Kızlar sürtünerek bekaret bozulurmu yaaa??

olsun... konu konuya benzemiyordu zaten :))

çok yaşa e mi bi an dedim kız hamile konu eski herhalde

sürtünerek ancak kıvılcım cıkartabılırsın
taş devrınden haberınız var mı ?

bırseyı yasayacaksanız ya adam akıllı duzgun yasayın ya da tuhaf degısık hareketlerden sakının
Sürtünmek = tuhaf degisik hareket
Hakikaten ya aklimda istemsizce canlaniyor bi kahkaha patlatasim geliyor.

Kan gelmesi bekaretin gitmesi demek evet. Belki o anda sen farketmeden biraz ileriye gitmiş olabilir. Zedelenmiştir. Daha sonra ilişkide kan gelmesi kişiden kişiye değişebiliyor

erkek kivilcim cikarmis diyen arkadaslar hanim kizimiz arada su dökerek... hortumunun icine kacmasina mi sebeb oldu acaba... sulak yerde o an girdigini hissetmemis olabülürsün

Evet, sökülmüş, diktirin!

Evlilik düşüncesi birlikte olmak için yeterli senin için ama vazgeçince zorla olmuş oluyo ve ilerdeki ilişkine bunu açıklama gereği hissediyosun tarafını seç önce yaşın da var belli bi hayat görüşün duruşun oluşmuş olmalıydı liseden yeni mezun olmuşcasına yaşamak bu olaydan daha vahim

Sadece sürtünme degil biraz zorlama da olmus anlasilan. Surtunme ile kan gelmez bence siz ne olup bittigini anlamamissiniz. :)

zorla mı sürttürmüş?

Arkadaşım sen zaten diktirmek için doktor arayisina girmişsin hatta iz kalır'mi falan diye sormussun. . Bak bi konuya yaptığın yorumu okudum ve adam gerçekten iğrenç ötesiymis zaten ... "Canım bunlar böyle malesef 2 bucuk hafta oldu
Hala sen bakıresın dıyo bırde üstelik kanıda gördü serefsız

Birde bu işi yapsaydım gam yemezdım gelım istanbula ılıskıye girelım kan gelecek sen kızsın dıyo bu sekılde benı kullanacaktı birde asla dedım
Evlenelım deselerde iş olsun dıye derler
Benı eskı halıme cevır benden uzak ol dedım "

Bekaretini korumuş olmayı ne için istiyorsun ? Kendine olan saygındanmı? İleride eşin olacak kişiye ne kanıtlayacaksın:)
Sadece sana değil bu tür ilişkileri kendine reva gören tüm kızlara...o zar orda olsa nolur olmaSa nolur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…