kızlar sonucum 80.17

• Konu Sahibi Konu Sahibi ukba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun gün be gün katllanır değerlerin inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın

gözünaydın tebrik ederim allah tamamına erdirsin tüm isteyenlere nasip etsin

teşekkür ediyorum RABBİM bütün isteyenlere hayırlı bebişler versin inş. yarın değerim yükselir inş
.

kızlar hepinizden ALLAH razı olsun inş. hayırlı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz.

ewet canım kesinlikle iyi bir sonuç.allah tamamına erdirir bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.darısı bizim başımıza

darısı basımıza..hayırlı ugurlu olsun ..bızdende dualarını eksık etme pazartesı bızde b hcg tsatıne gıdıyoruz

:emir_bebek::emir_bebek:kızlar sonucu 12.günde 80 ve alt değerde olanlar varmı ve gebelik elde ettimi ne olur yardım ediiiiiiin

ukba kardeş, neden bu kadar panik yaptın? önceki başlıkta herkes seni tebrik etti değerin gayet güzel diye. rahatlaaa, sakin ol güzel düşünmeye çalış . yarın nasıl olsa 14 . gün testini almış olacaksın. yarınki sonucun katlamış olması için dua et sadece. sevgiler

darısı basımıza..hayırlı ugurlu olsun ..bızdende dualarını eksık etme pazartesı bızde b hcg tsatıne gıdıyoruz

inş. canım hayırlı sonuçlar hayırlı haberler alırsın:nazar::nazar::nazar:RABBİM nazarlardan korusun cümlemizi

canımcım değerin gayet iyi maşallah rabbim devamınıda nasip edip kucağına almayı nasip etsin
inşallah İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN İNŞALLAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pembe mavi canım elimde değil çok sitres yaptım çunkü ilk tüp bebekte kimyasal gebelik oldu o zaman da değerim 53 bu değerde ona yakın diye panikteyim elimde değil

:emir_bebek::emir_bebek:kızlar sonucu 12.günde 80 ve alt değerde olanlar varmı ve gebelik elde ettimi ne olur yardım ediiiiiiin

güzelcim ne olur biraz sabırlı olsan ve 2. test gününü beklesen inşallah test degerin katlanmıştır ve güzel haberler verirsin biraz sabır allahın takdirinin önüne kimse geçemez unutma ve bol bol dua et hakkında ve hakkımızda hayırlısı:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X