Belirtilerin varmıAdetim son zamanlarda düzensizdi. En son 29 haziranda adet oldum. Bebek istediğimiz için ilk defa bu ay ovülasyon testi ile 19unda pik yakaladım. 18 ve 20 temmuzu değerlendirdik. Bu arada ilk denememiz.Adetim muhtemelen 2 ağustosta olacak. Şuan için adet belirtim yok bazen ara ara oluyor bugün sabah ilk idrarla erken test yaptım negatif çıktı. Adetim başlamazsa bir kaç gün sonra pozitife dönme ihtimali olur mu yoksa şansımı bir sonraki ay mı deneyim tamamen ümidi kesip.
Bilmiyorum anlayamıyorum normalde adetten bir kaç önce ve adetin bir kaç günü midem çok bulanıyor şuanda öyle. Mesela çok sevdiğim bi parfüm bana tiksinç geldi inanılmaz kokusu ağır geldi. Sürekli idrar varmış gibi o his bugün daha az. Bugün erken test yaptım çıkmadı daha sonra pozife döner mi bilmiyorum normalde yarın adet olmam gerekiyorBelirtilerin varmı
Anladım canım ama adet düzensizliğinde var bence bir kaç gün bekle sonra Gine test yaparsınBilmiyorum anlayamıyorum normalde adetten bir kaç önce ve adetin bir kaç günü midem çok bulanıyor şuanda öyle. Mesela çok sevdiğim bi parfüm bana tiksinç geldi inanılmaz kokusu ağır geldi. Sürekli idrar varmış gibi o his bugün daha az. Bugün erken test yaptım çıkmadı daha sonra pozife döner mi bilmiyorum normalde yarın adet olmam gerekiyor
Evet normalde çok düzenliydi bir kaç aydır baya düzensiz gidiyor. Olma ihtimali hala var mıdır acaba bilemiyorum olmasını istediğim için belkiAnladım canım ama adet düzensizliğinde var bence bir kaç gün bekle sonra Gine test yaparsın
Olabilir niye olmasinki bence kan ver sonuç net ciksinEvet normalde çok düzenliydi bir kaç aydır baya düzensiz gidiyor. Olma ihtimali hala var mıdır acaba bilemiyorum olmasını istediğim için belki
Bugün bir şey çıkmayınca iyice karamsar oldum biraz düşük ihtimal gibi geldi bana ama burada çok şey okudum o yüzden diyorum belki bi ihtimalOlabilir niye olmasinki bence kan ver sonuç net ciksin
Olabilir kötü düşünme kendini strese sokmaBugün bir şey çıkmayınca iyice karamsar oldum biraz düşük ihtimal gibi geldi bana ama burada çok şey okudum o yüzden diyorum belki bi ihtimal
Yok aslında stres değil ilk denememizdi. Olursa çok sevinirim olmazsa devam :)Olabilir kötü düşünme kendini strese sokma
Teşekkür ederim bu arada :)Olabilir kötü düşünme kendini strese sokma
Rica ederim ne demek bişey olursa haber ver banaTeşekkür ederim bu arada :)
Rica ederim ne demek bişey olursa haber ver bana
TabikiRica ederim ne demek bişey olursa haber ver bana
Umudun kesme olumlu düşün süt yumurtaani eksik etme hamileymişsin gibi beslen vitaminlerinide eksik etme üzüntüye sokma kendiniTabikiama büyük bir ihtimalle negatif sonuç ile dönüş yaparım, olsun sağlık olsun en önemliumudun
Çok teşekkür ederimUmudun kesme olumlu düşün süt yumurtaani eksik etme hamileymişsin gibi beslen vitaminlerinide eksik etme üzüntüye sokma kendini
Nerde oturuyorsun çok merak ettimÇok teşekkür ederimtabiki dikkat edeceğim yine d
İstanbulNerde oturuyorsun çok merak ettim
Bende İstanbuldayim Avrupa tarafındayim yanlış anlamıyorsun beni demi ben kadınım ha merakimdam sordumİstanbul