- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
O halde ses çıkarmadan yola devam diyorsunuz değil miResmiyet ile uygulanan genelde farkli ozel egitim kurumlarında.. Pek bi magduriyet de yaşanmıyor, hatta hic şahit olmadim oyle paranin ustune yatma etme durumlarina.. Maaş da sigorta da yatıyor, 12 aylık sözleşme yapacaksın.. Esin hakli, fazla kurcaliyorsun, baslamadan goze batacaksin..
Her yerin kosullari farkli, cok secenegin yokmus bulunduğun yerde, illa calisacam diyorsan da artik kimseden etkilenmeyecek ve önüne bakacaksin..O halde ses çıkarmadan yola devam diyorsunuz değil mi
Haksızlığa herkes gibi gelemeyen bir yapım var ama malesef ki sebep o aslında ama illa da çalışacağım değil de çalışmak zorunda oluşumun sebebi var malesef kiHer yerin kosullari farkli, cok secenegin yokmus bulunduğun yerde, illa calisacam diyorsan da artik kimseden etkilenmeyecek ve önüne bakacaksin..
Sağ olun , var olun inşallah allah utandırmAzBir sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam biraz rahatlayın bu kadar irdelemeyin her şeyi kendinize zarar.
Dediklerinden az verirlerse Zaten sözleşme de tanımam ki yapacak bir şey YÖK çok üzülürüm sadece düşürüldüğüm duruma öyle bir şey olursaCanım sen imza attın artık bu arada belki zor olacak bilemezsin ama tecrübe her şey demek . Arkadaşım tecrübeli 3500 tl alıyor maaş tecrübe de çalıştıkça oluyor kurumlarda ondan sık kendini dayan. Ben kamudayım 5 senedir İnan’ın kamuda zor kolay değil hele stresi aynı İnanın. Baskı mobing
Hocam onu kimse yapmaz kolay kolay. Yapamaz. O sözleşmelerinde bir hükmü yok aslında şöyle söyleyim bir arkadaşım 3 gün geliyordu. Kızı ders saati ücretli olarak gösterdiler hesabına yatan para 1400 dü ama o anlaşırken 2100 e anlaşmış her ay. 700 lira civarı muhasebe elden verdi kalan parasını Doğru bir durum mu? Yanlış. Ama maalesef bu tarz şeyler oluyor diye anlatmıştı.Dediklerinden az verirlerse Zaten sözleşme de tanımam ki yapacak bir şey YÖK çok üzülürüm sadece düşürüldüğüm duruma öyle bir şey olursa
Haklısınız o asgari ücretten SSK yapmak için yapılan uygulama, bize de maaş üzerinden SSK yatacak , herkes tamamı ödemesini bankadan alacak diye söylendi, bu gün aradım açmadılar mesaj attım erken başlamam gerekiyordu ne oldu diye onlar da cuma konuşmuşsunuz , bu gün tatil ertesi günü Zaten henüz toplanmadı kurul belli değil ne zaman başlayacak Veli kayıtları denildi sonra da ben erken başlayacaktım öyle konuştuk cevap gelecekti yaZdım cevap gelmedi başka bunlar kurula benim sözleşmeyi imzalatmadan onaylatmadan fesih etmezler inşallah çok Tıngırtı yaptı bu kadın diye aman ya çok mu sıkıyoeum kendimi yoksa sivrildim mi şimdiden sizce ayda 1500 ödemesi olunca bir insanın normal belki de bilmiyorum kiHocam onu kimse yapmaz kolay kolay. Yapamaz. O sözleşmelerinde bir hükmü yok aslında şöyle söyleyim bir arkadaşım 3 gün geliyordu. Kızı ders saati ücretli olarak gösterdiler hesabına yatan para 1400 dü ama o anlaşırken 2100 e anlaşmış her ay. 700 lira civarı muhasebe elden verdi kalan parasını Doğru bir durum mu? Yanlış. Ama maalesef bu tarz şeyler oluyor diye anlatmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?