Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar selam benim eşimde 1,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sonuçları ekledim bir bakar mısınız bize doltor hiçbir takviye vs vermedi 3 ay sonra tekrar test verdi o kadar 1,5 yıldır bekliyoruz hiç gebelik oluşmadı
kızlar selam benim eşimde 1,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sonuçları ekledim bir bakar mısınız bize doltor hiçbir takviye vs vermedi 3 ay sonra tekrar test verdi o kadar 1,5 yıldır bekliyoruz hiç gebelik oluşmadıEki Görüntüle 3668252
Sayınız çok iyi hareketlilikte problem var gibi görünüyor ama sayı yüksek olduğu için tolere edilebilir. Yani 10 milyon ve 340 milyon spermin %21’i arasında oldukça büyük bir fark var. Varikosel ameliyatı neden oldu eşiniz? İleri derecede miydi?