Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sonuclar bıldıgım kadarıyla iyi gibi duruyor yalnız bu hormonları adetlıyken mı versın yoksa yumurtlama zamanı mıDegerler normal mi
Ovulasyona 3 gün varken yaptırdımCanım sonuclar bıldıgım kadarıyla iyi gibi duruyor yalnız bu hormonları adetlıyken mı versın yoksa yumurtlama zamanı mı
Gebelik şüphesiyle yaptırdımTüm değerleriniz normal sınırlar içerisinde. Neden yaptırdınız testi?
Anladım adetınız gectı mı peki genelde lh hormonu yumurtlama zamanında bıraz degusıyo da aslında en önemli sonuc adetın 3. Gunu cıkıyor bu arada degere göre gebelık yok adet gectı mı yoksa daha adet gününüz gelmedı mıGebelik şüphesiyle yaptırdım
Iliskiden sonra adet gördüm ama üstüne görmeden şüphelenmiştimAnladım adetınız gectı mı peki genelde lh hormonu yumurtlama zamanında bıraz degusıyo da aslında en önemli sonuc adetın 3. Gunu cıkıyor bu arada degere göre gebelık yok adet gectı mı yoksa daha adet gününüz gelmedı mı
Bı kan verin bence o zaman tam sonuc cıkarIliskiden sonra adet gördüm ama üstüne görmeden şüphelenmiştim
Sanırım yumurtlama döneminden dolayı by kadar yüksek çünkü adetliyken bu kadar yüksek çıkmamıştıbu tarz hormon tahlilleriniadetin 2,3,4 . günlerinde verirseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız adet dönemine göre değerlendiriliyor çünlü fsh ve lh yüksek mesela ama adetteykenki sonuca göre konuşuyorum normal dönemde normal değerledniriliyordur belki
tabi biz yaşadığımız kadarıyla doktorunuz doğru bilgi verir
olabilir bir de adetliyken verin olmazsa kesin olsun umarım sorun yokturSanırım yumurtlama döneminden dolayı by kadar yüksek çünkü adetliyken bu kadar yüksek çıkmamıştı