kızlar soracağım ama utanıyorum :(

Doğuma bir hafta kalana kadar hep yaşadık hiç de bir şey olmadı ama her gittiğimde doktora sordum. Sakıncası olmadığını söyledi. Eşimde çok evhamlı olmadığı için beni hep istedi ve yaşadık. Doğum yapalı bir hafta oluyor bir ay kadar yaşamak istemiyorum dikişlerim var sonra yine devam :))))
Cook tesekkur ederim

Yanlis hatrlamiyosam en son 13. Haftalar civarinda bi kez olmustu ondan sonra nedense banada esim bidaha yanasmadi. Sadece dokunup opmeler fln gerisi gelmiyo. Sormadimda neden diye. Hep bebegi fln sevip hareketlerini izleyip yatiyo. Bende rahata alismak istemiyorum acikcasi sonra tekrar zor gelir diye. Nsl ilskiye girilir kocaya bisey denmeden kizlar :D diyemem yani gel falan :)

Yanlis hatrlamiyosam en son 13. Haftalar civarinda bi kez olmustu ondan sonra nedense banada esim bidaha yanasmadi. Sadece dokunup opmeler fln gerisi gelmiyo. Sormadimda neden diye. Hep bebegi fln sevip hareketlerini izleyip yatiyo. Bende rahata alismak istemiyorum acikcasi sonra tekrar zor gelir diye. Nsl ilskiye girilir kocaya bisey denmeden kizlar :KK70: diyemem yani gel falan :)
Sen yaklas tatlım op oksa falan sonrasında zaten dayanamayıp gelir yanına :)

Sen yaklas tatlım op oksa falan sonrasında zaten dayanamayıp gelir yanına :)
Yok kiz her frsatta bebege bsy olr fln diyo. Adamda hakli ilk bas hep kasiliyorum cnku bilemedim bende :) doğum acisindan vajinal muayene acisindanda brbrlik olsn istiyorm acikcasi alisaym unutmayaym diye :D cnku hep ilk baslarken aciyo sonra geciyo alisinca

Benim eşim de aynı seninki gibi mina retriever mina retriever canım. Biz zaten seninle aynıyız benim iç karnım da dar sanırım göbek oldu sanırsın 8 aylık :KK53: eşimle de en son 4. Ayda 1 kere oldu sanırım sonra da çocuğa bir şey olur diye istemedi ben de ikna edemiyorum çünkü o koca göbekle insan seksi de olamıyor komik duruyor :KK53: eşimin de etkileneceğini sanmam zaten o halde. Böyle yaşayıp gidiyoruz şimdilik :-)

Benim eşim de aynı seninki gibi mina retriever mina retriever canım. Biz zaten seninle aynıyız benim iç karnım da dar sanırım göbek oldu sanırsın 8 aylık :KK53: eşimle de en son 4. Ayda 1 kere oldu sanırım sonra da çocuğa bir şey olur diye istemedi ben de ikna edemiyorum çünkü o koca göbekle insan seksi de olamıyor komik duruyor :KK53: eşimin de etkileneceğini sanmam zaten o halde. Böyle yaşayıp gidiyoruz şimdilik :-)
Hahah dogru diyosun :D bizde 2mizde gobekliyiz en buyk sorn bu suan :D olmamasi daha iyi belkide

Yorumlarınıza güldüm ya üç bebek tecrübem e dayanarak söylüyorum düşük tehlikesi ve erken doğum riski yoksa doğumun son anına kadar yine ilişkiye giriliyor hiç birşey de olmuyor yani :) ama bunu sorarken eşiniz yanınız da olsun o da duysun doktorun dediklerini. İlişliye girmek ruhen psikoloji rahatlattğı için bebeğe de mutluluk hormonu salgılanıyor.hamilelik sürecini karı-koca ilişkisi açısından normal dönemden farklı görmeyin. Önemli olan uugun pozisyonları seçmek ki internet te hepsi var.

Yorumlarınıza güldüm ya üç bebek tecrübem e dayanarak söylüyorum düşük tehlikesi ve erken doğum riski yoksa doğumun son anına kadar yine ilişkiye giriliyor hiç birşey de olmuyor yani :) ama bunu sorarken eşiniz yanınız da olsun o da duysun doktorun dediklerini. İlişliye girmek ruhen psikoloji rahatlattğı için bebeğe de mutluluk hormonu salgılanıyor.hamilelik sürecini karı-koca ilişkisi açısından normal dönemden farklı görmeyin. Önemli olan uugun pozisyonları seçmek ki internet te hepsi var.
Benm dr um ilski yasagi yok dediginde esim yanmdaydi duydu ve biliyo ama bizim sorunumz su. Ben yeni evlendim 2 hafta hic ilskiye giremedik cok zorlandim snra nsl olduysa oldu ama hep zorlanarak tabiki. 1.5ay sonra ben hamile kaldim ama her iliski baslarken kasilmalarm devam ediyodu yanma gibi bi aci oluyodu ilk baslarken. Cesitli pozisyonlar denedik hicbirinde bi turlu girmedi sdce popo altimda yastik varken ve ben sirtustu yatar pozisyonda o isi yapabiliyoruz bu yuzden esim istemiyo. Gobegin cikti baski yaparim diyo. Kendide gobekli haliyle eziliyorm biraz. O acidan 2mizde brbrmize israr etmiyoruz. Olsun istiyoruz icten içe ama bebege baski yapmicak sekillerde bi turlu birlesme olmuyo :(

