sakın sütüm yetmiyor sütüm kesildi endişesine kapılmayın. bol bol su ve sulu gıdalar, meyve suları vb şeyler yiyip için. etrafınızda ki --senin sütün kesildi, bu çocuk doymuyor diyen herkesi susturun--
Ben de aynı hatayı yaptım, kızım emdiği halde göğsümü sıkınca süt fışkırmıyormuş diye herkes --senin sütün sütün az sütün kesiliyor, bu çocuk doymuyor , al mama aldık bu mamayı içir, diyenler ve ben uyurken kızıma gizlice mama yapıp verenler yüzünden kızım ancak 2 ay emdi beni sonra da göğsümü almadı 21 ay mama verdim,
halbu ki 2,5 kg doğan kızım 2 aylık olduğunda sadece sütümle 7kg olmuş tombik tombikti. kızım 3,5 yaşında her öğün arkasından süüüüüüüüüüt diye bağırırdı ben de günde 2 bardaktan fazla süt vermek istemiyorum ama şimdi de mama ver diyenler çocuğa neden süt içirmiyorsun istiyor işte ver diyorlar.
Allahtan kızımla konuşarak kendim hallettim 1 bardak sabah bir bardak akşam içiyor.
endişeye kapılmayın ısrarla emzirin,
Ama 2. bebeğim de kimseyi dinlemeyeceğim ve doğumuma çağırmayacağım evim de rahat rahat bebeğimi emzireceğim.