bı ılıskı kurmakk beraber oldugun ınsana karsı bı sorumluluk kazanmakk... ve hayatına onuda sokup onnla bırlıkte herseye devam etmekk herkesın yapabılcegı bırsey değil.. baslarda onu elde etmek ıcın yapmıcaın sey olmaz elde edıldkten snra tum hevesın kacarrr ..hele gecmısınde onune gelene deger verdyse bu kısı bole davranması kacınılmazdır...ben hıcbır yanlıs yaptıgımı duusnmuyorumm.. herseyı olması gerektıgı gıbı yaşadım..beraber oldugun kısının yannda olmak ıstedıınde ızın vermıosaa veya o kısıye ıhtıyacın varsa o an ve o yoksa ne kdr kotu bılıyomusun belkı yaşamıssındır...cocuksam ewet cocugumm ama senın benden gerı kalır bı yanın olmadı hıc bırzaman kendınnı cok onemsıyosunn..! bu yuzden karsındakıne yeternce deger veremıyosun..! belkıde bu yuzden bu yasına kadar hala kmseyle tam bır ılıskı yasayamadın.. Sen bıle tam anlamıyla kendını tasıyamazken benım mı senı tasımamı bekledın yazık.. burda bana ayak uydurcak bırı varsa o da sendınn... ama hep dogru bıldıın yanlıslarla hareket ettın.. saglık olsun zararın neresınden donersen kardır.. cunku kaybeden Ben olmadımm..
Herkez Gıbı Sen de yanlış yaptın banaa ama hayatta herşey karşılıklı unutma... Icımde sana karsı söylemek istediğim o kdar çok şey var ki ama hıc bırının umrunda bile olmayacagını bıldıgım ıcın boşver diyorum.. Sen benim sevgimi haketmyecek kadar değersizsinn.. Sen benim gibi birini haketmıyorsun..! Kısa Ve Öz BİTTİ..!Sımdı Mutlu Olabılırsın.. Unutmaa Umut ınsanlar hayatta hep ıkı defa karsılasır.. Ve hıcbır seyy yanına kalmaz.. Kendıne Iyı bakk ... Yolun Acık olsun..!!:enbuyukkk:
Herkez Gıbı Sen de yanlış yaptın banaa ama hayatta herşey karşılıklı unutma... Icımde sana karsı söylemek istediğim o kdar çok şey var ki ama hıc bırının umrunda bile olmayacagını bıldıgım ıcın boşver diyorum.. Sen benim sevgimi haketmyecek kadar değersizsinn.. Sen benim gibi birini haketmıyorsun..! Kısa Ve Öz BİTTİ..!Sımdı Mutlu Olabılırsın.. Unutmaa Umut ınsanlar hayatta hep ıkı defa karsılasır.. Ve hıcbır seyy yanına kalmaz.. Kendıne Iyı bakk ... Yolun Acık olsun..!!:enbuyukkk: