kızlar su takımı almak ıstıyorum lütfen yardımcı olun...

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.446
28.896
798
kızlar kayınpederım bıze hedıye almak ıstemiş benımde su takımım yok bana kalsaydı almiim kendım oluşturayım dıyorduma ama madem hedıye almak ıstıyor bende ok dedım hemen yanı anlıcagınız su takımı almak ıcın fıkırlerınıze ıhtıyacım var begendıgınız modelerı ekler mısınız?

bırde unutmadan12lı mı almalıyım yoksa 6lı mı? alanlar nasl aldılar?

canım benım su takımım falez çok güzeller bence eklıyım bak resmını hepsınden 12 şer parca bi hayli çok fikir olsun sana da canım fiyatıda 600 tl

ben bu takımı gördüğüm anda işte bu dedim ve aldım.. Bernardo markası, üzerindeki desenler iğne işlemesiymiş..

canım benım su takımım falez çok güzeller bence eklıyım bak resmını hepsınden 12 şer parca bi hayli çok fikir olsun sana da canım fiyatıda 600 tl
Eki Görüntüle 588823

pardon da afedersiniz inanın çok merak ettiğimden sormaktayım
600 tl lik bir su takımında nasıl bir su içmeyi tahayyül ediyorsunuz? hani böyle midas'ın altın lanetinden kurtulmak için yıkandığı nehirin suyu mu?? hani altın pırıltıları olan ??
vallahi kafama takıldı, hangi su içilecek bu takımda??

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 588823

hürremland gercekten takımın çok guzelmiş. guzel gunlerde kullanırsın inşallah ama hediye aldıracağım için bu kadar pahalı bir takım aldırmam mümkün değil yıne de cok teşekkur ederım zaman ayırıp fikir verdiğin için cnm

ben begendım aldım derdı sıze mı düştü?
bılmıyorsanız su takımları genelde bu fıyat 48 parca cunku..
6lı olanlarda en az 250 - 300 tl dir..
herkesın bütçesi zevkı, isteyen alır ıstemeyen almaz.Allah Allaaah...

çoookkk begendimm ne kada zarif tam istediğim gıbı canım ne kadara aldın acaba bu takımı ayıptır sorması

canım aslında pahalı ya da ucuz diyemiyorum çünkü bu takımı görünce o kadar beğendim ki başka hiçbir yere gitmeden ya da hiç fiyat araştırması yapmadan aldım. şu an tam net hatırlamıyorum ama bernardo nun internet sitesinde grape serisinin fiyatlarına bakarsan o fiyatlardan ben %30 indirimli almıştım, indirim dönemiydi ben aldığımda

şimdi baktım bernardodan modeli grace galiba ve 779 tl acayıp pahalı yaa ama cok guzel

canım ama ben mesela küçük kadehlerini, viski bardaklarını ve rakı bardaklarını almadım..gereksiz geldi bana. o yüzden o kadar yüksek bir ücret ödemedim. çünkü rakı ve viski bardakları benim için gereksizdi (alınacaksa da iğne işlemesi olmayıversin dedim ) küçük kadehleri de büyüğü varken gereksiz buldum çünkü diğer içeceği meşrubat bardaklarına koymayı planlıyorum

cnm yemek takımın var mı genelde ona uygun alınıyor ya su takımları o nedenle soruyorum. bana kalırsa çok teferruatlı alama 48 parça falan oluyorlar ne gerek var evinde kokteyl mi vereceksin çok gereksiz 600 tlye yazık valla sürahi su ve meşrubat bardakları olsa yeter bide istersen şarap bardaklarınıda alabilirsin nacizane tavsiyem cnm

ayy oylede alınabılıyorrrr evet ya vallahı dün akşam aklıma gelmemiştı ama şimdi baktım alacaklarım zaten hemen hemen aynı fiyat oluyor 3 takım alsan kadeh, cay ve su bardağı yıne 600 küsur tutuyor ama gercekten cok şık acaba oda mı 1 alana 1 bedava kampanyasında ya nıe bu kadar pahalı

aslında solitary ciim bende ole düşünüyorum ama bı bak ıstersen meşrubat bardagı olarak kadehlerı kullansam yanı şöleki kadeh su ve çay bardağı alsam bıle 600 küsur tutuyor napiiciim bılmıorum

