- 12 Eylül 2014
- 4
- 0
- 36
- 33
- Konu Sahibi burcuuu dlkr
kız arkadaşım kalınır diyor bende üzerine boşalmadıktan sonra kalınmaz diyorum.. ama internetten baktım zevk suyuyla kalınabiliyormuş galiba öyle bişey mümkün mü ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalan kalıyor valla.Sürtünme yoluyla boşalma olsa bile çok zor bir ihtimal diye biliyorum. İnsanlar ilişki ile boşalmadan sonra bile şekilden şekile girip bekliyor ki hamile kalsın.
sürtünürken içeri kaçmadığının garantisi var mı?Benim bildiğim erkek kizin cinsel organinin üstüne bosalsa bile hamile kalmaz kız, içeri boşalması lazim, uğraşıp hamile kalmaya çalışanlar bile kalamiyoken sürtünmeyle hamile kalmak saçma dogrusu
Bunlar ne sekil surtunuyo ben anlamadım kisürtünürken içeri kaçmadığının garantisi var mı?
bilmem valla. insan o aşamaya gelince muhtemelen kendini kaybedebilir ufaktan daBunlar ne sekil surtunuyo ben anlamadım ki![]()
içeri kacmissa o yarim yamalak da olsa iliskidir sürtünme değildir dönerse senindir dönmezse hic senin olmamıştır
çok tehlikeli sularr
En iyisi iç çamaşırlarını çıkarmadan surtunsunler efenim o daha garanti hamile kalmaz hembilmem valla. insan o aşamaya gelince muhtemelen kendini kaybedebilir ufaktan daolsa.
Sürtünmeden kasıt ne ki biraz daha acsaniz? Sunu mu demek istediniz pardon herkesten özür diliyorum, iki kişi ciplakken cinsel organlarını surttukleri zaman mi diyosunuz içeri giriş olmadan
Girmedi ama bosalma olduSürtünme yoluyla ilişki mi?
Iliski denildiginde benim bildiğim tam birleşmedir... bak tatlım bak kuzummmm
Kimi insanlar 2 3 yıl deniyorlar ( tam birlesme) anlama için yazıyorum olmuyor sen gelmiş bosalmamis felan diyorsun girmediyse olmazz bu kadar basit çok kalma kendini emi yavrum ?