Kızlar sonuçlar nasil sizce?

Asratu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
107
9
11
34
Degerler normal mi

Eklentiler

• Screenshot_20190701-113329_Chrome.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 400
Tüm değerleriniz normal sınırlar içerisinde. Neden yaptırdınız testi?

Gebelik şüphesiyle yaptırdım
Anladım adetınız gectı mı peki genelde lh hormonu yumurtlama zamanında bıraz degusıyo da aslında en önemli sonuc adetın 3. Gunu cıkıyor bu arada degere göre gebelık yok adet gectı mı yoksa daha adet gününüz gelmedı mı

Iliskiden sonra adet gördüm ama üstüne görmeden şüphelenmiştim

bu tarz hormon tahlilleriniadetin 2,3,4 . günlerinde verirseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız adet dönemine göre değerlendiriliyor çünlü fsh ve lh yüksek mesela ama adetteykenki sonuca göre konuşuyorum normal dönemde normal değerledniriliyordur belki
tabi biz yaşadığımız kadarıyla doktorunuz doğru bilgi verir

Sanırım yumurtlama döneminden dolayı by kadar yüksek çünkü adetliyken bu kadar yüksek çıkmamıştı

Kızlar benimkide normalde fsh degerlerim gayet iyiyidi 4 veya 6 idi bu ay adetim gecikti ve adet oldum hemen adetin 3.gunu hormon tahlili verdim sonuc şöyle tsh 3.57 Fsh 10.63 e2 27.30 lh 13.13 prolaktin 14.77 sonuc böyle kızlar lütfen yorumlar mısınız doktorum fsh cok yüksek dedi ultrasonda baktım dedi gayet yumurtalıkların güçlü rezervesi de iyi dedi fazlasıyla cok yumurtan dedi testte bi bozukluk olabilir dedi tekrardan hormon testi istedi pazartesi verecegim umarım dusuk cıkar kızlar moralim cok bozuk strestte etkiliyormuş öyle mi kızlar lütfen bilenler yorumlayabilir miiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…