Benm dr um ilski yasagi yok dediginde esim yanmdaydi duydu ve biliyo ama bizim sorunumz su. Ben yeni evlendim 2 hafta hic ilskiye giremedik cok zorlandim snra nsl olduysa oldu ama hep zorlanarak tabiki. 1.5ay sonra ben hamile kaldim ama her iliski baslarken kasilmalarm devam ediyodu yanma gibi bi aci oluyodu ilk baslarken. Cesitli pozisyonlar denedik hicbirinde bi turlu girmedi sdce popo altimda yastik varken ve ben sirtustu yatar pozisyonda o isi yapabiliyoruz bu yuzden esim istemiyo. Gobegin cikti baski yaparim diyo. Kendide gobekli haliyle eziliyorm biraz. O acidan 2mizde brbrmize israr etmiyoruz. Olsun istiyoruz icten içe ama bebege baski yapmicak sekillerde bi turlu birlesme olmuyo :KK43:
Anlıyorum cnm, bnmde aynen senin gibi olmuştu. Evlendim çok utanıyordum sürekli kasılmaktan ilişki sırası yırtılma olmuş dr 15 gün yasak vermişti. Sonrasında da adet olmuştum yine bir durum yok bizde. Derlen nasıl olduysa başka adet göremedim hamile kalmışım. Ama o kasılmalar hiç bitmiyo biliyo musun insanın be karakteri var eşine ne kadar alışırsan alış utanuyorsun kasılıyorsun sürekli. Ben bişey anlamadan 3.bebeğimi doğurcam nasipse :) bebek yağı kullan ilişki sırasında ilk etapta ben hep onu kullanmıştım, sonra yan pozisyona dön ki karnına baskı olmasın. Bunlar ayıp şeyler değil.

Anlıyorum cnm, bnmde aynen senin gibi olmuştu. Evlendim çok utanıyordum sürekli kasılmaktan ilişki sırası yırtılma olmuş dr 15 gün yasak vermişti. Sonrasında da adet olmuştum yine bir durum yok bizde. Derlen nasıl olduysa başka adet göremedim hamile kalmışım. Ama o kasılmalar hiç bitmiyo biliyo musun insanın be karakteri var eşine ne kadar alışırsan alış utanuyorsun kasılıyorsun sürekli. Ben bişey anlamadan 3.bebeğimi doğurcam nasipse :) bebek yağı kullan ilişki sırasında ilk etapta ben hep onu kullanmıştım, sonra yan pozisyona dön ki karnına baskı olmasın. Bunlar ayıp şeyler değil.
Kiz donemiyoruzki bacakla takiliyo :D o an oylece donsek olcak ama bastan baslar gibi pozsyn degstrnce olmuyo. Zaten bana gulme geliyo. Dur hazir yavas yanlis yere gitti 1dk fln :D

Kiz donemiyoruzki bacakla takiliyo :KK70: o an oylece donsek olcak ama bastan baslar gibi pozsyn degstrnce olmuyo. Zaten bana gulme geliyo. Dur hazir yavas yanlis yere gitti 1dk fln :KK70:
Güldün mü bütün adapte bitti zaten ayaklarınızn nasıl takıldığını anlamış değilim hala :D uygun bi sürü pozisyon var internet üzerinden baktın mı :)

Güldün mü bütün adapte bitti zaten ayaklarınızn nasıl takıldığını anlamış değilim hala :KK70: uygun bi sürü pozisyon var internet üzerinden baktın mı :)
Kiz baktik valla ve hayret ediyorm yapabilenlere. Esimede dedim degisik pozsynda basarili olanlara hayranm diye :D bak anlatiyim takilma olayini. Ben baska turlu girmiyo diyorum ya. Esime dedim boyle yapalim girdigi an donelim yan tarafa diye :D denedik yana donerken buyuk bi caba harcadik ama tam donduk derken cikti :D sonra dedim dur madem yine yapalm ben yuzustu doneym hani kopek sekli diyolar ya oyle. Bu defa bacagim sksti sagdan sola bacagimi alamadim :D adam dayak yemis gibi oldu yani :D bide kilolu ya yoruluyo ellerinden destek alsa ezilmicem ama birakiyo koldan guc almayi ustme dogru gelince eziliyorm :D bak yine gulme tuttu beni

Güldün mü bütün adapte bitti zaten ayaklarınızn nasıl takıldığını anlamış değilim hala :KK70: uygun bi sürü pozisyon var internet üzerinden baktın mı :)
Ustteyken deniyim dedigimdede sanki orda kemik var gibi oluyo ilerleyemiyoruz yarida kaliyo tam olmuyo aciyo bide. Ay benm seyimmi bozukki yapisi yoksa cok yapmadigimz icin mi alisik degil anlamadim ki. Hamilelik yokkende ztn haftada 2 fln oluyodu bazen 1. Cok istekli degil esimde bide aceleci davraniyo strese sokuyo beni. Tam o ise baslicaz sertlik azaliyo mesela hadi bakalm bastan ugras derken islaklk da kalmiyo kuruyo :)

Kiz baktik valla ve hayret ediyorm yapabilenlere. Esimede dedim degisik pozsynda basarili olanlara hayranm diye :KK70: bak anlatiyim takilma olayini. Ben baska turlu girmiyo diyorum ya. Esime dedim boyle yapalim girdigi an donelim yan tarafa diye :KK70: denedik yana donerken buyuk bi caba harcadik ama tam donduk derken cikti :KK70: sonra dedim dur madem yine yapalm ben yuzustu doneym hani kopek sekli diyolar ya oyle. Bu defa bacagim sksti sagdan sola bacagimi alamadim :KK70: adam dayak yemis gibi oldu yani :KK70: bide kilolu ya yoruluyo ellerinden destek alsa ezilmicem ama birakiyo koldan guc almayi ustme dogru gelince eziliyorm :KK70: bak yine gulme tuttu beni
:D :D anladım bebek büyüdükçe karnın iyice büyür o zaman işiniz daha zor sen zayıf mısın bari :D

Back
X