• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar stresten karnıma ağrı girdi bir bakın nolur avukat ve eğitimci arkadaşlar

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
selam hanımlar , yakın zamanda 1800 maaşla öğretmenlik ahmaklık mı diye bir konu açtım , yorumlarınıza minnettarım var olun. sözleşme imzalamıştım hani maaş azdı tamam dedim size danıştıktan sonra içimde rahatlama oldu . Dün gece bir baktım ne göreyim sözleşme fotosuna , ders ücretli öğretmen diye yaZmışlar görevimi, ders başına da bürüt 15 tl yazılmış ben. Şok . Telaşa kapıldım tabi , sonra bir baktım orada tüm öğretmenlere aynı sözleşme imzalatılmış . Ardından araştırdım özel okullar bunu çok uyguluyormuş ama burada temel lisede çalışan arkadaşıma sordum o , da Real yazın para vermese ya da SSK yatırmasa hakkın yok sormaya dedi , bunlar da diyor ki sözleşme Nisa’nda yenilenecek e o zaman zaten devam edeceği için öyle bir şansımız YÖK diyor. Allahım haram çorba . Şimdi dolandırsa da bana ayda dediklerini de vermeseler hepsine yapmış olacaklar ki bu isyan ve kaos demek oluyor bana akıl verin tüm okullarımızda aynı politika biz neye anlaştırdıysak o bizde sıkıntı Olmaz diyor . Eşim de sıkıntı yapıyor kendini işkillendiriyorsun göze batacaksın diyor. Resmiyette özel okulda çalışan 2200 den aşağı alamaz diye şart var ondan mı yaptılar acaba az para veriyorlar açıklaması olsın diye avukat ya da eğitimci arkadaşlar yardım

Resmiyet ile uygulanan genelde farkli ozel egitim kurumlarında.. Pek bi magduriyet de yaşanmıyor, hatta hic şahit olmadim oyle paranin ustune yatma etme durumlarina.. Maaş da sigorta da yatıyor, 12 aylık sözleşme yapacaksın.. Esin hakli, fazla kurcaliyorsun, baslamadan goze batacaksin..

Resmiyet ile uygulanan genelde farkli ozel egitim kurumlarında.. Pek bi magduriyet de yaşanmıyor, hatta hic şahit olmadim oyle paranin ustune yatma etme durumlarina.. Maaş da sigorta da yatıyor, 12 aylık sözleşme yapacaksın.. Esin hakli, fazla kurcaliyorsun, baslamadan goze batacaksin..
O halde ses çıkarmadan yola devam diyorsunuz değil mi

Her yerin kosullari farkli, cok secenegin yokmus bulunduğun yerde, illa calisacam diyorsan da artik kimseden etkilenmeyecek ve önüne bakacaksin..
Haksızlığa herkes gibi gelemeyen bir yapım var ama malesef ki sebep o aslında ama illa da çalışacağım değil de çalışmak zorunda oluşumun sebebi var malesef ki

Canım sen imza attın artık bu arada belki zor olacak bilemezsin ama tecrübe her şey demek . Arkadaşım tecrübeli 3500 tl alıyor maaş tecrübe de çalıştıkça oluyor kurumlarda ondan sık kendini dayan. Ben kamudayım 5 senedir İnan’ın kamuda zor kolay değil hele stresi aynı İnanın. Baskı mobing

Canım sen imza attın artık bu arada belki zor olacak bilemezsin ama tecrübe her şey demek . Arkadaşım tecrübeli 3500 tl alıyor maaş tecrübe de çalıştıkça oluyor kurumlarda ondan sık kendini dayan. Ben kamudayım 5 senedir İnan’ın kamuda zor kolay değil hele stresi aynı İnanın. Baskı mobing
Dediklerinden az verirlerse Zaten sözleşme de tanımam ki yapacak bir şey YÖK çok üzülürüm sadece düşürüldüğüm duruma öyle bir şey olursa

Dediklerinden az verirlerse Zaten sözleşme de tanımam ki yapacak bir şey YÖK çok üzülürüm sadece düşürüldüğüm duruma öyle bir şey olursa
Hocam onu kimse yapmaz kolay kolay. Yapamaz. O sözleşmelerinde bir hükmü yok aslında şöyle söyleyim bir arkadaşım 3 gün geliyordu. Kızı ders saati ücretli olarak gösterdiler hesabına yatan para 1400 dü ama o anlaşırken 2100 e anlaşmış her ay. 700 lira civarı muhasebe elden verdi kalan parasını Doğru bir durum mu? Yanlış. Ama maalesef bu tarz şeyler oluyor diye anlatmıştı.

Hocam onu kimse yapmaz kolay kolay. Yapamaz. O sözleşmelerinde bir hükmü yok aslında şöyle söyleyim bir arkadaşım 3 gün geliyordu. Kızı ders saati ücretli olarak gösterdiler hesabına yatan para 1400 dü ama o anlaşırken 2100 e anlaşmış her ay. 700 lira civarı muhasebe elden verdi kalan parasını Doğru bir durum mu? Yanlış. Ama maalesef bu tarz şeyler oluyor diye anlatmıştı.
Haklısınız o asgari ücretten SSK yapmak için yapılan uygulama, bize de maaş üzerinden SSK yatacak , herkes tamamı ödemesini bankadan alacak diye söylendi, bu gün aradım açmadılar mesaj attım erken başlamam gerekiyordu ne oldu diye onlar da cuma konuşmuşsunuz , bu gün tatil ertesi günü Zaten henüz toplanmadı kurul belli değil ne zaman başlayacak Veli kayıtları denildi sonra da ben erken başlayacaktım öyle konuştuk cevap gelecekti yaZdım cevap gelmedi başka bunlar kurula benim sözleşmeyi imzalatmadan onaylatmadan fesih etmezler inşallah çok Tıngırtı yaptı bu kadın diye aman ya çok mu sıkıyoeum kendimi yoksa sivrildim mi şimdiden sizce ayda 1500 ödemesi olunca bir insanın normal belki de bilmiyorum ki

Back
X