• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sperm Testini Yorumlar Mısınız

babysengul

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
13
Herkese merhaba kızlar. Eşimin sperm testi sonuçlarını yorumlar mısınız ileri hareketlilik orta ileri hareketlilik diye ayırmamış sanırım laboratuvar anlayamadım sonuçları. Sayı kısmında da birden fazla sayı var hangisi ne oluyor acaba

Eklentiler

• IMG_7531.webp
    IMG_7531.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_7532.webp
    IMG_7532.webp
    9 KB · Görüntüleme: 121
Morfoloji bozuklugu var gibi sanki. Ne kadardir hamile kalmaya calisiyorsunuz?

%4ten fazla olması lazım %5 cıkmıs zaten, iyi cıkmıs yani. Diğer sayfada söylediği anladığım kadarıyla kalan 95deki bozukluklar

6 ay oldu ama bu 6 ayda 2-3 ay yumurtlama görmedim kist oluşmuştu ilaç vs kullandım. Yumurtlama gördüğüm süre 3 ay falan. Morfoloji 4'den fazla olması yetiyor demiş alttaki arkadaş ama siz neden bozuk dediniz acaba? Sayı hareket falan nasıl iyi mi anlıyor musunuz

6 ay oldu ama bu 6 ayda 2-3 ay yumurtlama görmedim kist oluşmuştu ilaç vs kullandım. Yumurtlama gördüğüm süre 3 ay falan. Morfoloji 4'den fazla olması yetiyor demiş alttaki arkadaş ama siz neden bozuk dediniz acaba? Sayı hareket falan nasıl iyi mi anlıyor musunuz
Yumurtlama görmediğinizi, kist olduğunu nasıl anladınız acaba?

Yumurtlama görmediğinizi, kist olduğunu nasıl anladınız acaba?
Doktor kontrolüne gittiğimde ultrasonda gördü doktor. Geçen döngüde yumurtan çatlamamış hemorajik kist olmuş bu döngüde de kistten dolayı yumurtlama olmaz dedi. Nitekim öyle de oldu kanda progesteron baktırmıştım düşük çıkmıştı. Ocak ayında da kistten dolayı doğum kontrol ilacı kullandım yumurtlama olmadı

yapay zekaya da atın isterseniz ama bence iyi çıkmış sonuçları. Benim eşim de yaptırdı. Ordan biliyorum.
Evet öyle yaptım yapay zeka gayet iyi dedi morfoloji de 4 üstü olması yeterliymiş bu arada. Sayı ve hareket daha önemliymiş :)

Back
X