Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar syoss altın karamel ile vital sarıyı karıştırdım tatlı bi renk elde ettimm :)

Banada şu patlıcan moru olan ama artık kızıl gibi olan saçlarımı açıp eski halime yani karamele dönmem için önerisi olan varmı deli olacağım .
Çıkmıyo akıtamıyorum evde kendim akıta bileceğim bir yöntem ve bildiğiniz boya varmı yavaş yavaş bile olsa akıtmak istitorum. Kuaför de çok takıyorlar
Bildiğiniz boya varsa kendim açıp boyaya bilirim. Yardımlarınızı bekliyorum .

Ancak yavaş açabilrsin morla karamel arasında baya bi ton farkı var eger aniden dönmek istemiyorsan bu 1-2 ayını alacaktır :/

Benim saçlarım şuan çok açık sarı beyazımsı gibi kendim bu rengi elde ettim aslında bi çok kız bu rengi elde etmeye çalışır hiç turunculuk bakırlık vs yok ama ben daha sıcak tonlarda bi renk istiyorum beyaz tenliyim renkli gözlüyüm. Dogal saç rengim açık küllü kumraldı sizce bu renk bana gidermi? Elimde şuan loreal exellence intense zengin sıcak sarı var ve syossun altın karamelini karıştırsam içine de biraz açıcı katsam nasıl olur sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…