- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
selam hanımlar , yakın zamanda 1800 maaşla öğretmenlik ahmaklık mı diye bir konu açtım , yorumlarınıza minnettarım var olun. sözleşme imzalamıştım hani maaş azdı tamam dedim size danıştıktan sonra içimde rahatlama oldu . Dün gece bir baktım ne göreyim sözleşme fotosuna , ders ücretli öğretmen diye yaZmışlar görevimi, ders başına da bürüt 15 tl yazılmış ben. Şok . Telaşa kapıldım tabi , sonra bir baktım orada tüm öğretmenlere aynı sözleşme imzalatılmış . Ardından araştırdım özel okullar bunu çok uyguluyormuş ama burada temel lisede çalışan arkadaşıma sordum o , da Real yazın para vermese ya da SSK yatırmasa hakkın yok sormaya dedi , bunlar da diyor ki sözleşme Nisa’nda yenilenecek e o zaman zaten devam edeceği için öyle bir şansımız YÖK diyor. Allahım haram çorba . Şimdi dolandırsa da bana ayda dediklerini de vermeseler hepsine yapmış olacaklar ki bu isyan ve kaos demek oluyor bana akıl verin tüm okullarımızda aynı politika biz neye anlaştırdıysak o bizde sıkıntı Olmaz diyor . Eşim de sıkıntı yapıyor kendini işkillendiriyorsun göze batacaksın diyor. Resmiyette özel okulda çalışan 2200 den aşağı alamaz diye şart var ondan mı yaptılar acaba az para veriyorlar açıklaması olsın diye avukat ya da eğitimci arkadaşlar yardım