canım benım su takımım falez çok güzeller bence eklıyım bak resmını hepsınden 12 şer parca bi hayli çok fikir olsun sana da canım fiyatıda 600 tl
Eki Görüntüle 588823
canım benım su takımım falez çok güzeller bence eklıyım bak resmını hepsınden 12 şer parca bi hayli çok fikir olsun sana da canım fiyatıda 600 tl
Eki Görüntüle 588823
ben bu takımı gördüğüm anda işte bu dedim ve aldım.. Bernardo markası, üzerindeki desenler iğne işlemesiymiş.. Eki Görüntüle 589004
çoookkk begendimm ne kada zarif tam istediğim gıbı canım ne kadara aldın acaba bu takımı ayıptır sorması
pardon da afedersiniz inanın çok merak ettiğimden sormaktayım
600 tl lik bir su takımında nasıl bir su içmeyi tahayyül ediyorsunuz? hani böyle midas'ın altın lanetinden kurtulmak için yıkandığı nehirin suyu mu?? hani altın pırıltıları olan ??
vallahi kafama takıldı, hangi su içilecek bu takımda??
çoookkk begendimm ne kada zarif tam istediğim gıbı canım ne kadara aldın acaba bu takımı ayıptır sorması
şimdi baktım bernardodan modeli grace galiba ve 779 tl acayıp pahalı yaa ama cok guzel
canım ama ben mesela küçük kadehlerini, viski bardaklarını ve rakı bardaklarını almadım..gereksiz geldi bana. o yüzden o kadar yüksek bir ücret ödemedim. çünkü rakı ve viski bardakları benim için gereksizdi (alınacaksa da iğne işlemesi olmayıversin dedim) küçük kadehleri de büyüğü varken gereksiz buldum çünkü diğer içeceği meşrubat bardaklarına koymayı planlıyorum
cnm yemek takımın var mı genelde ona uygun alınıyor ya su takımları o nedenle soruyorum. bana kalırsa çok teferruatlı alama 48 parça falan oluyorlar ne gerek var evinde kokteyl mi vereceksin çok gereksiz 600 tlye yazık valla sürahi su ve meşrubat bardakları olsa yeter bide istersen şarap bardaklarınıda alabilirsin nacizane tavsiyem cnm
ben begendım aldım derdı sıze mı düştü?
bılmıyorsanız su takımları genelde bu fıyat 48 parca cunku..
6lı olanlarda en az 250 - 300 tl dir..
herkesın bütçesi zevkı, isteyen alır ıstemeyen almaz.Allah Allaaah...
ben de bunlardan aldım birçok markaya baktım kesinlikle favorimben bu takımı gördüğüm anda işte bu dedim ve aldım.. Bernardo markası, üzerindeki desenler iğne işlemesiymiş.. Eki Görüntüle 589004
pardon da afedersiniz inanın çok merak ettiğimden sormaktayım
600 tl lik bir su takımında nasıl bir su içmeyi tahayyül ediyorsunuz? hani böyle midas'ın altın lanetinden kurtulmak için yıkandığı nehirin suyu mu?? hani altın pırıltıları olan ??
vallahi kafama takıldı, hangi su içilecek bu takımda??
aynennncanım ama ben mesela küçük kadehlerini, viski bardaklarını ve rakı bardaklarını almadım..gereksiz geldi bana. o yüzden o kadar yüksek bir ücret ödemedim. çünkü rakı ve viski bardakları benim için gereksizdi (alınacaksa da iğne işlemesi olmayıversin dedim) küçük kadehleri de büyüğü varken gereksiz buldum çünkü diğer içeceği meşrubat bardaklarına koymayı planlıyorum
ayy oylede alınabılıyorrrr evet ya vallahı dün akşam aklıma gelmemiştı ama şimdi baktım alacaklarım zaten hemen hemen aynı fiyat oluyor 3 takım alsan kadeh, cay ve su bardağı yıne 600 küsur tutuyor ama gercekten cok şıkacaba oda mı 1 alana 1 bedava kampanyasında ya nıe bu kadar pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?