- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
Hiç yönlendirmedi yaa başka doktora mı gitsekUltrason da çıkar o, onun için ultrason çekmeleri lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç yönlendirmedi yaa başka doktora mı gitsekUltrason da çıkar o, onun için ultrason çekmeleri lazım
Bilmiyorum valla canım yanlış bilgi vermek istemem, hareketlilik te promlem yok diye belki gerek görmemiştir doktorunuzHiç yönlendirmedi yaa başka doktora mı gitsek
Belki de İnşallah öyledirBilmiyorum valla canım yanlış bilgi vermek istemem, hareketlilik te promlem yok diye belki gerek görmemiştir doktorunuz
Sayınız çok iyi hareketlilikte problem var gibi görünüyor ama sayı yüksek olduğu için tolere edilebilir. Yani 10 milyon ve 340 milyon spermin %21’i arasında oldukça büyük bir fark var. Varikosel ameliyatı neden oldu eşiniz? İleri derecede miydi?kızlar selam benim eşimde 1,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sonuçları ekledim bir bakar mısınız bize doltor hiçbir takviye vs vermedi 3 ay sonra tekrar test verdi o kadar 1,5 yıldır bekliyoruz hiç gebelik oluşmadıEki Görüntüle 3668252
Merhaba doktorunuz buna ne dedi ya doktorlar önemsiz diyorsa neden teste var bu ibareaglütinasyon tedavi edilmesi gereken önemli bir şeymiş ama burada forumlarda okuduğum kadarıyla doktorlar kızlara çok önemli olmadığını söylemiş
Ay sanki tüm anlamıyla bensin ya herşeyimiz benziyorvarikosel için muayene etmemiş doktor benim amh düşük ama diğer değerlerim normal kadın doğum doktoru yumurtaların var kalitesi de iyi görünüyor gibi bu şekilde hamile kalabilirsin ama eşinin sperm sonucu lazım dedi ürolojiye gitti durumu anlatmış ve sadece sperm testi için yönlendirmiş muayene etmemiş 2 yıldır da deniyoruz hamile kalamadım
Ay korkmaya başladım resmen yaşımız bile aynı tüm sorunlarımız. Aynı eşimizin bile aynı gibiçok teşekkür ederim sorup soruşturacağım bir de merak ettiğim asıl şey benim amh düşük ama 25 yaşındayım doktor ultrasonda sağ ve sol overde yumurta gördü ve bana bu değerler ve yumurta sayısıyla hamile kalabileceğimi söyledi ama problem ne anlamıyorum eşimin değerleri yüzünden mi yoksa benim amh yüzünden mi olmuyor düşünüp duruyorum
Ay korkmaya başladım resmen yaşımız bile aynı tüm sorunlarımız. Aynı eşimizin bile aynı gibi
Hiçbirşey yapamadık eşim yeni test verdiolabilir canım bu tarz şeyler çok yaygın artık. siz neler yaptınız bu süreçte
benim eşimde varikosel çıktı ameliyat olacak kendisi tekrar test verdi agnitülasyon yokmuş şuanMerhaba doktorunuz buna ne dedi ya doktorlar önemsiz diyorsa neden teste var bu ibare
Daha önceki teste varmıydı birden nasıl yok olmuşbenim eşimde varikosel çıktı ameliyat olacak kendisi tekrar test verdi agnitülasyon yokmuş şuan
amh düşük mü sizin de? sanırım tek yol tüp bebek bizim içinHiçbirşey yapamadık eşim yeni test verdi
Size özel mesaj atılmıyormuş burdan yazayım 1 aldı değil ama bilmiyprumamh düşük mü sizin de? sanırım tek yol tüp bebek bizim için
Tek yol olarak düşünmüyorum amanasibimzde neyse o olsunamh düşük mü sizin de? sanırım tek yol tüp bebek bizim için
enfeksiyonu vardı eşimin idrsr yolu enfeksiyonu o geçince geçti herhalde anlamadık kiDaha önceki teste varmıydı birden nasıl yok olmuş
Onun için ilaç kullandımıenfeksiyonu vardı eşimin idrsr yolu enfeksiyonu o geçince geçti herhalde anlamadık ki
aslında çok çok vahim durumda da değilsiniz ben 0.3 olduğum için kendiliğinden zorSize özel mesaj atılmıyormuş burdan yazayım 1 aldı değil ama bilmiyprum
özelden yazabilirsiniz açtımOnun için ilaç kullandımı