kızlar soruma acilll cevap....

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
selam kızlar:
sabahları mide bulantım çok fazla oluyo ve genelliklede kusuyorum...ama midemden aç olduğum için bilmiyorum ama sarı suya benzer şeyler çıkarıyorum...(biraz kötü oldu ama)daha sonra çok fazlasıyla tükürüğüm oluyo oda midemi çok bulandırıyo...ama sabahları hep sarı su çıkardığım için korkuyorum...bişi var acaba die...yoksa aç karnına kustuğum içinmi öle...

zannetmiyorum yada bilemiyorum tabi hamilelik dolayısıyla böyle kusuyorum tabi...ama aç karınla böle oluyo nebilim korktum bebişime bişi olmasında

aç karnına kustuğun için öyle oluyor normal
ben çok kustum öyle bu sabah bile kustum 33.haftamda olmama rağmen

korkma ben kızımda çok yaşamıştım safra mı demişlerdi tam hatırlamıyorum ama aynı sen gibiydim ağzının içi çok kötü oluyor çubuk kraker yemeye çalış hemen kalkınca bana iyi gelmişti

cnm o safra oluyor bende aynı anlattığın şekilde yaşadım mide boş ne çıkacak mecbur midenin sıvısı çıkıyor acı acı insanı mahvediyor korkulacak bi durum yok normal bu ben bişeyler yemeyide denedim ama kusacaksan çare yok en azından boş mideyle kusmak daha rahat oluyor bide o yediklerini çıkarmak daha kötü geldi bana buarada iice tiksinç oldum ya :)

tşk ederim canlarım:))içimi rahatlattınız:))ama bulantılar kusmalar beni mahvetti(
RABBİM yardımcımız olsun..okadar kötü oluyorumki kustuğumda yemek borum yanıyooo....

canım yaaa tiksinçlikte benim üstüme yok bu aralar:))

ne kadarlık hamilesin bilmiyorum ama benim nerdeyse 4.ayımda bitti kusmalar
okadar çok kusuyordum ki serumlar takılıyordum
Allah yardımcın olsun
ama geçiyor unutuyorsun

ona safra deniyor cnm merak etme kötü bişey değil.
yataktan kalkmadan ağzına yatakta bişeyler at.
leblebi kraker vs.

ona safra deniyor cnm merak etme kötü bişey değil.
yataktan kalkmadan ağzına yatakta bişeyler at.
leblebi kraker vs.

saol hayatım içim rahatladı...eşimde bende biraz korkmuştuk açıkçası...:ecrin_bebek:bebeğimle mi ilgili die...
öle yapıyorum uyandıktan anca 1 saat sonra kendime gelebiliyorum zaten...ama ağzıma atıyorum bişiler

yok canım bence aç karnına diye öyle bende hamileyim ve ilk 4 ay hep böyle kustum korkma yani inşallah bebişini sağ salim alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…