Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kuzum başıma gelmeyen kalmadı benim adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı dün yoğun kanamam oldu doktora gittim tutunma dedi muayene etmediGözün aydın adetin mi geçti anladin test ettin bana da yardımcı olurmusun bnm değer 0.1 çıktı doktor Bi ihtimal dedi ilaç falan kullanma dedi kadın doğuma çıkmamı soyledi
Bnm kanama hiç grmedimde gogusum aşırı agri girdi ve belim kazıkların karnım başım çok kötüydü bugün 5 gün oldu geçeli bndd ümit ediyorum amaAh kuzum başıma gelmeyen kalmadı benim adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı dün yoğun kanamam oldu doktora gittim tutunma dedi muayene etmedi
Kuzum benimde 1 gün geçtiğinde yaptım yaptım testim silik çizgiydi dün kanamam olunca acaba adet mi oluyorum diye tekrarladım kopkoyu çoktı 1 hafta geçti üstünden sende yenile testini isterseBnm kanama hiç grmedimde gogusum aşırı agri girdi ve belim kazıkların karnım başım çok kötüydü bugün 5 gün oldu geçeli bndd ümit ediyorum ama
Pedsembe gunu hastaneye cikcambakalim ya hayirlisiKuzum benimde 1 gün geçtiğinde yaptım yaptım testim silik çizgiydi dün kanamam olunca acaba adet mi oluyorum diye tekrarladım kopkoyu çoktı 1 hafta geçti üstünden sende yenile testini isterse
Ayy kuzum çok teşekkür ederim inşallah dün kanamam olunca çok korkmuştumhamilesiniz, çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hamilesindirPedsembe gunu hastaneye cikcambakalim ya hayirlisi
hamileyken adet görenler dahi oluyor, pozitif düşünün değeriniz düşük değil, inşallah sağlıkla ilerler. doktorun muayene etmemesi kafanıza takıldıysa ya da güvenmediyseniz başka doktora daha gidin. ben 2 ay önce düşük yaptığım süreçte 2 doktor değiştirmek zorunda kaldım, bazıları ihmalkar oluyorAyy kuzum çok teşekkür ederim inşallah dün kanamam olunca çok korkmuştum
Gerçekten öyleydi hiç sallamıyordu doktor kafasına göre peki sizce kaç hafatlıktırhamileyken adet görenler dahi oluyor, pozitif düşünün değeriniz düşük değil, inşallah sağlıkla ilerler. doktorun muayene etmemesi kafanıza takıldıysa ya da güvenmediyseniz başka doktora daha gidin. ben 2 ay önce düşük yaptığım süreçte 2 doktor değiştirmek zorunda kaldım, bazıları ihmalkar oluyor
Isl aminRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hamilesindir
3 buçuk 4Gerçekten öyleydi hiç sallamıyordu doktor kafasına göre peki sizce kaç hafatlıktır
Teşekkür ederim3 buçuk 4
Dikkat et kuzum en tehlikeli zamanlar bol bol uzan avakado kuruyemiş tüket mevye ye yükseğe uzanma ağır kaldırmaTeşekkür ederim
Ah kuzum dün kanamam oldu ödüm koptu birşey olacak diyeDikkat et kuzum en tehlikeli zamanlar bol bol uzan avakado kuruyemiş tüket mevye ye yükseğe uzanma ağır kaldırma
Gittinmi hastaneye????Ah kuzum dün kanamam oldu ödüm koptu birşey olacak diye
Gittim muayene etmedi tutunma kanamasıdır dediGittinmi hastaneye????
benim 4 haftalıkken 364 dü beta, sizinde 4,5 falan bence. tebrikler.Gerçekten öyleydi hiç sallamıyordu doktor kafasına göre peki sizce kaç hafatlıktır
Çok teşekkür ederimbenim 4 haftalıkken 364 dü beta, sizinde 4,5 falan bence. tebrikler.