ayrıca;
ayrıldığın sevgilinin senden alacağı hayat derslerini takacağını hiiiç sanmam.
ne gerek var??

hayırlısı olsun senı bu kadar kolay engelledığıne göre zaten değer vermıyormuş.kurtulmuşsun.

aman ıyı kı o maılı de atmamıssın benıem ıcın amma dusunmus derdı
boyle zaten hızlıcana bıtecekmıs daha hızlı bıtırmıssın dha guzel olmus
sımdı ayrılmayı da yedırememıstır kendıne sen terketın ya onu daha hızlı sılmıstır bu sekılde msnden falan.
neyse bıtcegı varmıs zaten. hayırlısı.

kızlarrr bunları yazıcaımaa dırek aradım bıttı dedım neden diye sorduu ole olması gerekıo dedım msne gır dedı msndeydım zaten ama bana yazmıodu zatenn snraa sole felan dedı soledım bole bı ılıskım olmasını ıstemıyorum dıye o da bısıler dedi ve engellyp sıldı bende sıldım bu kdr basıt ıste yazık.. ama uzulmuorum..!

o kadar zaman sabretmene bile değmezmiş denisee :delphin:

dünden razıymışkafamçokkarıştı

hayırlı olsun moralini bozacak hiç birşey yok... yerimseniben

Back
X