- 17 Aralık 2019
- 352
- 56
- 98
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
kızlar sperm testinden anlayanlar bakabilir mi acaba morfoloji sonuclarda yok tekrar mı vermemiz gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testini ekler misin canımkızlar sperm testinden anlayanlar bakabilir mi acaba morfoloji sonuclarda yok tekrar mı vermemiz gerek
Testini ekler misin canım
ya ekledim ama tam olarak anlayamadım ben groka ekledim ikisi de farklı yorumları grok çok olumsuz konuştu chatgpt hafif derecede tedavi edilebilir dedi anlamadımChat cpt ye eklediniz mi ben öyle yapıyorum
elbette tedavi edilebilir varikosel teşhisi mi kondu? Sayı zaten çok az ileri harekette çok az. Lokasit olayını anlamıyorum. Morfoloji bakılmamış sanırımya ekledim ama tam olarak anlayamadım ben groka ekledim ikisi de farklı yorumları grok çok olumsuz konuştu chatgpt hafif derecede tedavi edilebilir dedi anlamadım
peki yavaş ileri hareket eden %40 çıkmış bu ileri hızlı hareket eden %5 çıkmış ikisi %45 oluyor bu iyi bir şey değil mi normal kabul edilebiliyormusSayı ve ileri hareket çok az
elbette tedavi edilebilir varikosel teşhisi mi kondu? Sayı zaten çok az ileri harekette çok az. Lokasit olayını anlamıyorum. Morfoloji bakılmamış sanırım
varikosel için muayene etmemiş doktor benim amh düşük ama diğer değerlerim normal kadın doğum doktoru yumurtaların var kalitesi de iyi görünüyor gibi bu şekilde hamile kalabilirsin ama eşinin sperm sonucu lazım dedi ürolojiye gitti durumu anlatmış ve sadece sperm testi için yönlendirmiş muayene etmemiş 2 yıldır da deniyoruz hamile kalamadımSayı ve ileri hareket çok az
elbette tedavi edilebilir varikosel teşhisi mi kondu? Sayı zaten çok az ileri harekette çok az. Lokasit olayını anlamıyorum. Morfoloji bakılmamış sanırım
peki yavaş ileri hareket eden %40 çıkmış bu ileri hızlı hareket eden %5 çıkmış ikisi %45 oluyor bu iyi bir şey değil mi normal kabul edilebiliyormus
Evet normal sınır yüzde 45 kabul ediliyor zaten iyi bir uroloji doktorunun vereceği takviyelerle normal yollasa hamile kalabileceginizi düşünüyorum tabiki en doğru yorumu doktorunuz yaparvarikosel için muayene etmemiş doktor benim amh düşük ama diğer değerlerim normal kadın doğum doktoru yumurtaların var kalitesi de iyi görünüyor gibi bu şekilde hamile kalabilirsin ama eşinin sperm sonucu lazım dedi ürolojiye gitti durumu anlatmış ve sadece sperm testi için yönlendirmiş muayene etmemiş 2 yıldır da deniyoruz hamile kalamadım
13 milyon biraz az gibi yani tek başına belki az olmayabilir ama ileri hareket sayısı az olunca 13 milyonun yüzdeliğine vurunca biraz ihtimal düşüyorkızlar sperm testinden anlayanlar bakabilir mi acaba morfoloji sonuclarda yok tekrar mı vermemiz gerek
ya öyle mi takviyeler işe yarar yani teşekkür ederimEvet normal sınır yüzde 45 kabul ediliyor zaten iyi bir uroloji doktorunun vereceği takviyelerle normal yollasa hamile kalabileceginizi düşünüyorum tabiki en doğru yorumu doktorunuz yapar
anladım ama imkansız değil değil mi13 milyon biraz az gibi yani tek başına belki az olmayabilir ama ileri hareket sayısı az olunca 13 milyonun yüzdeliğine vurunca biraz ihtimal düşüyor
Takviyeler işe yarar ama her tabloda değil umarım sizin tabloda yarar doktor en iyisini söyleyecektir. Ama kendinizi stres yapmayın en kötü tüp bebek yaparsınız tüp bebeğe engel degilya öyle mi takviyeler işe yarar yani teşekkür ederim
Takviyeler işe yarar ama her tabloda değil umarım sizin tabloda yarar doktor en iyisini söyleyecektir. Ama kendinizi stres yapmayın en kötü tüp bebek yaparsınız tüp bebeğe engel degil
Kesin özelde de versin zaten sperm testleri birkaç kez verilmeli çok değişiklik gösteriyor mutlaka birkaç kez bakılmalı en güzel de tüp bebek merkezi olan hastanelerde bakılıyoranladım morfoloji neden çıkmamış olabilir tekrar mı test verse acaba devlet hastanesinde verdi özele mi görünse bir de acaba
Yok canım değil tabi kianladım ama imkansız değil değil mi
evet tekrar vermeye gidecek bu haftaiçiKesin özelde de versin zaten sperm testleri birkaç kez verilmeli çok değişiklik gösteriyor mutlaka birkaç kez bakılmalı en güzel de tüp bebek merkezi olan hastanelerde bakılıyor