Tatlım ben su takımı almadım. Nedenlerini şöyle sıralayayım:

Birincisi Allah nasip ederse yemek takımı için vitrin almayı pek düşünmüyorum. Çalışan bayan için bence çin işkencesi.
Sırf bardaklar bilmem neler sergilenecek diye onun temizliği ile uğraşamam ben

Vitrin olmayacaksa bardak takımının zaten manası yok. Velev ki, kendi inancım doğrultusunda sofrada şarap bardağı ya da viski bardağı bulundurmayı içime sindiremiyorum. Her ne kadar niyet onlarla içki içilmese de, o bardaklarla su bile içmek içime sinmiyor açıkçası. Ne benim ailemde ne de sözlümün ailesinde içki içeni bırak lafını eden dahi yok; masada böyle bardakları bulundurmak pek doğru değil benim açımdan.

Ben Bernardo dan, takımıma uygun su bardakları aldım 12 tane bir de takımın sürahisini aldım :) Bunlar misafirlere yeter de artar bile bence

Son düzenleme:

niye bu kadar sinirlendiniz efendim : ))
ben gayet sakin bir şekilde sordum hiç bir art niyet taşımadan,
yok takımın derdi tabi ki bana düşmedi ne haddime ki su takımını da bir dert olarak görmedim hani, sadece içinden nasıl bir su içilir onu dert edinmiştim zira ne ile içersen iç H2O YANİ :))
su takımı fiyatları konusunda beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim ben de neden idrarım tüm ademoğulları ile aynı diyordum meğersem beykoz bardağı ile çeşme suyu içmemden kaynaklanıyormuş : ))

Son düzenleme:
bu arada konu sahibesine ben de naçizane bir öneride bulunmak isterim, su takımları linens mağazalarında var ve çok şık eğer daha neşeli takım düşünüyorsan paşabahçenin yeni serileri çıktı onlara da bakabilirsin.

paşabahçenin kendi sitesine bak bence: https://www.pasabahcemagazalari.com/yasam/cabare/k-16 toplu alımlarda indirim oluyor. ben rakı şarap falan içerim yalanı yok. ama o işlemeli şeylere para veresim gelmedi. kırılınca içim gider üzülürüm. Denk geldikçe paşabahçenin düz modellerinden aldım. rakı setini Behiç Ak serisinden almak istiyorum o ayrı :) Ki vitrine konuluyor o işlemeliler. Ben vitrin almak istemiyorum artık modası geçti öyle şeylerin. Spor sade ve şık şeyleri seviyorum sanırım..

Vitrin almayacağım için ve o kadar çok paralar vermek istemediğimden böyle bir takım almıştım ben
yemek takımıma da uyuyor
onun dışında zaten fazla fazla bardaklarım var

ben bu takımı gördüğüm anda işte bu dedim ve aldım.. Bernardo markası, üzerindeki desenler iğne işlemesiymiş.. Eki Görüntüle 589004
ben de bunlardan aldım birçok markaya baktım kesinlikle favorim

bence gereksiz bir yorum

aynennn
sadece su bardağı, meşrubat için kadehi, sürahisi ve karafını aldım

şu an 1 alana 1 badeva kampanyası var bernardoda ve bu takımlarda da geçerli.
yarın son gün kampanya için bence kaçırma %50 indirimli almış oluyorsun ve bernardo daha fazla indirim yapmıyor
makinede yıkanabiliyor ve renksiz olduğundan her takımla vs uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…