Kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var

hhc123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
154
Puanlar
33
Adetim son zamanlarda düzensizdi. En son 29 haziranda adet oldum. Bebek istediğimiz için ilk defa bu ay ovülasyon testi ile 19unda pik yakaladım. 18 ve 20 temmuzu değerlendirdik. Bu arada ilk denememiz.Adetim muhtemelen 2 ağustosta olacak. Şuan için adet belirtim yok bazen ara ara oluyor bugün sabah ilk idrarla erken test yaptım negatif çıktı. Adetim başlamazsa bir kaç gün sonra pozitife dönme ihtimali olur mu yoksa şansımı bir sonraki ay mı deneyim tamamen ümidi kesip.

Belirtilerin varmı

Belirtilerin varmı
Bilmiyorum anlayamıyorum normalde adetten bir kaç önce ve adetin bir kaç günü midem çok bulanıyor şuanda öyle. Mesela çok sevdiğim bi parfüm bana tiksinç geldi inanılmaz kokusu ağır geldi. Sürekli idrar varmış gibi o his bugün daha az. Bugün erken test yaptım çıkmadı daha sonra pozife döner mi bilmiyorum normalde yarın adet olmam gerekiyor

Anladım canım ama adet düzensizliğinde var bence bir kaç gün bekle sonra Gine test yaparsın

Anladım canım ama adet düzensizliğinde var bence bir kaç gün bekle sonra Gine test yaparsın
Evet normalde çok düzenliydi bir kaç aydır baya düzensiz gidiyor. Olma ihtimali hala var mıdır acaba bilemiyorum olmasını istediğim için belki

Evet normalde çok düzenliydi bir kaç aydır baya düzensiz gidiyor. Olma ihtimali hala var mıdır acaba bilemiyorum olmasını istediğim için belki
Olabilir niye olmasinki bence kan ver sonuç net ciksin

Kan en net sonucu gösterir ama şuan iÇin regli gecikmesini bekleyeceğim. Eğer 3-4 gün gecikme olursa test yapar ona göre bi yol izlerim. Yani 18 ve 20 temmuz ilişki 19 pikti. Bugün negatif yine de olma ihtimali var diyorsunuz

Olabilir niye olmasinki bence kan ver sonuç net ciksin
Bugün bir şey çıkmayınca iyice karamsar oldum biraz düşük ihtimal gibi geldi bana ama burada çok şey okudum o yüzden diyorum belki bi ihtimal

Bugün bir şey çıkmayınca iyice karamsar oldum biraz düşük ihtimal gibi geldi bana ama burada çok şey okudum o yüzden diyorum belki bi ihtimal
Olabilir kötü düşünme kendini strese sokma

Sana bişi diyim mi beni yanlış anlamazsan eğer, bir şeyleri akışına bıraktığında herhangi bir beklentiye girmediğinde daha kolay oluyor o şeyler. Bakıyorum sitede adeti daha gecikmeden test yapanlar kendindeki belirtileri gözlemleyenler inan ben kendime şaşırıyorum 5 haftalıkken öğrendiğim için çünkü hiç kafamda aklımda yoktu istek tabi vardı çocukları seviyorum falan ama böyle hadi adetim geciksinde hemen test yapayım tarzı bi beklentiye girmedim baktım adetim gecikmiş baya test yapayım dedim öyle öğrendim. Belki 2 yıldır belki 4 yıldır evlisindir bilmiyorum ama 42 yaşında bile hamile kalan var sağlıklı doğuran sadece allahın zamanlamasına onun planına güven. Yoksa diğer türlü adet oldum mu olucam mı kasıklaeım ağrıyor hamilelikten mi yoksa adetten mi amannn

Tabiki ama büyük bir ihtimalle negatif sonuç ile dönüş yaparım, olsun sağlık olsun en önemliumudun
Umudun kesme olumlu düşün süt yumurtaani eksik etme hamileymişsin gibi beslen vitaminlerinide eksik etme üzüntüye sokma kendini

Umudun kesme olumlu düşün süt yumurtaani eksik etme hamileymişsin gibi beslen vitaminlerinide eksik etme üzüntüye sokma kendini
Çok teşekkür ederim tabiki dikkat edeceğim yine de

`