Kızlar tavsiye

cfb03

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2021
337
40
28
31
Kızlar merhaba ulus liv hast. Alper karalök, ya da ercan baştu, ilker kahramaoglu na giden var mı? Muayene ücretleri nedir? Pelvik enfeksiyon sebebi ile giden daha önce oldu mu?

Kızlar merhaba ulus liv hast. Alper karalök, ya da ercan baştu, ilker kahramaoglu na giden var mı? Muayene ücretleri nedir? Pelvik enfeksiyon sebebi ile giden daha önce oldu mu?
Merhaba,
Ercan bastu kendi klinigini acmis.
Ben de orasi hakkinda bilgi almaya calisiyorum.
Sizin bir bilginiz var mi acaba?

Merhaba,
Ercan bastu kendi klinigini acmis.
Ben de orasi hakkinda bilgi almaya calisiyorum.
Sizin bir bilginiz var mi acaba?
Hayır henüz benimde bilgim yok muayene ücretini merak ediyorum. Siz tüp bebek için mi başvuracaksınız

Hayır henüz benimde bilgim yok muayene ücretini merak ediyorum. Siz tüp bebek için mi başvuracaksınız
Evet,ben tup bebek icin yarin kendisi ile gorusecegim ancak klinigin bunun icin yeterli bir labaratuvari var mi o kafama takildi.
Muayene ucretini bugun,kartla 800,nakit 650 Tl seklinde belirttiler bu arada.

Evet,ben tup bebek icin yarin kendisi ile gorusecegim ancak klinigin bunun icin yeterli bir labaratuvari var mi o kafama takildi.
Çok teşekkür ederim hiç bilmiyorum ki sadece kendisnin genç yaşta profesör oldugunu ve endometrıozıs tup bebek gıbı alanlarda basarılı oldugunu duymustum. Yabancı ulkelerde de yayın ve calısmaları var sanırım

Bende enfeksıyon ve tup tıkanıklıgı pekvık enfeksıyon ıcın dusunuyorum gıtmeyı

Bende enfeksıyon ve tup tıkanıklıgı pekvık enfeksıyon ıcın dusunuyorum gıtmeyı
Bugun,tup bebek surecimizi baslattik kendisiyle.
Cok cana yakin bir dr imis gercekten.
Onceki.2 denememizden farkli bir yontem deneyevek bize.
Size de onerebilirim,insana guven veriyor kesinlikle

Bugun,tup bebek surecimizi baslattik kendisiyle.
Cok cana yakin bir dr imis gercekten.
Onceki.2 denememizden farkli bir yontem deneyevek bize.
Size de onerebilirim,insana guven veriyor kesinlikle
Çok teşekkür ederim inşallah benim kronik ağrım içinde çözüm olur 🙏🏻 İnşallah güzel sonuçlar alarak sağlıkla bebeğinizi kucağınızı almayı nasip eder Allahım ❤️

Back
X