- 14 Nisan 2023
- 47
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi yelizada123
-
4 5 haftalik hamilesin tebriklerKızlar beta baktırdım. Cuma günüydu sonuç gösteremedim durum nedir
Sag saglim kucağını almayı nasip etsin Rabbım darısı başımızaOyyy teşekkür ederimm
Şimdi bişi dicem canım. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Ben 5 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum. 17.gununde 2 günlük bı kanama yaşadım. Adet oldum sandım. Tabi bu süreçlerde kaç tane beta bakıldı. En son beta 12 Haziran'da bakıldı. 0.100 çıktı.. 23 Haziran dada 1352.78 çıktı.. bu 4 haftalık sürecim de beta bakıldığında çıkmadı..adetim 3 gün gecikince test yaptım evde pozitif gördüm..sonra dün kan verdim sonuç bu. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin tek duam bu.Sag saglim kucağını almayı nasip etsin Rabbım darısı başımıza
Bir haftada baya artmis ikiz bile olabilir doktora gidince mutlaka yazŞimdi bişi dicem canım. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Ben 5 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum. 17.gununde 2 günlük bı kanama yaşadım. Adet oldum sandım. Tabi bu süreçlerde kaç tane beta bakıldı. En son beta 12 Haziran'da bakıldı. 0.100 çıktı.. 23 Haziran dada 1352.78 çıktı.. bu 4 haftalık sürecim de beta bakıldığında çıkmadı..adetim 3 gün gecikince test yaptım evde pozitif gördüm..sonra dün kan verdim sonuç bu. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin tek duam bu.
Elbetteki yazicam. Rabbim sağlıklı evlat versin. İkiz tek farketmiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBir haftada baya artmis ikiz bile olabilir doktora gidince mutlaka yaz
Lütfen banada dua eder misin benim 2 yıldır olmuyor ismim RabiaŞimdi bişi dicem canım. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Ben 5 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum. 17.gununde 2 günlük bı kanama yaşadım. Adet oldum sandım. Tabi bu süreçlerde kaç tane beta bakıldı. En son beta 12 Haziran'da bakıldı. 0.100 çıktı.. 23 Haziran dada 1352.78 çıktı.. bu 4 haftalık sürecim de beta bakıldığında çıkmadı..adetim 3 gün gecikince test yaptım evde pozitif gördüm..sonra dün kan verdim sonuç bu. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin tek duam bu.
Kıyamam kuzum soğan suyu denedin miLütfen banada dua eder misin benim 2 yıldır olmuyor ismim Rabia
Evet denedim 15 gün içtimKıyamam kuzum soğan suyu denedin mi
Kıyamam kuzum soğan suyu denedin mi
Dualarım hep seninle olucakLütfen banada dua eder misin benim 2 yıldır olmuyor ismim Rabia
Çatlatma iğnesi denedin mi rahatsızlığın ne neden olmuyormuş pekiEvet denedim 15 gün içtim
Maddi durumum olmadığı için hastaneye gitmedim 1 yıl önce gitmistim en son onda hormon testi istedi verdim normal çıktı birde klomenle çatlatma ikisi bir oldu ama tutmadı köyde oturuyorum hastaneye gidemiyorum o yüzden bilmiyorum sebebiniÇatlatma iğnesi denedin mi rahatsızlığın ne neden olmuyormuş peki
Anladım canım. Bende çatlatma iğnesi oldum 17 gün sonra 2 gün bı kanamam oldu tutmadı diye düşündüm. Sonra tabi bu süreçte çok beta bakıldı. Ve ben soğan suyu içtim 1 hafta. Yumurtaliklarimda inanilmaz kasılma vardı. İlişkiden de kacinmadim tabi. Sende adetin bittikten sonra 15 gün boyunca ilişkiye gir ve hemen kalkma. Soğan suyunu tekrar yapMaddi durumum olmadığı için hastaneye gitmedim 1 yıl önce gitmistim en son onda hormon testi istedi verdim normal çıktı birde klomenle çatlatma ikisi bir oldu ama tutmadı köyde oturuyorum hastaneye gidemiyorum o yüzden bilmiyorum sebebini
Tamam canım tekrar yapicamAnladım canım. Bende çatlatma iğnesi oldum 17 gün sonra 2 gün bı kanamam oldu tutmadı diye düşündüm. Sonra tabi bu süreçte çok beta bakıldı. Ve ben soğan suyu içtim 1 hafta. Yumurtaliklarimda inanilmaz kasılma vardı. İlişkiden de kacinmadim tabi. Sende adetin bittikten sonra 15 gün boyunca ilişkiye gir ve hemen kalkma. Soğan suyunu tekrar yap
Adetin 2.gunu başla soğan suyuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?