Selam Kadınlar kulubüüüüüüü!!!
Biz erkek arkadasımla 4 yıldır bırlıkteyız.Üniversitede basladı bu masal
Gecen sene annelerımız tanıstı. Ve onlar gecen sene söz keselim adını koyalım dediler. Fakat okul daha bıtmeden bizimkiler istemedi. Okullar bitti sadece askerligi kaldı. Vee dogum günümde tek tasıma kavustum bana süpriz bir sekılde evlenme teklifi etti
ramazandan sonra söz kesmek istiyoruz !!!
Simdi benim soruma gelince tepsi süsleme veya söz yastıgını kız taraf mı hazırlıyor?? Ben baya bir arastırmalara girmiştim hersey hazır olsun diye Fakat annem bütün hevesimi kırdı olur mu öyle sey erkek tarafı tepsiyi alırken süsletir getirir . Biz yaparsak cok hevesliymişiz gibi olur dedi
Ee biz yapmazsak onlarda birsey yaptırmazsa kalcaz öyle en güzel günümüzde. Ben herseyin planlı olmasından yanayım o anı kac kere yasıyacagız ki hersey cok guzel olsun istiyorum.Erkek tarafına soramam gelirken tepsimi süsletin de diyemem
Kızlar yardımmm!! Sızde nasıl oldu hangi taraf üstlendi bu işi??? VE en cok begendıgım söz yastıgı kurdelesını sözde ne gıyersem o renk yaptırırm dıyordum...[/COLOR
]
Biz erkek arkadasımla 4 yıldır bırlıkteyız.Üniversitede basladı bu masal
Simdi benim soruma gelince tepsi süsleme veya söz yastıgını kız taraf mı hazırlıyor?? Ben baya bir arastırmalara girmiştim hersey hazır olsun diye Fakat annem bütün hevesimi kırdı olur mu öyle sey erkek tarafı tepsiyi alırken süsletir getirir . Biz yaparsak cok hevesliymişiz gibi olur dedi
]